- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.841
25 yaşındayım evliyim bebiş yok tembelliğimden onu bile yapamadımHaha gene de islerini hallet ❤ yaş kaç evli misin bebiş var mi? ❤❤
Haha ne kadar sosyetik
Hissetiginyaş bence 19 ❤❤Merhaba,evliyim canım,3 çocuğum var,hissettiğim yaştaymışım,kraliçem öyle dedi sağolsunTahtta 2,ci elizabet gibi kalıcı olsun
Haha:)) olur inşallah tatlım ❤❤25 yaşındayım evliyim bebiş yok tembelliğimden onu bile yapamadım
Yok,27de anlaşalım,3 çocuğu izah edemem sonraHissetiginyaş bence 19 ❤❤
Kız ben 1 çocuğun var zannediyordum :)) Haha olur ❤Yok,27de anlaşalım,3 çocuğu izah edemem sonra
Ben hem 27 hem 3 çocukYok,27de anlaşalım,3 çocuğu izah edemem sonra
Hadi hadi,aramızda,doğruyu söyle,yoksa kraliçe nasıl olsa konuştururBen hem 27 hem 3 çocuk
Gerçek yaşı tatlım oHadi hadi,aramızda,doğruyu söyle,yoksa kraliçe nasıl olsa konuşturur
3 çocuk,yılları boşa geçirmedim yani.Gece el ayak çekilince mekanı hortumla güzelce yıkadım,mis gibi oldu,dikkatini çekerim,beğendin mi?Kız ben 1 çocuğun var zannediyordum :)) Haha olur ❤
Haha gördüm tatlım :) ellerine sağlık ❤❤❤ en küçük bebiş kaç yaşında gece buralarda olduğuna göre küçük olmalı :)3 çocuk,yılları boşa geçirmedim yani.Gece el ayak çekilince mekanı hortumla güzelce yıkadım,mis gibi oldu,dikkatini çekerim,beğendin mi?
İtiraf etmedi mi?Karşısında suyu yere dökseydin,dayanamazdı benceGerçek yaşı tatlım oben önceden de konuştum
Uyanmak zor geldiği için buralarda geziniyorum geceleri,küçükte artık büyüdü,okullu oldu.Haha gördüm tatlım :) ellerine sağlık ❤❤❤ en küçük bebiş kaç yaşında gece buralarda olduğuna göre küçük olmalı :)
Aa nolcak,elime mi yapışır,bebek bekleyenlere yardım sevaptırUyanmak zor geldiği için buralarda geziniyorum geceleri,küçükte artık büyüdü,okullu oldu.
Hahah :))İtiraf etmedi mi?Karşısında suyu yere dökseydin,dayanamazdı bence
Ooo maşallah sen buyutmusun çocukları ❤biz daha doğurmakla uğraşıyoruz :))Uyanmak zor geldiği için buralarda geziniyorum geceleri,küçükte artık büyüdü,okullu oldu.
Hoşgeldin :) oralet isteyen vardı ama sen olmayınca içemedi :))Ben geldim millet =)
Kız gidiyor musun kalıyor musun
Hoş geldin kahveci güzeli:)Ben geldim millet =)
Hoş geldin kahveci güzeli:)
iyi tatlım,bakınıyorduk nerde kaldı diye:)Hoşbulduk şekercimmmm keyifler nsl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?