- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.821
Haha öyledir o üyeNe kadan da mütevazi olmayan bir üye
Kızın uyudu mu :)) buralardasın :))IcimdekiSonsuzDeniz merhaba canım evli misin bekar mı çocuk var mı yok mu, kaç yaşındasın :)
Hoşgeldin ❤❤kolay gelsinselam kızlar, aranıza yeni katıldım
temizlik yapmam lazım işten kaytarıyorum, hepinize sevgiler
Canım oğlan bir kere oKızın uyudu mu :)) buralardasın :))
hoşbuldum, teşekkürler inşallah başlayabilirsem kolay gelir belki deHoşgeldin ❤❤kolay gelsin
Sevgiler canım hoş geldiiin :) önce kırmızı halıdan geç bakalımmselam kızlar, aranıza yeni katıldım
temizlik yapmam lazım işten kaytarıyorum, hepinize sevgiler
Haha benim devreler karıştı pardonCanım oğlan bir kere ouyudu şimdi :)
Aman yat kızhoşbuldum, teşekkürler inşallah başlayabilirsem kolay gelir belki de
Dur daha erkenHaha benim devreler karıştı pardonyoksa kızın mi olacak
hoşbulduumm ay geçeyim hemen tabikiSevgiler canım hoş geldiiin :) önce kırmızı halıdan geç bakalımm
Haha bilemiyorum yani :)))Dur daha erken
can evimden vurdun beni çok mantıklı geldi yatmak şu anAman yat kız ben öyle yapınca herkese öyle diyorumdedigimi yapmada:))
Tamam bi fırsatlayım yazıyım sana özeldenKaç gündür uyumadım bir-tek dün uyumuşum eşimde kalkmadı bugün o yüzden daha rahat uyudum zaten 3 gün hep oturdum 3 de uyandım o zaman yazardım neden yazmadın iyiyim bende nolsun aynı bildiğin gibi ışte yuvarlanıp gidiyoruz
Kırmızı halıdan geçip bizim kahvehane gelmek..hoşbulduumm ay geçeyim hemen tabiki
O iş bende tatlım sağolİnşallah tatlim❤ bol su tüketmeye çalış.
Aynen öyle tatlım :) şimdi ki çocuklar hem telefon tablet
Haha gene de islerini hallet ❤ yaş kaç evli misin bebiş var mi? ❤❤can evimden vurdun beni çok mantıklı geldi yatmak şu an
Haha ne kadar sosyetikKırmızı halıdan geçip bizim kahvehane gelmek..ne içersin kuzum
turuncu oralet hiç fena olmazKırmızı halıdan geçip bizim kahvehane gelmek..ne içersin kuzum
Merhaba,evliyim canım,3 çocuğum var,hissettiğim yaştaymışım,kraliçem öyle dedi sağolsunIcimdekiSonsuzDeniz merhaba canım evli misin bekar mı çocuk var mı yok mu, kaç yaşındasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?