- 18 Ekim 2014
- 7.801
- 35.888
- 748
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
“Eli şeyinde ne demek, neyinde??” der şimdi. “Gülücüğe odaklan” karikatürünü anlamamıştı çünküne demek istedin diye sorar bence ahahahshhahshshs
O cümleden beni seviyor mu yani anlamı çıkarmaz umarım“Eli şeyinde ne demek, neyinde??” der şimdi. “Gülücüğe odaklan” karikatürünü anlamamıştı çünkü![]()
Bu adam size Venüs --Merkür retrosu ile geldi büyük ihtimalle sevişme sakın ola bacım, ne demişler retro ile gelen metro ile gider. Bir de kullanıldim beni kullandı diye konularını okumayalim bize de yazık ahan da bu gözlerimize de beyinlerimize deBende sarilmak opmek isterim tabi ki ileriye gitmeden bir iliski yasanmadan ama bunu dun ki konusmada gozdagi verir ibi yapmasi sinirlerimi bozdu
Sadece amaci bu mu cacaba diye dusunmeye basladim
Yaw hehe ..
Benim anlamamam normal o haldeBende anlamadım
Kiz nerden anladin fal mi baktinBu adam size Venüs --Merkür retrosu ile geldi büyük ihtimalle sevişme sakın ola bacım, ne demişler retro ile gelen metro ile gider. Bir de kullanıldim beni kullandı diye konularını okumayalim bize de yazık ahan da bu gözlerimize de beyinlerimize de
Napim ben simdi ya iki arada bir derede kaldimO cümleden beni seviyor mu yani anlamı çıkarmaz umarım![]()
O cümleden beni seviyor mu yani anlamı çıkarmaz umarım![]()
Napsam sence yaBu adam size Venüs --Merkür retrosu ile geldi büyük ihtimalle sevişme sakın ola bacım, ne demişler retro ile gelen metro ile gider. Bir de kullanıldim beni kullandı diye konularını okumayalim bize de yazık ahan da bu gözlerimize de beyinlerimize de
Fenasin başa belasinErkek kardeşim var, geçen gün bardağını tezgaha bıraktı gidiyor. Ben de mutfağı topluyorum. Hooop dur bakayım, gel bardağını makineye koy. Elin yok mu oğlum senin dedim.Evi süpürtüyorum hala, yetişemediğim yerleri sildiririm. O da yok demez. Mecbur yapacak.
Kiz sen ilk gorusmede adami eve mi atmistin otele miYok ayol aile evinde oturmakla alakası yok durumun, genel duruma onay verdim![]()
Neler yapiyorsun misal cildineBen cilt bakımına yatırıyorum kız. Yaşlanmayacağım, inat ettim.![]()
Iyi keyfi yerinde selamlari varYengeniz nasıl
Cilt bakim setinde neler oluyorBenim de kredi çekip Clinique cilt bakım seti almamaşu kadarcık kaldı
![]()
Annesi tek kalamiyordur belki olamaz mj37 yaşında evi barkı olmayan adam mı olur cidden. Annesinde oturan 35 üstüne saygı duymam ben yaaa.
Ahahahahh keske erkek olaydim da evde kalma derdi falan olmazdiyok ya bence umutsuz bizi trolleyen bir erkek
acaba kızlar neye düşer onu ölçüp biçiyor
fkglşkfglşd
Ne yoklugu ayol sevgilimiz var heralde endamı yeterErkek de olsa kadın da olsa gerçek olan tek şey acayip bir yoklukta olduğuYazık valla
Kiz senle yasit miyiz biz ayolBen 30 olacağım altı aya kadar, anamdayım daha Khomyuk, ezik miyim ben sence?![]()
Ahahahaah hic gulecegim yoktuKonunuzu gündemde tutmak için niye devamlı anlamsız sorularla uzatıyorsunuz? Sordunuz, insanlar 40 sayfa aynı şeyi söyledi artık daha ne yapsın? Yetmez mi? Özür dileyerek söylüyorum ama en amiyane tabirle ilgi budalasısınız. Karşınızdakini de böyle bunaltıyorsanız, bu yaşadıklarınıza şaşırmamak lazım.
Adami ne kadar taniyorsun da sevip sevnedigini biliyorsunSen delfinonun ilişkisini baz alma. Onun sevdiği ve sevildiği bir ilişkisi var. Bu adam seni sevmiyorrr sevmiyorrrrr sevmiyorrrr. Bir kabullenemedin şunuAdamla seviş ertesi gün sana selam bile vermez aha buraya yazıyorum. 1 ay olacak hâlâ aynı yerdesin adam da eli şeyinde seni bekliyordu sanki üstüne kaç kere sevişmiştir o. Seni de yedek olarak kenarda tutuyor.