- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Elde edilen herseyin kıymeti azalır. Cok begenerek aldıgimiz bir elbise icin bile böyledir. Bazı ufak istekleri gerçeklesirse, bu sefer daha üst seviyeye gitmek isteyecek.. antibiyotik gibi.. daha fazla doz gerekecek bir nevi.. dogru olan limiti korumaktır. Ve senin prensiplerindir. Belki çok daha harika biri karsina cikar.. kimse vazgecilmez degil.
He yanlis anlamisimYazdığım yorumla libidonun ne alakası var kız? İşe gitmek için haftanın dört günü saat kaçta kalktığımı söyledim ben.
Senin sevgilin oldu mu hicElde edilen herseyin kıymeti azalır. Cok begenerek aldıgimiz bir elbise icin bile böyledir. Bazı ufak istekleri gerçeklesirse, bu sefer daha üst seviyeye gitmek isteyecek.. antibiyotik gibi.. daha fazla doz gerekecek bir nevi.. dogru olan limiti korumaktır. Ve senin prensiplerindir. Belki çok daha harika biri karsina cikar.. kimse vazgecilmez degil.
E yani illa birseyler yasamistirÖf umutsuz, irkek adam bu, 40 yaşına kadar seni mi bekledi sandın ya Öffff.
Neler yaşanmıştır nelerE yani illa birseyler yasamistir
Yaşamayan erkek yoktur ki zatenNeler yaşanmıştır neler
Bu yaşa kadar yaşamayan kadın da olamaz bebeğim, olmamalıYaşamayan erkek yoktur ki zaten
Ahh canim cok tatlisinnBu yaşa kadar yaşamayan kadın da olamaz bebeğim, olmamalıValla çılgın bakire sinirinden gına geldi, sen yine bi parça iyisin, seviyorum seni
Daha gorusemedim kiEe noldu sonuc olarak, sevistin mi?
Umutsuz konuyu açalı 20 gün olmuş bu sürede adamla görüşmemişsin. Üzgünüm ama böyle ilişki olmaz. 20 gün görmediğin, sarılıp öpmediğin, elini tutmadığın adamla ilişki yaşıyorum diyemezsin. Bunun adı ilişki değil.Daha gorusemedim ki
Yaa ne demezsinUmutsuz konuyu açalı 20 gün olmuş bu sürede adamla görüşmemişsin. Üzgünüm ama böyle ilişki olmaz. 20 gün görmediğin, sarılıp öpmediğin, elini tutmadığın adamla ilişki yaşıyorum diyemezsin. Bunun adı ilişki değil.
Sen konuyu açtığından beri ben en az 10 kez seviştim, bir hafta şehir dışına çıktım, 2 kez uçağa bindim, 3 kez pazara gittim, arabaya 2 depo benzin aldım, 20 kez çamaşır yıkadım, bir o kadar bulaşık makinesi çalıştı, 5 fatura ödedim, 5 kez rakı, 2 kez şarap içtim. Sen hala adamın yüzünü görmedin. Yazık sana
hıhı biz de yedik. Dur külahımı uzatayım ona anlatYaa ne demezsin
Sen beni hic cekemiyorsun
Adam surekli gorusmek istedi ben oyaladim
Kafam karışık oldugundan dolayi erteledim hep
Sana hic birsey kanitlamak zorunda degilim cicimhıhı biz de yedik. Dur külahımı uzatayım ona anlat
Gaza getirme beni kizOnun için seks yapmalılar. Umutsuz bunu test etmeli.
Ayrilsam mi senceUmutsuz ,bacım hediye bile alma boşverona hediye sensin zaten
Ayril bence seninle sevisip kaccakAyrilsam mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?