kafam çalışmıyor, bir akıl lütfen

Pipet

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
3.338
3.939
698
ben ücretsiz izndeyim, eşimin tayini çıktı, yeni yere başlamak için 17 gün süresi vardı, ben erken ayrıldım bulunduğumuz yerden annemin evine ankaraya geldim, eşiminde cuma günü geleceğini zannediyordum ama o dün geldi, erken ayrılmış. eşimle iznini onun ailesinin yanında geçireceğimize dair anlaşmıştık. benim bebeğimde göz rahatsızlığı var, göz kapağı düşük. onu burda dünya göz hastanesine götürdüm. doktor şaşılık bölümüde baksın diye başka bir doktora sevketti, oda cumaya randevu verdi.

gelelim asıl mevzuya, eşim dün gelince yarın gidelim ailemin yanına dedi, bende cuma günü bebeğin randevusu var dedim hatta telefonda konuşurken ona bahsetmiştim cuma doktora gideceğimizi, o kısmı dinlememiş heralde, ben bilmiyordum dedi, bir senedir ailemin yanına gidemiyorum dedi orada doktor yokmu dedi, bende en iyisinin bu hastane olduğunu oraya gideceğimi söyledim. sen istersen git dedim. bunun surat asıldı. neyse bugünde sen istersen git haftasonu gelir bizi alırsın böyle gidene kadar surat asacağına dedim, demez olaydım açtı ağzını yumdu gözünü çok kötü kavga ettik, konuşmuyoruz, üstelik annemin evindeyiz, napıcam kafam karıştı

tabikide çocuğunuzun sağlığı herşeyden önemli..
sunduğunuz seçenek de gayet mantıklı ki bence herşeyden önce baba olarak
ewladının yanında bulunması gerekirdi..
doktora götürmekten vazgeçmeyin..
cünkü ilerde psikolojik etkiler çok olur
bi arkadasım var 34 yasında ve bu sebeple ameliyat olucak
kız çok uzaktan fotograf cektiriyo belli olmasın diye
ayrıca hayatına kimseyi alamıyo
cok mu kötü söyledim bilmiyorum ama ihmale gelmez
çok sewdiği ailesinin yanına gitsin

Öncelikle geçmiş olsun.
Bence en mantıklısı eşlinizi gönderin gitmek istiyorsa ,arkasından çocuğunuzu doktora gösterip siz de gidersiniz. Eşinizin kavga etmesini gerektirecek bir durum görmedim, sanırım sinirli bir anıydı. Sakin bir zamanda konuşun ve ikna edin. Bol Şans

eşine şunu yapmak istiyorum hatta bi kere daha

çocuğumu doktora götüreceğim bu kesin zaten, eşime sen git dediğimde benimle dalga mı geçiyorsun, senin emrinlemi dedi, çocuğunun gözüne ailenin yanına gidemediğinden daha az üzüldün dedim, bana çocuğumun üzerinden siyaset yapma diyor, on gündür buradasın niye son ana bıraktın diyor, doktor şehir dışındaymış o gün müsaitmiş diyorum, üstelik senin cuma geleceğini zannediyordum diyorum beni dinlemiyor bile

suratını görmemezlikten gelmeliydsiniz ne olursa olsun ailesini uzun zaman görmemiş hemen laf etmişiniz ne bu surat olabilir yani birşey dememiş etmemiş suratı düşebilir üzülebilir yani neyse çocuğun daha önemli bekle cumayı ama ailesinin yanına gittiğinde yanlız kalmak istemiyorsan şimdiden düzeltmeye bak ters davranma tatlı dille konuş
eğer konu açılırsada göz gibi önemli bir organ için birde bebeğimiz olmasına rağmen laf edince kızdım senin de en az benim kadar önem vermeni bekledim buyüzzden sana çıkıştım ama ailenle ne zamandır görüşmediğini biran unuttuğunu .... ne bilim buna benzer şeyler söylersin

emirle falan alakası yok ki çatıcak yer aramış
belki 10 gün ailenizle geçirdiğiniz zamanı kıskanmıştır
benim aileme gelmemek için böyle yapıyo diyodur..

ben hiç memnun kalmadım dünya göz hastanesinden..

cnm benim ailem sadece annem başka kimsem yok, oda zaten bizimle kalıyor, iki küçük çocuğum var, büyüğü 22 aylık, sadece 3 gün geç gideceğiz, bu üç gün de zaten piyangodan çıktı, normalde eşim cuma gelecekti

cnm benim ailem sadece annem başka kimsem yok, oda zaten bizimle kalıyor, iki küçük çocuğum var, büyüğü 22 aylık, sadece 3 gün geç gideceğiz, bu üç gün de zaten piyangodan çıktı, normalde eşim cuma gelecekti

bir iki ay önce tatile gitme planları yapıyodu ben dedim iki çocukla zor olur sıcaklarda perişan oluruz dedim, iznin tamamını ailesinin yanında geçirmeyi ben teklif ettim cnm vede sadece 3 gün geç gidecek, 15 gün yine onların yanında olacak

ben en iyisi dünya göz diye duydum, sen nesinden memnun kalmadın

annem halamı götürmüştü
profesör doktor muayene etti
hemde o kadar büyük bi yer değil dedi annem, personelide biraz böyle kendini salmış
fazla ilgilenmemişler yani
bi sürü parada vermişler tabi

sonra acıbademe gitmişler
kıyaslanamaz bile dünya gözle

burda abartılacak bişey yok tatlım..heralde tartışma esnasında kırıcı laflar ettiniz konu uzadı..

cumaya randevu vermişler.. cuma günü düktora götürceksiniz..haliyle onun ailesinede daha sonra gideceksiniz...normali doğrusu bu..

kavga edilecek hiçbirşey yok..ama sırf çocuğu cuma doktora götürüyorsun diye surat yapıyorsa..kusura bakmasın ama evlat önce gelir..

sende konuşma olsun bitsin..ne gerek var kavgaya

ben hiç memnun kalmadım dünya göz hastanesinden..

