Kafam Allak Bullak

Peki ne konusayim onla
Sen olsan ne derdin karsindaki insana asiksan

Ya sen önce bence ne istediğini anlaman lazım. Senin istediğin ilişki tarzı ne? Ne paylaşmak istiyorsun? Sen kendini fiziksel yakınlaşma konusunda nereye kadar rahat hissedersin? Seni rahat hissettirecek, mutlu edecek ilişki nedir? Bunları söyle. Ben şu şu olsa mutlu olurum de. Mesela: ben cinsellik yaşamak istemiyorum. O an özel yakın ve güvende hissedersem belli bir seviyeye kadar fiziksel yakınlıktan rahatsız olmam. Ama bunun ne zaman olacağını bilemem çünkü duygularım ile arzularım birbirine çok bağlı önce güvende hissetmem lazım. Veya mesala: " ya Ahmet kusura bakma. Ben de arzuları olan bi kadınım ama elhamdülillah Müslümanım. Benim kitabımda el ele tutuşmak öpüşmek yok. Eğer birbirimizi evlilik yolunda tanımak istiyorsak ben varım. Yoksa yokum." Veya: "Ahmet ben aslında tam bir seks aşığıyım. Orgazm olmak çok önemli. Ama hemen otele gidelim diyince senden biraz soğudum. Ondan bir süre görüşmeyelim bay". Veya: "Ahmet ben seninle cidden sevişmek istiyorum ama Mehmeti de çağırabilir miyiz grup en merak ettiğim fantazi".

Yani aslında yüzlerce şey diyebilirsin. Biz bunu söyleyemeyiz ki çünkü biz senin ne hissettiğini ne istediğini bilmiyoruz ki. Şu dünyada türlü türlü insan var yani hiçbiri de doğru değil yanlış değil. Ne hissediyorsan onu söyle yani umutsuz bence.

Yani mesela benim istedigim şu
Haftaya onun dogum gunu
Bir pasta alip onun ofisine gideyim mesela birlikte vakit gecirelim basbasa sonra zaten ortamın etkisiyle birazcik yakinlasma zaten olacaktir buna karsi degilim
Bunu ona söylesem mi acaba beni neden hic ofisine davet etmiyorsun diye

Ben olsam söylerdim ya. Yani eğer şans vermek istiyorsan konus. Hala da salak salak davranırsa yol ver gitsin dostum.

Ben olsam söylerdim ya. Yani eğer şans vermek istiyorsan konus. Hala da salak salak davranırsa yol ver gitsin dostum.
Yani ofise çağırma konusunu mu söylerdin canim?
Zaten şu kanidayim eger istekleri hakkaten masumcaysa benim izin verdigim kadarini kabul eder bekler diye düşünüyorum
Haksiz miyim sence

Yani ofise çağırma konusunu mu söylerdin canim?
Zaten şu kanidayim eger istekleri hakkaten masumcaysa benim izin verdigim kadarini kabul eder bekler diye düşünüyorum
Haksiz miyim sence

Evet yani istiyorsan bu dediklerini söyle. Ha anlar mı ne yapar orası ona kalmış. Bence haklısın. Eğer otel otel diye tutturursa salla gitsin.

Ilk gun degil kiz 2 aydir birlikteyiz hem 6 yil oncesinde de bir gecmisimiz var adamla
Ama gelir gelmez yatak muhabbeti yapmaya çalışıyor, kendine göre belki haklı . Ama beklentileriniz değerleriniz uymuyor, değişir diye bekleme, nikaha kadar oyalarım sanma, umudu kes bu adamdan.

Ben otele gitmeye karsiyim diyince o da tabiki istemedigin birseyi yapmamalisin zaten ikimizde mutlu olmayiz bundan diyor
Sanki kötü bi adamda degil sanki he
Bini siviyi misin sivmiyi misin?
Bin sivmidiğim kidini dikinimim.

Lise seviyesi umutsuz bu. Üzgünüm.

Bini siviyi misin sivmiyi misin?
Bin sivmidiğim kidini dikinimim.

Lise seviyesi umutsuz bu. Üzgünüm.
40 yaşında adam sevdiğime dokunamam derse ordan ışınlanarak kaçarım. Casper gibi duvarın içinden geçer kaçarım. Ne demek dokunamam? Dokunamam diyorsa doğru söylüyordur, gerçekten dokunamaz.

40 yaşında adam sevdiğime dokunamam derse ordan ışınlanarak kaçarım. Casper gibi duvarın içinden geçer kaçarım. Ne demek dokunamam? Dokunamam diyorsa doğru söylüyordur, gerçekten dokunamaz.
Sevdiğime değil sevmediğime dokunamam diyor. Sevdiğimin kızlık zarına dokunmadan her yanına dokunurum diyor

Ne olduğunuz bile belli değil adamın ofisine neden kendini davet ettiriyorsun? Hiç şık bir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…