Kafam Allak Bullak

Anladigim kadariyla burda herkes sevgilisiyle o levellerden gecmis basta KudrAlobar olmak uzere
Kız alıntılama artık bak bu son mesajım.
Şunu bir idrak edemedin basmıyor resmen. Burada mevzu bizim hangi levellerden geçtiğimiz değil zaten konu bizim de değil senin. Mevzu ikinci buluşmada otele gidek miğğğ diyen davarda. Git sen buna ne hediye alsam diye düşün fazla yorma kafanı belli ki işe yaramıyor.

Ya kızın kısmetine niye mani oluyon, bırak. Misss gibi anası ile yaşayan parçası.

Ya belkide sunu da kasdetmis olabilir
Yakinlasma olmayacaksa arkadastan bir farkimiz kalmiyor gibi
Fark sizin hissettiklerinizdir aslında. Tek başına cinsrllik ilişkiye yetmez ve iki tarafın ortak isteği olmadan sırf birir istiyor yoksa gidecek diye de yapılamaz.Cinsellik için ilişkiye katlanan erkek ise bu tip savunmalarla size kabul ettirmeye çalışır. Siz netsrniz sonuç belli. Herkes sevgililikte aynı derecede ilişki yaşayacak diye bir şey yok ama sizin bakış açınıx ona uymuyorsa dürüst insan direkt eyvallah derdi. Bu savunma niyetini anlatmaya yetmiş. Siz cinsellik istemiyorsanız sizi kendinizden şüphe ettirecek saçma açıklamaları kabul etmeyin derim.

Zavallı sevgilim 5.45’te kalkıp gidiyor işe. Sabah seksi yapamıyoruz

+1+1

Ben de biz erken kalkıyoruz diye hayıflanıyordum. 5,45 mii o saatte kalkmak için benim 9da uyumam lazım akşam seksi de yapamam ben sabah seksini geçtim
Genelde hafta içi birlikte olmadığımız için yapamıyoruz zaten . 9.30-10.00 arası yatıyor garibim. Ben de iki gün 7.45’te iki gün 6.45’te kalkıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…