- 18 Ekim 2014
- 7.801
- 35.888
- 748
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kız alıntılama artık bak bu son mesajım.
Ya kızın kısmetine niye mani oluyon, bırak. Misss gibi anası ile yaşayanKız alıntılama artık bak bu son mesajım.
Şunu bir idrak edemedin basmıyor resmen. Burada mevzu bizim hangi levellerden geçtiğimiz değil zaten konu bizim de değil senin. Mevzu ikinci buluşmada otele gidek miğğğ diyen davarda. Git sen buna ne hediye alsam diye düşün fazla yorma kafanı belli ki işe yaramıyor.
Hediye al yapış birakma el üstünde tut diyorum zaten. Üste para verse adam nikahı basar bakYa kızın kısmetine niye mani oluyon, bırak. Misss gibi anası ile yaşayanparçası.
Anasını da atacak değil ya, umutsuz gelir artık beraber yaşadıkları eve. Ciddi diyorum.Hediye al yapış birakma el üstünde tut diyorum zaten. Üste para verse adam nikahı basar bak
bi öpücük versen adama ,daha makbule geçer canısıKesinlikle tatlim cok mantikli
Gomlek almaya karar verdim
Erkekler seksi ama aptal kadın severi çok yanlış anlamışUmutsuz devamli aptala yatıp bir sey anlamadim numarasindan ne zaman vazgecek bakalim.
Seksi değil ki.Erkekler seksi ama aptal kadın severi çok yanlış anlamış
Fark sizin hissettiklerinizdir aslında. Tek başına cinsrllik ilişkiye yetmez ve iki tarafın ortak isteği olmadan sırf birir istiyor yoksa gidecek diye de yapılamaz.Cinsellik için ilişkiye katlanan erkek ise bu tip savunmalarla size kabul ettirmeye çalışır. Siz netsrniz sonuç belli. Herkes sevgililikte aynı derecede ilişki yaşayacak diye bir şey yok ama sizin bakış açınıx ona uymuyorsa dürüst insan direkt eyvallah derdi. Bu savunma niyetini anlatmaya yetmiş. Siz cinsellik istemiyorsanız sizi kendinizden şüphe ettirecek saçma açıklamaları kabul etmeyin derim.Ya belkide sunu da kasdetmis olabilir
Yakinlasma olmayacaksa arkadastan bir farkimiz kalmiyor gibi
Seksi olsa bit pazarına nur yağdıracak kadar yoklukta olmazdı zatenSeksi değil ki.
Zavallı sevgilim 5.45’te kalkıp gidiyor işe. Sabah seksi yapamıyoruzmadem konu sevişmek bir fikrimi söylemek istiyorum.
çalışma saatleri 10 olsa da insanlar sabah seksi yapıp iş başı yapsa daha mutlu bir çalışma ortamı olmaz mıydı ? bence iş yerlerindeki agresiflerin %90ı güne mutlu başlamadıkları için öyleler.
Ben de biz erken kalkıyoruz diye hayıflanıyordum. 5,45 miiZavallı sevgilim 5.45’te kalkıp gidiyor işe. Sabah seksi yapamıyoruz
+1+1Tamam olsun istesin ama ben bunu istiyorum yoksa arkadaş kalalım demek olmaz ki ben olsam hemen uzaklaşırdım. Bu gibi durumlar kendiliğinden olur zaten iki tarafta hazır olduğunda ister istemez yakınlaşıyor. Cok ayıp yaptığı. Mesafe koymanı tabsiye ederim
Adamın gideri olsa kırkına kadar anasının evinde bekar kalmazdı. Sana göre gideri vardır ancak, diğer kadınlar sümüğünü atmamış baksana.,Adam yakışıklı boylu poslu nasil salayım
Bekar kalmsyi tercih etmis olamaz miAdamın gideri olsa kırkına kadar anasının evinde bekar kalmazdı. Sana göre gideri vardır ancak, diğer kadınlar sümüğünü atmamış baksana.,
Hıhı, bekar kalmayı tercih edip sonra eli şeyinde senin peşine düşmüşBekar kalmsyi tercih etmis olamaz mi
Hem tam bi iskolik vakit kalmamis iste
Sana kötü bir haberim var. Adam bulduğu ile çılgınlar gibi sevişti bu süre zarfında.Bekar kalmsyi tercih etmis olamaz mi
Hem tam bi iskolik vakit kalmamis iste
Genelde hafta içi birlikte olmadığımız için yapamıyoruz zatenBen de biz erken kalkıyoruz diye hayıflanıyordum. 5,45 miio saatte kalkmak için benim 9da uyumam lazım akşam seksi de yapamam ben sabah seksini geçtim
Nasil emin olabildinSana kötü bir haberim var. Adam bulduğu ile çılgınlar gibi sevişti bu süre zarfında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?