- 14 Haziran 2019
- 16.038
- 81.223
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Umutsuz ya yanına çakmakla yaklaşmamak lazım alev alacaksın direkt o kadar yaniBen otele gitmeye karsiyim diyince o da tabiki istemedigin birseyi yapmamalisin zaten ikimizde mutlu olmayiz bundan diyor
Sanki kötü bi adamda degil sanki he
Yani amacı belli kabul ediyosan konuşmaya devam etMerhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tipik erkek lafları bilmesek her bulduğunun üstüne atladiklarınıelini tutmazmıs yav he he
Bana kalsa kaçırmazdim sevişirdim ama konumuz bu değilYa hiçbir hoşlantı olmadan sevişmeyecek adamlar da var ama öyle adamlar "ben sevmediğime dokunamam. O yüzden ya otelde elletirsin ya da ayrılırız" demez zatenBildiğin eli şeyinde ergen ayol bu. İki sürtünüp gidecek çok belli.
Umutsuz da millet sevişiyor mu derdinde. 100 kişiye sorup aldığı 1 popüler cevaba göre hareket edecek galiba
Yahu kafami karistirdiniz iyiceYani amacı belli kabul ediyosan konuşmaya devam et
Yazılanları belli bir süzgeçten geçiriyor musunuz?Yahu kafami karistirdiniz iyice
Hani istemesi normaldi
Tatlim birde aklima şu geldi sence nasilEvet yani istiyorsan bu dediklerini söyle. Ha anlar mı ne yapar orası ona kalmış. Bence haklısın. Eğer otel otel diye tutturursa salla gitsin.
Haklisin suan belirsizken hersey hic oyle birsey dememeliyimNe olduğunuz bile belli değil adamın ofisine neden kendini davet ettiriyorsun? Hiç şık bir durum değil
+1Bence gitme, gitsen de, karşılıklı bir şeyler yaşasan da bu işin sonu yok. Bitmeye mahkum bir ilişki bu.
hahahhaha evlenin bence bi an önceMerhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Sizce ne yapmayalım.
Peki ya adamin evlenmeye niyeti yoksa sadece amaci takilmaksahahahhaha evlenin bence bi an önce
Yok o kadar uzun boylu degilöpüşün koklasin ne var bunda ya, yasayin doya doyaaaaaa.
Tatlim sen ne dusunuyorsunBana kalsa kaçırmazdim sevişirdim ama konumuz bu değilumutsuz gene umutsuz bir vakaa
Ben normal kriterlerde bi kadın değilim keşke benim kafamda olsanda olaylari akışına bıraksan ama vizyon bu kadar evlenmeden olmaz demeye devamTatlim sen ne dusunuyorsun
Adamin istekleri normal mi
Çok uzun yazmışsın, umutsuz bunu sonuna kadar okuyup beyin süzgecinden geçiremez. Kısa ve öz yaz.Yazılanları belli bir süzgeçten geçiriyor musunuz?
Normal sağlıklı bir insanın cinsel isteğinin olması normal, beğendiği ilişki kuracağı kişiyle sevişmek istemesi normal. Böyle şunu yaparsan böyle olur, ben bunu isterim, ihtiyacım var, sevişmezsek yürümez diye eli bir tarafında ergen gibi talepte bulunması normal değil diye farklı farklı varyasyonlarla yazıldı kaç kez.
Birlesme olmasin ama her halti yiyelim demek istiyor. Yersen.Merhaba canlar
Sizce ne yapmayalım.
Umutsuz: Peki ama seviyor mu beni? Sen olsan napardın?Çok uzun yazmışsın, umutsuz bunu sonuna kadar okuyup beyin süzgecinden geçiremez. Kısa ve öz yaz.
Mesela;
Umutsuz adam seni kullanmak istiyor...
Sen sevgilinle sevişiyor musun?Umutsuz: Peki ama seviyor mu beni? Sen olsan napardın?
Evlenmeye niyeti olduğu için sevişiyorum ama kafamı karıştırdın şimdi. Siz sevişiyor musunuz?Sen sevgilinle sevişiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?