Kafam Allak Bullak

Bende sarilmak opmek isterim tabi ki ileriye gitmeden bir iliski yasanmadan ama bunu dun ki konusmada gozdagi verir ibi yapmasi sinirlerimi bozdu
Sadece amaci bu mu cacaba diye dusunmeye basladim
Bu adam size Venüs --Merkür retrosu ile geldi büyük ihtimalle sevişme sakın ola bacım, ne demişler retro ile gelen metro ile gider. Bir de kullanıldim beni kullandı diye konularını okumayalim bize de yazık ahan da bu gözlerimize de beyinlerimize de

Erkek kardeşim var, geçen gün bardağını tezgaha bıraktı gidiyor. Ben de mutfağı topluyorum. Hooop dur bakayım, gel bardağını makineye koy. Elin yok mu oğlum senin dedim. :KK53: Evi süpürtüyorum hala, yetişemediğim yerleri sildiririm. O da yok demez. Mecbur yapacak.
Fenasin başa belasin :D

Konunuzu gündemde tutmak için niye devamlı anlamsız sorularla uzatıyorsunuz? Sordunuz, insanlar 40 sayfa aynı şeyi söyledi artık daha ne yapsın? Yetmez mi? Özür dileyerek söylüyorum ama en amiyane tabirle ilgi budalasısınız. Karşınızdakini de böyle bunaltıyorsanız, bu yaşadıklarınıza şaşırmamak lazım.
Ahahahaah hic gulecegim yoktu
Ilgi odagiyim evet :D

Sen delfinonun ilişkisini baz alma. Onun sevdiği ve sevildiği bir ilişkisi var. Bu adam seni sevmiyorrr sevmiyorrrrr sevmiyorrrr. Bir kabullenemedin şunu😂Adamla seviş ertesi gün sana selam bile vermez aha buraya yazıyorum. 1 ay olacak hâlâ aynı yerdesin adam da eli şeyinde seni bekliyordu sanki üstüne kaç kere sevişmiştir o. Seni de yedek olarak kenarda tutuyor.
Adami ne kadar taniyorsun da sevip sevnedigini biliyorsun

Back
X