- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Senin annen ari mi?Ya o değil de konu sahibi aşırı şaka kaldırabilen, yapılan esprilere yüce gönüllülükle tatlı ve komik cevaplar veren biri değil mi? Çok sevdim kendisini, inşallah kurtulur bu menfaatçi heriften :) çoooook güzel bir aşk çıkar karşısına.
Agzini hayri ac kizEvlenince de çikamaz. Umutsuzu götürecek kaynana yanına hayırlısıyla
Bu hafta benimkiyle gorusecezBiz alıştık Umutsuz’a, tüm konularında böyledir kendisi. Yarın bir gün bu konuyla alakalı gelişmeler diye yeni bir konu açar ama içinde bir gelişme de yoktur
O bana birakti sen nasil istersen oyle olsun dediDüzgün bir otel tabi ailesinden ayrı eve çıkamıyorsa tümden. Günlük kiralık daireleri kimler neler için kullanıyor, gizlenmiş kamera vs var mı, ne kadar güvenli vs çok dert.
Ne hoşValla benim annem babam hep çalışıyordu Delfino. Hiç biricik prenses olamadım.
Aksine hep ev işi yaptık, kendimizi doyurduk erkek kardeşimle. Çocuktuk daha, o evi süpürür ben silerdim falan.
Bizim evde hala bir yemek saati yoktur mesela, herkes işten gelince tepsisini hazırlar. Olursa tek çeşit yemek olur, yersen yersin. Beğenmediysen kimse nazına oynayıp da başka yemek yapmaz. Kalkar tost mu yapıyorsun, kızartma mı kendin bilirsin. Yemek yoksa da dışarıdan söylenir bazen. Bazen de kendin hazırlarsın.
Kimse kimsenin dağınıklığını da toplamaz. Eşofmanını yere çıkardıysan kaldırmazsan kimse ellemez. :) Ev büyük herkesin alanı var, sorun olmuyor.
Tanımama gerek yok sevmiyorrr sevmiyorrrr sevmiyorrrrAdami ne kadar taniyorsun da sevip sevnedigini biliyorsun
Onu 6 yil omce yaşadıkaraba diyesim geliyor ama o artık 3te 4te fantezik işler için olur
Kondom alO bana birakti sen nasil istersen oyle olsun dedi
Benim istedigim yerde gorusecez
Birde dogum gunu ya ne hediye alsam acaba?
Tamam da nerden anladigini soyle ki bende ona gore olcup tartip hareket edeyimTanımama gerek yok sevmiyorrr sevmiyorrrr sevmiyorrrr
Madem adamı tanımıyoruz niye bize soruyorsun git ne yaparsan yap
AhahahhahKondom al
Retinol ne kizValla kira fiyatları fırlamış. Aç kalırım çıksam. Yok ben ezik kalırım. :) Yüzüme daha retinol alacağım bu ay, dur.
Sevişmek için otele gidecek kadar düşmedik çok şükür.Kiz sen ilk gorusmede adami eve mi atmistin otele mi
Ama cogunluk bunun normal oldugunu soylediİğrenç bir bakış açısı var sevgilinin...
Nerde sevistinSevişmek için otele gidecek kadar düşmedik çok şükür.
Maasin ne kadar delfinoSevgilim olmasa ve tayin hakkım olsa bir an düşünmeden babamın evine dönerim. Ev kendimizin zaten, kira yok. Faturalara ve mutfağa ortak olurum, manyak para kalır elime.
Ne demek istedine demek istedin diye sorar bence ahahahshhahshshs
Senle yasamiycak ama başkalariyla ohooo ohoooo uyu sen dahaAhahahhah
Ciddi anlamda soruyom kiz
Hem ona gerek yok oyle birsey yasamiycaz
Peki ne yapmami önerirsin nasil ogrenebilirimSenle yasamiycak ama başkalariyla ohooo ohoooo uyu sen daha
Hamamda umutsuz, öyle fantezilerim var benim. Sana allahtan akıl fikir diliyorum, forumun iq seviyesini düşürdün resmen.Nerde sevistin
Öğrenemezsin. Bu kafayla gidersen oturur boynuzlarını cilalarsınPeki ne yapmami önerirsin nasil ogrenebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?