Ben de. Konu dışı olacak ama Dünya Göz'e asla güvenmeyin.

Bebeğimde gözyaşı kanalında tıkanıklık vardı. Çocuk doktorumuz "1 yaşına kadar bekleyelim" dedi. Bekledik. Geçmeyince "artık yavaş yavaş göz doktor görüşü lazım" dedi. en iyisi diye güvenip götürdüm oraya. Önce kasada bir haller oldu. Bizden özel sigorta için katkı payı 98 TL istediler. Normalde biz %30 ödüyoruz. "Muayene kaç para da %30'u 98 lira ki dedim?" Eşim provizyon alınırken sigorta şirketini aradı, ne hikmetse 28 lira ödedik. Neyse bunu geç. Doktoru beklerken alakası olmamasına rağmen göz numarası ölçümü yaptılar 1 yaşındaki bebeğe. Doktora girdik. anlattım şikayetleri. Sadece bir kere bir parmağıyla dokundu. "Ameliyat olacak" dedi. Üstelik doğduğundan beri bir damla bile çapak görmediğim, hiçbir şikayetimizin olmadığı öteki gözü için de "kapalı" dedi. Ameliyat ihtimali vardı ama gene de ani bir şekilde olunca konuşma bilgi alma ihtiyacı oluyor insanın. Üstelik hiçbir şikayetimizin olmadığı öteki göz de girince işin içine ben işkillendim. Ben daha soruları soramadan edemeden takvimine baktı, günlerden cumaydı. "Yarın cumartesi, sabahtan uygunum, bugün anestezici ile görüşün yarın alalım ameliyata." dedi. Ben şok. Eşim şok. Sonra da utanmadan dedi ki "Ameliyat ücretleri ile ilgili bilgileri filanca bölümdne alın." Yani işte öğrenin vereceğiniz farkı da ona göre karar verin diyor. Tabi ki içime sinmedi. Ha bu arada "ölçüm de yaptılar doktor bey, onların sonucu nedir? diyorum. "Hafif bir astiğmat görünüyor ama bu yaşta alınan ölçümler doğru çıkmaz zaten" diyor. E o zaman neden ölçüm yapıldı? Esas doğum yaptığım ve bebeğimin kontrollerini yaptırdığım hastanedeki göz doktorundan randevu aldım. Doktor bebeği en az tedirgin edecke şekilde güzelce muayene etti. Dedi ki "Bir miktar tıkanıklık var ama kanal tam kapalı değil. Bu kadar tıkanıklık için ben ameliyat yapmam. Yapmak benim keseme fayda, 10 dakikalık bir operasyon, doktor açısından sıfır risk, yapıp paramı da alabilirim. Ama aynı boyutta tıkanıklık kızımda da var, kızıma yapmadığımı başkasının bebeğine de yapmam. Biraz daha izleyelim ben açılması için vakit olduğunu düşünüyorum, 16 aylık olunca çapaklanma devam ederse bakarız" dedi. Öteki gözde zaten tıkanıklıktan eser yokmuş. Sonuç, bebeğim 15 aylıkken bıçakla kesilir gibi açıldı kanal. Eğer o soygunculara kalsam parasını marasını geçtim bebeğim aldığı narkozla kalacaktı boşu boşuna. Ha bu arada 10 dakikalık operasyon için istedikleri para (SGK'nın yapacağı ödemenin dışında sadece katkı payı olarak bizim vereceğimiz 1200 TL idi. Düşünün.

Eşinizle aranızdakiler can sıkıcı ama her evlilikte olan şeyler. Yanlış anlama, stres, taşınma telaşı gerginlik vermiş biraz. Geçer, adım atın karşılıklı birbirinize.

Son düzenleme:
bence esiniz özür dileyene kadar, en azindan hatasini anlayana kadar sakin geri adim atmayin.

Bu erkekler iyice abartti isi, söz konusu aileleri olunca gözleri kendi yavrularini bile görmüyor.
Bebeginize de cok gecmis olsun bu arada, birakin o da ne derse desin. Duygusuz adam!

offf offf nedir bu erkeklerin ana baba takıntısı anlamıyorum. adamın çocuğunun sağlığı söz konusu adam ana baba derdinde. kaldıki tatilinizi orda geçirmeyi siz teklif etmişsiniz.siz burda yerden göğe kadar haklısınız eğer alttan alırsanız hatasını anlamaz her zaman aynı saçmalıkları yapar...

anladm cnm..
ne diyeyim anlayışsızlık etmiş.
belki canı başka bişeye sıkılmıştır sor bakalım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…