- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Senin oldugun ortamda iq seviyesinin dusmesi kadar normal birsey yokHamamda umutsuz, öyle fantezilerim var benim. Sana allahtan akıl fikir diliyorum, forumun iq seviyesini düşürdün resmen.
Daha once illaki yapmistir ama simdi bilemiyorumÖğrenemezsin. Bu kafayla gidersen oturur boynuzlarını cilalarsın
Yaaa umutsuz, inşallah çok mutlu olursunSenin annen ari mi?
Bal gibi bi kiz dogurmus
Sen bize güven bacım. Bırak adamı sal gitsinKiz nerden anladin fal mi baktin
Sal adamı bacimNapsam sence ya
Bizi bile salamıyor daha bir erkek bulmuş bırakır mı sence?Sal adamı bacim
Insallah tatlim benimmYaaa umutsuz, inşallah çok mutlu olursun
Ahahahahah tespitin dibiBizi bile salamıyor daha bir erkek bulmuş bırakır mı sence?
Adam yakışıklı boylu poslu nasil salayımSal adamı bacim
Yerine bi manita ayarla salayim hemenSen bize güven bacım. Bırak adamı sal gitsin
8.5 oldu. Kiram 1.500 ama bu ay 780₺ doğal gaz geldiMaasin ne kadar delfino
Benim almak istediğim set 735₺, hepsinden bir büyük bir küçük boy var; yıkama jeli, tonik ve nemlendirici.Cilt bakim setinde neler oluyor
Atandın mı delfino hayırlı olsun8.5 oldu. Kiram 1.500 ama bu ay 780₺ doğal gaz geldi
Eveet, sevdiceğimin dibine atandımAtandın mı delfino hayırlı olsun
Aiiyy bu tam senlik inşallah evlenirsiniAnnesi tek kalamiyordur belki olamaz mj
Ahhh çok sevindim süperEveet, sevdiceğimin dibine atandım. İki saat mesafedeyiz, araba aldı o da her hafta sonu görüşüyoruz havalar kötü olmadıkça. Şimdi iki hafta sömestr tatili, sonra yine devam . Teşekkür ederim Cled .
Evde bir de görümce olsa tadından yenmeyecektiAiiyy bu tam senlik inşallah evlenirsini
Şimdi yalnız kalamayan kadın oğlu evlenince birden kalabilir hale gelmeyecek ya yakanızdan düşmez oh oh. Demek adam ondan 37 yıldır bekar ve 6 senedir bir gelişme kaydedememiş
Hiç şaşırtmadın bacımNe demek istedi
Umutsuz bu yoklukla kim vurduya gitme canımAdam yakışıklı boylu poslu nasil salayım
Onu 6 yil omce yaşadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?