- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bak şimdi iki diyorsun, üç diyorsun. İş gruba kayıyor.
SeverizBak şimdi iki diyorsun, üç diyorsun. İş gruba kayıyor.
Mune gelirse bizim grubu dağıtır ama bak.SeverizAllah belanı vermesin
Cenabetlikten burnum moktan çıkmıyor hxhshd
Kelepçeler hxhsudhdjshhdMune gelirse bizim grubu dağıtır ama bak.
Bize edepsiz diyene bak. Kadın fantezi peşinde yav.Kelepçeler hxhsudhdjshhd
Altı sene sonra unutamadım seni diye dönen biri olunca adam oo bu baya yoklukta demiş doğal olarak şansını deniyor adamAdam seni kullanacağım diye bağırıyor zaten, sen anlamamakta inat ediyorsun.
Ben bunları yaşamak için erken olduğunu düşünüyorum. 6 yılda biz de değiştik, ikimiz de eski biz değiliz. Bu şekilde ilerlemek istemiyorsan sen bilirsin diyeceksin
Hem de nasılPeki kocanla sevgiliyken boyle seyler yasadiniz mu
Ne bu, Orhan Gencebay filmi mi ahahahjsjjsNeydi, insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Bu soz dogru degil mi
Niyeti ciddi olan erkekler de böyle şeyler ister ama seninki bu erkek sınıfına dahil değil.Gercekten niyeti ciddiyet evlilik olsa dahi boyle seyler ister mk hakkaten
Sevgi test edildi ya,ya herru ya merru demis gecmisten gelen sevgiliNasil bir konusma yapmaliyim adamla
Ne demeliyim
Hem bana karsi sevgisi olup olmadigini da test etmis oluruz
Sınırınızı kendiniz belirlemeniz gerekir. Ama evet adamın amacı tam da bu. Eğer devam ederseniz sizden talepleri farklı olacaktır. Bakire kal ama herşeyi yapalım gibi mesela. İlişki yaşayıp yaşamamak size kalmış o kısımda yorum yapmıyorum ama şahsi görüşüm bu konuda birşeyler yaşanacak olsa bile bu kadar basit ve çabuk olmaması gerektiği yönündeIliskiye girmek mi yani
Sevgi yok mu demek istiyorsunSevgi test edildi ya,ya herru ya merru demis gecmisten gelen sevgili
Çocuklarınızın gözlerini kapatınŞimdiki aklım olsa eşimin sadece elini tutar sarilmasina bile izin vermez heyecanı diri tutar Türk filmini yaşardımkısmetinse zaten evlenirsin sadece gidişat senin elinde.
Bu çocuktan da bi cacik olmaz bu erkekler kızları kullanıyor bence. Uluorta öpüşmen yiyişmen guzum çol cocuk var etrafta.
KOşarak uzaklaşın olay yerinden.Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yalnız “o kızlar”ın hepsi evli, umutsuz evlenemiyorUmutsuzcum, 6 sene öncekilere kalıyorsan zaten sen ölmüşsün de ağlayanın yok demektir.
Seviş de rahatla bari, naapacaksın mezara mı götüreceksin canım ha? Kurudun soldun iyice.
Ha ama gelip "Sen dedin de seviştim, adam şimdi benle evlenmiyö" diye de ağlama, evleneceği garantisi yok kimsenin değil mi? Hatta korkunun bu olduğu o kadar belli ki, adamın net evleneceğini bilsen sevişirdin şimdiye. "O kızlardan sanacak" diye bi korkun var, artık o kızlar nasıl bir grupsa, hep o kızlar yüzünden geliyor başımıza ne geliyorsa ahshs
Yok vazgeçtim sen sevişme. Sonra ağlarsın "Beni kullandığ" diye ahsh, arkadaş arkadaş takılın, otur oturduğun yerde edebinle kuru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?