Kafam Allak Bullak

Ben 30 olacağım altı aya kadar, anamdayım daha Khomyuk, ezik miyim ben sence?
Erkek için farklı bence durum. Ben şahsen ünideyken ailesinden ayrı yaşamamış ya da üniden sonra ayrı evi olmamış biriyle evlenmem diyordum hep. Ev işi sorumluluğunu öğrenmesi lazım. Çalışmasam bile ev işlerini kolaylıkla yaptığımı düşünmesin diyordum. Gönlüme göre buldum şükür .

Aileye göre de değişir ama aileyle birlikte yaşamanın birey olmayı engellediğini düşünüyorum. Birkaç sene ayrı yaşamışsındır, ekonomik sebeplerle ailenin yanına geri taşınırsın, bence çok normal bu. Ama bir süre ayrı kalmak mecburi bence .

Bir de ben tatillerde bile aile evine dönünce babamın küçük kızı moduna giriyorum. Evde ve dışarıda her şeyi babam hallediyor, sorumsuzlaşıyorum. Bunun sürekli hale gelmesi kendi açımdan hoş olmaz .

Valla benim annem babam hep çalışıyordu Delfino. Hiç biricik prenses olamadım.
Aksine hep ev işi yaptık, kendimizi doyurduk erkek kardeşimle. Çocuktuk daha, o evi süpürür ben silerdim falan.
Bizim evde hala bir yemek saati yoktur mesela, herkes işten gelince tepsisini hazırlar. Olursa tek çeşit yemek olur, yersen yersin. Beğenmediysen kimse nazına oynayıp da başka yemek yapmaz. Kalkar tost mu yapıyorsun, kızartma mı kendin bilirsin. Yemek yoksa da dışarıdan söylenir bazen. Bazen de kendin hazırlarsın.
Kimse kimsenin dağınıklığını da toplamaz. Eşofmanını yere çıkardıysan kaldırmazsan kimse ellemez. :) Ev büyük herkesin alanı var, sorun olmuyor.

Yaa Cled, çok tatlısın, teşekkür ederim

İğrenç bir bakış açısı var sevgilinin...

İşte sorunun cevabı bu oluyor Rosa, ezik değilsin . Umutsuz’la görüşecek bir adamın böyle bir ailesi olacağını sanmıyorum. Gözümde her işini anası yapan, ağzına çatalla yemeğini veren biri canlanıyor bu konuda .

Valla kira fiyatları fırlamış. Aç kalırım çıksam. Yok ben ezik kalırım. :) Yüzüme daha retinol alacağım bu ay, dur.
Sevgilim olmasa ve tayin hakkım olsa bir an düşünmeden babamın evine dönerim. Ev kendimizin zaten, kira yok. Faturalara ve mutfağa ortak olurum, manyak para kalır elime .

Erkek kardeşim var, geçen gün bardağını tezgaha bıraktı gidiyor. Ben de mutfağı topluyorum. Hooop dur bakayım, gel bardağını makineye koy. Elin yok mu oğlum senin dedim. Evi süpürtüyorum hala, yetişemediğim yerleri sildiririm. O da yok demez. Mecbur yapacak.

şu yorumun alnı olsa da öpsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…