Kafam allak bullak fikire ihtiyacım var

9 sene kiyilmayan nikah mi olur?
Imam nikahının kadınları kandırma aracı olduğunu ne zaman anlayacaksınız. Yok öyle bir nikah.
Adam sizi metres etmiş kendine afedersiniz. Borçları da yığmış üstüne üstlük.
Bosandigina emin mısınız? Pek sanmiyorum.
Boşansa size niye nikah kıymadı 9 senedir.
 
Böyle okudum resmen. Kusura bakmayın ama siz kumasınız. Hem de bir jigolo tarafından alınmış bir kuma. Sizin etinizden sütünüzden faydalanıp dolandırmış.
Müge anlıya falan çıkın bence ciddiyim. Başka türlü kurtulamazsınız bütün borçlar sizin üzerinize karısıyla da arası gayet iyi. Çıkın rezil edin belki öder paraları.
 
Bence de adam boşanmamış olabilir ki her haftasonu eşinin evinde kalması da bunu doğrular nitelikte. Boşanmış biri çocuk bahanesi ile her hafta sonu eski eşinin evinde kalmaz. Vakit yok bahanesi ile resmi nikah yapmayan, 8 yıl boyunca tüm haftasonunu eski eşinin evinde çocuk bahanesi ile kalan adama inanmak.... Boşanmış hiç bir kadın yıllarca eski eşi ile haftasonunu aynı evde geçirmez herhalde. Bu hikayede yanlış anlatılan bişeyler var. Ben konu sahibinin, adamın çocukların annesi ile resmi nikahlı olduğunu bildiğini, bunu kabul ederek ilerde boşanacağı bahanesi ile bu adamla birlikte yaşadığını düşünüyorum.
 
2. Çocuktan sonra düzelir. Hemen hamile kalmaya başla
 
Ne? Adam cumadan pazartesiye senelerce eski eşiyle aynı evde mi kaldı? Tam da o sırada boşamanız lazımdı. Aaa pardon resmi nikahınız yoktu değil mi? Normalde burada kızardık, ama olmaması daha işinize gelirdi, boş ol dedin mi boşamış oluyorsun, bitti gitti. Ki bunun için de çok geç, olan olmuş.
Yıllarca eski eş yatmış, siz çalışmışsınız. Her şeyinizden kısmışsınız ki onları geçindirebilesiniz. Derdiniz gücünüz neydi de 23 yaşında üç çocuklu bir adamla evlendiniz? Kendi evladınıza bile değil, elin çocuklarına bakmışsınız yıllarca. Eee değdi mi bari?
Bir de üstünüze bir sürü borç yıkmış. Eee ne yapacaksınız şimdi? Ailenizin de rızkını yedirmişsiniz adama.
Kocanız bile değil şu an, resmi olarak hiçbir hak iddia edemezsiniz. Yıllarınız, paranız, emeğiniz puuuf diye uçtu gitti. Tazminat, nafaka hiçbir şey alamazsınız. Bir de borçlar var. İcra daireleri sizin gibilerle dolu. Adınıza şirket açtırıp, senet imzalatmışsınız. Ne olmasını bekliyordunuz?
 
Bilmiyorum inanın hiçbi planımda yok sadece içine düştüğüm çukuru nasıl buzamana kadar anlamadığıma kızgınım. Bana kızanlar gibi bende kendime kızgınım giden benim hayatım çünkü. Ozamanlar ailemede kızgındım beni tek bırakıp gittikleri için. Çalışıp çabalayıp ödicem bi şekilde yada senede itiraz edicem TC numaramı yazarken bir numarasını eksik yazmıştım belki faydası olur yani inşallah
 
Sen yinede bir avukatla görüş
 
Konu çok uzun gerçekten ama e devletinde bekar yazıyo resmi dairelerde bekar görünüyo yani beni taşlamakta elbette haklısınız benim yazdıklarım sonucu buradasınız sekiz yıl beklemek akıl karı değil cidden sanırım benim beynimki iyi niyet değil bariz mallık ilk defa bukadar net eleştiriler yapılıyo bana ve dünden bu yana beynimde şimşekler çakıyo. Şu kadarını sölim ben hep tektim aile küçük yaşta kendi hslime bıraktı e tabi adamda zengin herkes tavır aldı başta sonra kabullendiler benim aklım size oranla biraz geri sanırım bekledimki biri çeksin çıkarsın beni oda olmadı kaç defa ayrıldım anneme geldim ordada sorunlar yaşadım sonra yine geri döndüm ya ben para göz birimiydim neden bunu yaptım bile diyorum kendime
 
Acilen bir şekilde borçları onun üstüne geçir lütfen daha fazla kullandırma kendini lütfen yaa okuyunca ben üzüldüm ailece seni hizmetçi tutmuşlar resmen çok üzüldüm senin için canım borçlardan kurtul vur kıçına tekmeyi
 
bu kadar saf olmanıza üzüldüm inşallah borçlardan da bu asalak adamdan da kurtulabilirsiniz...
 
Konunuzu ilk okudugumda baya kızdım sonra yorumlarınıza baktım hala kızgınım ama üzüldüm de ...23 yaşında boşanmış çocuklu bir adamla evlenmek hiç doğru değildi hele imam nikahlı olarak yani yazmakla bitmez yanlislar... zaten resmi nikahiniz yok bitirin ilişkinizi ve borcu da bir şekilde halletmeye bakın çocuk vs yok sanırım zaten iyi ki yok
 
Biaaaaa canım bu tc sini eksik yazmış olması lehine kullanılabilir mi?

Avukat arkadaşım size yardımcı olur belki bir yol gösterir.


Okurken cinnet geçirdim. Ama üzüldüm de

Allah yardımcınız olsun
 
O zaman gerçekten çok değişik bir durum bu. Boşandıkları halde yıllar boyu aynı evde kalan eski eşler, bunu kabullenen genç sevgili ve geçen koskoca 8 yıl. Çok yazık. Bundan sonra kendinizi düşünün. Zararın neresinden dönseniz kardır. Bu adamdan ne size, ne borçlarınıza fayda olmaz. Sizi borçlandırdığı miktarı ödeyecek kadar onuru varsa bunu siz birlikte olmasanız da öder. Ödemeyecekse birlikte olsanız da ödemez.
 
Bir de aklıma şu geldi. İlk mesajınıza bu adamın tüm mal mülkü boşandığı eşinin üzerine yaptığını yazmışsınız. Gerçekten boşanmışsa da belki icra ya da başka birilerinden mal kaçırmak için boşanmış olabilirler.Bu adamın ilk eşi ve çocukları, sizinle dini nikahlı olduğunu biliyor mu?
 
Siz evlenmemişsiniz ki kuma olmuşsunuz, adamın parası bitince de ayrılmak istiyorsunuz, kolay gelsin ne diyeyim
 
Bir an bile durma terket
 
23 yaşında 3 çocuklu adamı nikahsız evlenilirmi zengin diye evlenmişsin de keşke kendini bu kadar kullandirmasaymissin sana bir gelecek sunmayan adam için bi dünya borca girmişsin yine kendine yapmışsın güzelim
 
hiç mi gözünüzü açan olmadı ki. siz evlenmemişsiniz ki adam size ev açmış karısının yanında, imam nikahı nikah demek değil, sevgilisisiniz. kaçın kurtarın kendinizi bari bu yaştan sonra defolsun gitsin parazit
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…