"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Ahahahahaha tuvalette nasil uyunur yaaaa ayrıca iki takma olayını yutmadim ona göre kizzz @Arbe-deli senden bi tane daha geldi
Ama ilkokuldu ve ben çok geç yatardım kitap okuyacagım diye,annem odamı basardı bazen.Uyur numarası yapardım,o küçük sarı ışıkta nasıl okuyorsam...Sonrada kadın zavallı 100 kere gelirdi kaaalk kalk,napabilirdim söyleyin ha,ne

Hatta kız sende erken uyusana :))

Eeee tabiii gündüz okunmuyor zaten kitap dimi erken yat erken kalk neden geç yatıyorsun ben lise dahil hep 9 buçukta yatardım artı annem hiç kaldırmadı beni bir gun bile ilkokul 1 dahil

Eeee tabiii gündüz okunmuyor zaten kitap dimi erken yat erken kalk neden geç yatıyorsun ben lise dahil hep 9 buçukta yatardım artı annem hiç kaldırmadı beni bir gun bile ilkokul 1 dahil
Amaniin,senin gibi çocuk nerde,oyle 10 çocuk büyütülür maşallah

Peki,şimdi baktığında geriye,kızmıyormusun annene,tek başına çocuk yiyecek,okula gidecek falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…