- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.801
Bence bu düşünceden kurtulman gerekKonuş konuş ama ben öle iki günde bir mecbur çocuk için yapamam zaten yapıma aykırı spontane gelişecek isteksiz olursa olmaz
Ama ilkokuldu ve ben çok geç yatardım kitap okuyacagım diyeAhahahahaha tuvalette nasil uyunur yaaaa ayrıca iki takma olayını yutmadim ona göre kizzz @Arbe-deli senden bi tane daha geldi
Hatta kız sende erken uyusana :))Ama ilkokuldu ve ben çok geç yatardım kitap okuyacagım diye,annem odamı basardı bazen.Uyur numarası yapardım,o küçük sarı ışıkta nasıl okuyorsam ...Sonrada kadın zavallı 100 kere gelirdi kaaalk kalk,napabilirdim söyleyin ha,ne
Gıdıkladım ama :)) ❤❤❤Selam kızlar :)) hepinizi öpüyorum gıdınızdan ♡
Nasil.kurtulacazBence bu düşünceden kurtulman gerek
Ayyy bi sıcaklık geldi senmiydin oSelam kızlar :)) hepinizi öpüyorum gıdınızdan ♡
Farklı düşünerekNasil.kurtulacaz
Eeee tabiii gündüz okunmuyor zaten kitap dimi erken yat erken kalk neden geç yatıyorsun ben lise dahil hep 9 buçukta yatardım artı annem hiç kaldırmadı beni bir gun bile ilkokul 1 dahilAma ilkokuldu ve ben çok geç yatardım kitap okuyacagım diye,annem odamı basardı bazen.Uyur numarası yapardım,o küçük sarı ışıkta nasıl okuyorsam ...Sonrada kadın zavallı 100 kere gelirdi kaaalk kalk,napabilirdim söyleyin ha,ne
Onu nasil dusuncez ışte varmı bir formülü yencek içilecek bişeyFarklı düşünerek
Valla bende öyle 9 - 9.30 gider yatardım :)(Eeee tabiii gündüz okunmuyor zaten kitap dimi erken yat erken kalk neden geç yatıyorsun ben lise dahil hep 9 buçukta yatardım artı annem hiç kaldırmadı beni bir gun bile ilkokul 1 dahil
Hah hah,şimdi ben aynı şeyi yaparken buluyorum kendimi,hadi kaalkıın derken,ama sorun farklı,şimdi çocuklar pek okumayı sevmiyor,in tablet,aut kitapHatta kız sende erken uyusana :))
İftarı yapıp bi ağrı kesici alırsam geçer inşallah canım tşk ederimYok konuşmam ama ramazan bi engel değil yani
Geçmiş olsun tatlım ❤ inşallah geçer
Eeee tabiii gündüz okunmuyor zaten kitap dimi erken yat erken kalk neden geç yatıyorsun ben lise dahil hep 9 buçukta yatardım artı annem hiç kaldırmadı beni bir gun bile ilkokul 1 dahil
Benim kızAyyy bi sıcaklık geldi senmiydin o
Yirim seni♡Gıdıkladım ama :)) ❤❤❤
İnşallah tatlim❤ bol su tüketmeye çalış.İftarı yapıp bi ağrı kesici alırsam geçer inşallah canım tşk ederim
Aynen öyle tatlım :) şimdi ki çocuklar hem telefon tabletHah hah,şimdi ben aynı şeyi yaparken buluyorum kendimi,hadi kaalkıın derken,ama sorun farklı,şimdi çocuklar pek okumayı sevmiyor,in tablet,aut kitap
Peki,şimdi baktığında geriye,kızmıyormusun annene,tek başına çocuk yiyecek,okula gidecek falanEeee tabiii gündüz okunmuyor zaten kitap dimi erken yat erken kalk neden geç yatıyorsun ben lise dahil hep 9 buçukta yatardım artı annem hiç kaldırmadı beni bir gun bile ilkokul 1 dahil
Yi beni ❤❤ama şeker krizine girme sonraYirim seni♡
Ne kadan da mütevazi olmayan bir üyeYi beni ❤❤ama şeker krizine girme sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?