"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

images(37).webp

:deli:Hııııhhhh:dondurma::lülülü:

Allah kabul etsin tatlım❤♡❥❤♡❥ sonra bekliyoruz❤♡❥❤♡❥
Allah kabul etsin canım :KK37:
Sagolun kızlar,geldim ama baygın geldim,ne sıcak oof
Ne bu herkeste bi Just merakı yaw :p sen denizsin deniz kal :KK70: ben sana bişey atmadım .hem atmam için önce numaran olması lazım :))) bende Just daughter mi olsam acaba :KK70: bu bir akım mi ? Bir benim mi haberim yok :KK70:
Ne bileyim ya,modaysa eksik kalmıyım dedim...Bende ondan korktum doktor,komşu şahsena teyzenin geliniysen,numaram sende varsa diye şeyettim:KK17:
:eğlence:Üstüme iyilik sağlık:KK70:
Bak kızmıycaz meeg,güzellikle soruyorum:sinirli:enyalios NERDE:sopa:

obabaşlarının en şahaseni en tatlısı en mükemmel insanı❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥:KK37::KK37::KK37::KK37::KK36::KK36::KK36::KK36::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Allah Allah korku dağları bekler hahhahaha:KK70:Heeehh şöle yola gel:cool:
Çaycıbaşıymış :KK62:bak aklıma geldikçe sinirleniyom

Ne bileyim ya,modaysa eksik kalmıyım dedim...Bende ondan korktum doktor,komşu şahsena teyzenin geliniysen,numaram sende varsa diye şeyettim:KK17:

Yedim dedim ya yaa:anneadayı:

Allah Allah korku dağları bekler hahhahaha:KK70:Heeehh şöle yola gel:cool:
Çaycıbaşıymış :KK62:bak aklıma geldikçe sinirleniyom
ya ama bi çay demle dedim şu hamişe çok mu şey istedim :( tatlı cadım❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥

Yok merak etme ,komşunun gelini değil de amcasiyim :KK53:

Back
X