- 11 Aralık 2018
- 41.485
- 257.825
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Nasıl yaptınız diye bir soru gelebilir hazırlıklı olHer şeyi yaptık umutsuz.
Kudra en son adamla ne konustugumu okudun mu kiz yazmıştımNasıl yaptınız diye bir soru gelebilir hazırlıklı ol
Yoo ben de istedim. Adamla oturup tavla atacak halim yoktu. Sevmiyorum öyle mıy mıy ilişki ben.O zaman seninkide hemen cinsellik istemis
Hayır yani kendisi öpüşme ve sarılmaya kadar müsaade ediyor. Ama milletin cimasını dinlemekten de geri kalmıyor.Nasıl yaptınız diye bir soru gelebilir hazırlıklı ol
O zaman benimkinin istekleri normal mi geliyor sanaYoo ben de istedim. Adamla oturup tavla atacak halim yoktu. Sevmiyorum öyle mıy mıy ilişki ben.
Okudum çok bayık, yorum yapacak bişe yok.Kudra en son adamla ne konustugumu okudun mu kiz yazmıştım
Okuda yorum yap bakim
Seninki abaza. İlk günden otele gidek sevişek diyen adamla one night stand yapılır anca, ertesi gün unutulur. Şurda buluşalım sevişelim diye plan yapmadık, doğal bir şekilde gelişti.O zaman benimkinin istekleri normal mi geliyor sana
Adam ortayi bulcak, ortalayip gol olucak belli olduGecen ki konusma şöyle gecti
Ustteki yazdiklarimi soyledim
O da istemediğin birseyi yapmamalisin zaten ne sen mutlu olabilirsin ne de ben
Sen beni arkadas kalmakla tehdit mi ediyorsun diyince de ben kimseyi tehdit etmem sadece seni kaybetmek istemiyorum
Sevgiliyiz degilde arkadasiz deriz dedi
Sen beni seviyor musun sevmiyor musun sadece arkadas olarak mi goruyorsun dedim
Sevmesem gorusmem ben birsey hissetmedigim birini opmeyi birak elini tutmam dedi
Sonra ben ona sen benim icin arkadastan otesin
Bende oyle dusunuyorum ona gore davran diyorum dedi
Plan yapip benim fikrimi almadan ona uyma mi bekliyorsun yok oyle bi dunya dedim
Orta bi yolunu bulacaz seklinde vs konustuk iste
Yani şunu demek istedim aman boşver canımNe demek simdi anlayamadim
Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin
Kafamin karisikligi gitmesi icin onunla samimi bir sekilde konusmam lazim
Yani onu seviyorum 6 yildir da unutamadim ona ne demeliyim ki keske demeyeyim sonra o yuzden hemen kestirip atmak istemiyorum
Peki ne konusayim onlaOlur bence de konus ama unutma ki şu dünyada senden değerli bir şey yok yani kimseyi kaybetmicem diye kendinden ödün vermemelisin her şeyin önüne kendini koymalisin.
KesinlikleYani şunu demek istedim aman boşver canım
Birde mutlu olmazsan söz bir defa teklif etmeyecemAdam ortayi bulcak, ortalayip gol olucak belli oldu
Hicte bayık degil cicimOkudum çok bayık, yorum yapacak bişe yok.
Ilk gun degil kiz 2 aydir birlikteyiz hem 6 yil oncesinde de bir gecmisimiz var adamlaSeninki abaza. İlk günden otele gidek sevişek diyen adamla one night stand yapılır anca, ertesi gün unutulur. Şurda buluşalım sevişelim diye plan yapmadık, doğal bir şekilde gelişti.
O zaman benimkinin istekleri normal mi geliyor sana
Okurken uyudum umutsuzHicte bayık degil cicim
Aynen oyle yok sirf o istiyor diye yapmamİstekleri normal ama bunu pazarlık konusu yapması normal değil. Yani sevismiceksek ayrılalım demez bi insan. Bir süre ilişki yaşar bakar ki aynı değerleri paylasmiyorsunuz bakar ki cinsellik konusunda evlilik bekliyor bir taraf, digeri de sevişmeden evlenmek istemiyor, gidip "benimle sevismezsen ayrilalim" demez bu konuda pazarlık yapmaz. Düşünür ben bu insanla beraber olmak istiyor muyum istediğim ilişki bu mu. Evlenmek istiyor muyum bu şartlarda. Cevabı evetse kendi isteklerini dizginler. Hayir aradığım aradığım ilişki bu değil diye düşünürse alır karşısına "beklentilerimiz farklı hayat görüşümüz farklı" der karşısındakine saygı duyarak ve onu incitecek yetersiz hissettirecek bisey söylemeden ayrılır yoluna bakar. Veya ilişkinin en başında ortasinda neyse baktı ki yaşam tarzları uyuşmuyor saygı çerçevesinde yolları ayırır. Bu sadece cinsellikte değil her şeyde böyle. Mesela uzak mesafe ilişkisine ben soğuk bakarım. Sevdiğim biri çıksa karşıma aynen böyle kafamda tartar olcerim tamam mı devam mı diye. Veya mesela farklı kültürden biri olsa. Cinsellik yaşayan taraf neden bunu yapmak zorunda olsun diceksiniz, kişi sevgilisi için fedakarlık yapıp seks yapamaz mı? Bence yapamaz. Cunku seks tanımı gereği rizaya dayanan bisey. İnsanın istemeden yapabilecegi bisey de diil yani. Elbette zaman içinde insan bu fikre isinabilir değer yargıları değişir arzuları baskın gelir ama o zaman pişman olmaz işte. Sırf sevgilin gitmesin diye sevisirsen sevgilin gittiği vakit pişman olursun ben ne yaptım diye.
Ben otele gitmeye karsiyim diyince o da tabiki istemedigin birseyi yapmamalisin zaten ikimizde mutlu olmayiz bundan diyorOkurken uyudum umutsuz
Ya burda sevgilisi olup yakinlasmamis olan var mk hic merak ediyomHayır yani kendisi öpüşme ve sarılmaya kadar müsaade ediyor. Ama milletin cimasını dinlemekten de geri kalmıyor.
Kız sen o "level"a hiç çıkmayacaksın ki ne diye sorup duruyorsun?Bu itemler senin işine yaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?