- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kiz seninde libidon ne yuksekmis haGenelde hafta içi birlikte olmadığımız için yapamıyoruz zaten. 9.30-10.00 arası yatıyor garibim. Ben de iki gün 7.45’te iki gün 6.45’te kalkıyorum .
Sevgilim var diye kiskanmaHıhı, bekar kalmayı tercih edip sonra eli şeyinde senin peşine düşmüş
Tatlim seni gormeden duramıyorum hayraninim ayolKız alıntılama artık bak bu son mesajım.
Şunu bir idrak edemedin basmıyor resmen. Burada mevzu bizim hangi levellerden geçtiğimiz değil zaten konu bizim de değil senin. Mevzu ikinci buluşmada otele gidek miğğğ diyen davarda. Git sen buna ne hediye alsam diye düşün fazla yorma kafanı belli ki işe yaramıyor.
Yazdığım yorumla libidonun ne alakası var kız? İşe gitmek için haftanın dört günü saat kaçta kalktığımı söyledim benKiz seninde libidon ne yuksekmis ha
Öf umutsuz, irkek adam bu, 40 yaşına kadar seni mi bekledi sandın ya Öffff.Nasil emin olabildin
Ahahaha aynen yaa . sonra buraya gelip saçma sapan konular açıyorlarKızlarüstümde kotum vardı onun da boxer hafif ıslandı boxerı sürtünürken kotumda nemlilik hissettim. olay olduğunda reglim yeni bitmişti şimdi de 5 saat geciktim sizce hamile miyim
Benim 25 senedir sevgililerim var ne olmuşSevgilim var diye kiskanma
Hayır onların aşkı farklı. Sen anlamıyorsun Katibim. Adam 6 yıl boyunca hep onu düşünmüş sonrasında da geri dönmüş.Sana kötü bir haberim var. Adam bulduğu ile çılgınlar gibi sevişti bu süre zarfında.
Ay bu daha kötü ama.Hayır onların aşkı farklı. Sen anlamıyorsun Katibim. Adam 6 yıl boyunca hep onu düşünmüş sonrasında da geri dönmüş.
Ama umutsuz napmış hep başkalarıyla buluşmuş, aşkına sadık kalmamış.
Onun için seks yapmalılar. Umutsuz bunu test etmeli.Ay bu daha kötü ama.Adam da normal değildir böyle ise, takıntılı bir manyaktır, hayatı zehir eder. Ayrıca ç.kü de çalışmıyordur.
Herkes senin gibi kıtlıkta değil, doğru söyle sürekli bimbamboom çatlasın düşmanlar artık benim de sevgilim var diye şarkı söylüyorsun değil miSevgilim var diye kiskanma
Ben de biz erken kalkıyoruz diye hayıflanıyordum. 5,45 miio saatte kalkmak için benim 9da uyumam lazım akşam seksi de yapamam ben sabah seksini geçtim
Yazdığım yorumla libidonun ne alakası var kız? İşe gitmek için haftanın dört günü saat kaçta kalktığımı söyledim ben.
ya millet gece uykusundan kalkıp şapıo nasıl olmaz
dfkglkfdlşgdf
Ben aşkıma kıyamıyorum canım istese bile içimde tutuyorum, işe gidecekse uyandırmıyorum.
İşe gitmeyeceği gecelerde acısını çıkarıyorumgayet kıyarım valla
neden içimde yaşayayım
dfldşfdfli
Adama rahat vermiyon deseneİşe gitmeyeceği gecelerde acısını çıkarıyorum
Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?