Kafam Allak Bullak

Yorumu kadın naturası üzerine yazdım aslında. Yabancı bir ülkede de, yaşadığımız toplumda da bu böyle.
Kadın duygusal olarak hazır hissederse kendisini partnerine açar. Bu sadece yeni bir ilişkide değil senelerce evli olsan da böyle.
Eşimi artık istemiyorum, benimle hiç ilgilenmiyor diyen kadın duygusal doyumu yaşamadığı için cinsellik istemiyordur.
Kadın işitsel erkek görsel dürtülerle uyarılır çünkü.

Benim düşüncemi soruyorsan "benimle fiziken yakınlaşmazsan arkadaş kalalım" diyen adamla devam etmem, derdimi anlatmaya çalışmam.
Benim bu kararıma saygı duymayan adam ilişkinin tümünde bunu yapacaktır bana göre.
Hani hiç şu huyunu farketmedim, anlayamadım derler ya.
Yaşanan anlaşmazlıklarda ki tavırlar kişinin karakteri hakkında da bilgi verir aslında, çıkarım yapabilmek önemli böyle durumlarda.

İlişki belli bir düzeye gelince talep ediyorsa o zaman kendi değer yargılarıma göre istememe/isteme nedenlerimi anlatırım. Gerçekten seven ve değer veren bir erkekte saygı duyup o zamanı beklemeli.

Kendini kullandırtma gibi bir kaygın varsa ve buna rağmen çok yeni bir ilişkide cinsel birliktelik yaşarsan ayrılık halinde psikolojik çöküş yaşarsın bana göre. Öncelikle verdiğin kararın doğruluğuna kim ne derse desin bu benim doğrum diyecek, arkasında duracak kadar inanmalısın. Sana travma olacaksa tamamen güvenmeden hiç o toplara girme derim.

İlişkini devam ettirme kararın varsa da aynı burada yazdığın gibi değerlerini ve bu konuya bakış açını anlatacaksın.
Saygı duyacak ve sonrasında da zorlamayacaksa ilişkiye devam edebileceğini söyleyeceksin.
Yani o sana "beni doyurmayacaksan arkadaş kalalım" değil sen ona "bedenimle ilgili verdiğim karara saygı duymayacaksan arkadaş kalalım" diyeceksin.

Nerede yaşıyorsunuz tam olarak?
Sevgiliyle yakınlaşılır yani, kimle yakınlaşılacak başka? Mahallenin muhtarıyla yakınlaşacak değiller ya.
Sevgilisiyle yakınlaşan gelip umutsuza rapor veriyor sanki bugün öpüştük, bugün mememe honka honka yaptı, bugün dötümü elledi diye

Adam seni kullanacağım diye bağırıyor zaten, sen anlamamakta inat ediyorsun.

Ben bunları yaşamak için erken olduğunu düşünüyorum. 6 yılda biz de değiştik, ikimiz de eski biz değiliz. Bu şekilde ilerlemek istemiyorsan sen bilirsin diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…