Kafam Allak Bullak

Elde edilen herseyin kıymeti azalır. Cok begenerek aldıgimiz bir elbise icin bile böyledir. Bazı ufak istekleri gerçeklesirse, bu sefer daha üst seviyeye gitmek isteyecek.. antibiyotik gibi.. daha fazla doz gerekecek bir nevi.. dogru olan limiti korumaktır. Ve senin prensiplerindir. Belki çok daha harika biri karsina cikar.. kimse vazgecilmez degil.

Senin sevgilin oldu mu hic

Canlar birsey soracam
Adamin dogum gunu yaklasti babasinin vefat ettigi gun dogum gunuyle ayni gun
Kutlamak abes olur mu sizce?
Dogum gunu mesaji atayim mi
Yoksa sadece görüşünce hediye mi versem
Napsam sizce?

Daha gorusemedim ki
Umutsuz konuyu açalı 20 gün olmuş bu sürede adamla görüşmemişsin. Üzgünüm ama böyle ilişki olmaz. 20 gün görmediğin, sarılıp öpmediğin, elini tutmadığın adamla ilişki yaşıyorum diyemezsin. Bunun adı ilişki değil.

Sen konuyu açtığından beri ben en az 10 kez seviştim, bir hafta şehir dışına çıktım, 2 kez uçağa bindim, 3 kez pazara gittim, arabaya 2 depo benzin aldım, 20 kez çamaşır yıkadım, bir o kadar bulaşık makinesi çalıştı, 5 fatura ödedim, 5 kez rakı, 2 kez şarap içtim. Sen hala adamın yüzünü görmedin. Yazık sana

Yaa ne demezsin
Sen beni hic cekemiyorsun
Adam surekli gorusmek istedi ben oyaladim
Kafam karışık oldugundan dolayi erteledim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…