- Konu Sahibi nisankralicesi
- #7.001
Obabaşınla düzgün konuş,ağzını yırtarım hamiş kıralıça diyoBu ayu neydiyo meg![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Obabaşınla düzgün konuş,ağzını yırtarım hamiş kıralıça diyoBu ayu neydiyo meg![]()
ay korkudan doğuracam şimdiKiz korkma ablasi saka yapiyo ayu kardes![]()
ühü ühü ben kötü bir şey dememiştim kiObabaşınla düzgün konuş,ağzını yırtarım hamiş kıralıça diyo![]()
Obabaşınla düzgün konuş,ağzını yırtarım hamiş kıralıça diyo![]()
Aman dur bu ayu dogurduğuna da göz koyaray korkudan doğuracam şimdi
ühü ühü ben kötü bir şey dememiştim ki![]()
hahahahkız gel sende ol çaycı başımız :) ❤♡❥❤♡❥
ya bi yanımda sen durdun canım ❤♡❥❤♡❥amaninnn şunun tipe bak adam buna kendini bile kasitmaz , ayu nolcak nisanima nasil kiyiyormus gelsin iki erik dali oynuyak onla
![]()
obabaşlarının en şahaseni en tatlısı en mükemmel insanı❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥Çabık obabaşlarının eeennn şahanesi de bana![]()
Megi vahşi yaşama alışmış napsın o da korurdu izci basi olmadan once yoksaya bi yanımda sen durdun canım ❤♡❥❤♡❥
Allah kabul etsin tatlım❤♡❥❤♡❥ sonra bekliyoruz❤♡❥❤♡❥
Sagolun kızlar,geldim ama baygın geldim,ne sıcak oofAllah kabul etsin canım![]()
Ne bileyim ya,modaysa eksik kalmıyım dedim...Bende ondan korktum doktor,komşu şahsena teyzenin geliniysen,numaram sende varsa diye şeyettimNe bu herkeste bi Just merakı yawsen denizsin deniz kal
ben sana bişey atmadım .hem atmam için önce numaran olması lazım :))) bende Just daughter mi olsam acaba
bu bir akım mi ? Bir benim mi haberim yok
![]()
Bak kızmıycaz meeg,güzellikle soruyorumÜstüme iyilik sağlık
![]()
Allah Allah korku dağları bekler hahhahahaobabaşlarının en şahaseni en tatlısı en mükemmel insanı❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥![]()
Yedim dedim ya yaaSagolun kızlar,geldim ama baygın geldim,ne sıcak oof
Ne bileyim ya,modaysa eksik kalmıyım dedim...Bende ondan korktum doktor,komşu şahsena teyzenin geliniysen,numaram sende varsa diye şeyettim
Bak kızmıycaz meeg,güzellikle soruyorumenyalios NERDE
![]()
ya ama bi çay demle dedim şu hamişe çok mu şey istedimAllah Allah korku dağları bekler hahhahahaHeeehh şöle yola gel
Çaycıbaşıymışbak aklıma geldikçe sinirleniyom
kız biliyorsan söyle merak ettik ❤♡❥❤♡❥Yedim dedim ya yaa![]()
Evetttya ama bi çay demle dedim şu hamişe çok mu şey istedimtatlı cadım❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥
Kurt yidi onukız biliyorsan söyle merak ettik ❤♡❥❤♡❥
Yok merak etme ,komşunun gelini değil de amcasiyimSagolun kızlar,geldim ama baygın geldim,ne sıcak oof
Ne bileyim ya,modaysa eksik kalmıyım dedim...Bende ondan korktum doktor,komşu şahsena teyzenin geliniysen,numaram sende varsa diye şeyettim
Bak kızmıycaz meeg,güzellikle soruyorumenyalios NERDE
![]()