- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
neden öyle düşünüyorsunuz gerçeklik payı zayıf mı?Adam dönmedi, umutsuz kimseyi bulamayınca adamın peşine düştü. Adam da ohhh kucağıma gökten hatun düştü dur şu ürkek ceylanın da tadına bakayım diyor eğer gerçekse. Ama umutsuzun hayal dünyası da olabilir bence bunlar hep
Söz konusu umutsuzsa herşey mümkünneden öyle düşünüyorsunuz gerçeklik payı zayıf mı?
Mutfak da yapılacak çıkıyormuşO da değil de dua karma artık adına ne denirse tutacak herhalde. 30unda anasının dizinde oturan adamı buldu şansımıza bi de annemle oturcaz yada aile apartmanı derse tadından yenmez. Ay hadi inşallah
Ayy neyin pesindesin umutsuzKiz sen kocanla sevgiliyken bu tarz seyler yasadin mi bi otele falan gittin mi mesela
Otel fantezisi vardır belkiAyy neyin pesindesin umutsuzİnsanlar gittiyse sen de mi gideceksin. Kendi aklin fikrin iraden yok mu?
Seks için otele gitmek ne ayrica yaa. Kendi evi barki olan özgür bir adam bul. Sevgiliyle evde vakit gecirilir romantizm olur yakinlasilir da falan da otele gitmek neBihterle Behlül müsünüz siz. Olmadi bir sera falan ayarlayin madem.
Sera daha aksiyonlu dikizleniyor muyuz kaygısı falan ama kendileri bilirlerOtel fantezisi vardır belki
Senin bu konuda fikrin ne delfinocugumSonra da “eşim erken boşalıyor”, “evlilikte 6 ayda bir ilişki normal mi” falan başlıkları açıyorlar
Bence genede uluorta olmasın yaÇocuklarınızın gözlerini kapatın
Haklisin cocuk kısmi kapasın gözünü efendice , büyükler laftan anlamaz dimi amaÇocuklarınızın gözlerini kapatın
Sus kız, sırrı bozdun.Sonra da “eşim erken boşalıyor”, “evlilikte 6 ayda bir ilişki normal mi” falan başlıkları açıyorlar
Fingirdek olmak ayıp, sen bilmiyor musun Ast?ay bulmuşlar fingirdek erkeği neden aseksüel yapıyorlar anlamıyorum.
istemiyorsan görüşme ama bırak adam sıradakinde işe yarasın bari
Otel fantezisi vardır belki
Fingirdek olmak ayıp, sen bilmiyor musun Ast?
Kızın biri yürüyüşüme takmıştı biliyor musun? Çok kadın kadınmışım. Ulan ne olacağım? Palamut Necati mi olayım nedir?
Kadına ve kadınlığa dair her şey ayıp zaten.
Öpüşmenin çocukları kötü etkileyen birşey olduğunu düşünmediğimiz için pek umursamıyoruz çocuk mu var etrafta diye. Kötü etkilediğini düşünen kendi önlemini alacak mecbur.Bence genede uluorta olmasın ya
Haklisin cocuk kısmi kapasın gözünü efendice , büyükler laftan anlamaz dimi ama
Erkek Fatma olsak takdir edecekler herhalde.bana da biri "sen flörtlerinle toplum içinde muhabbet ederken bile gözlerinle sevişiyorsun" demişti jklfjsdlf
Senin bu konuda fikrin ne delfinocugum
Napmaliyim
Erkek fatma olarak bildiriyorum; senin auran kırmızı, hiçbir şey yapmasan da erkeklere seks enerjisi yayıyorsun demişti biri bana. Övdü mü yerdi mi bilmiyorumErkek Fatma olsak takdir edecekler herhalde.Ay bunlar ona da laf ederler.
Bence cilveye özenip de beceremeyenler kıskanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?