ben ücretsiz izndeyim, eşimin tayini çıktı, yeni yere başlamak için 17 gün süresi vardı, ben erken ayrıldım bulunduğumuz yerden annemin evine ankaraya geldim, eşiminde cuma günü geleceğini zannediyordum ama o dün geldi, erken ayrılmış. eşimle iznini onun ailesinin yanında geçireceğimize dair anlaşmıştık. benim bebeğimde göz rahatsızlığı var, göz kapağı düşük. onu burda dünya göz hastanesine götürdüm. doktor şaşılık bölümüde baksın diye başka bir doktora sevketti, oda cumaya randevu verdi.
gelelim asıl mevzuya, eşim dün gelince yarın gidelim ailemin yanına dedi, bende cuma günü bebeğin randevusu var dedim hatta telefonda konuşurken ona bahsetmiştim cuma doktora gideceğimizi, o kısmı dinlememiş heralde, ben bilmiyordum dedi, bir senedir ailemin yanına gidemiyorum dedi orada doktor yokmu dedi, bende en iyisinin bu hastane olduğunu oraya gideceğimi söyledim. sen istersen git dedim. bunun surat asıldı. neyse bugünde sen istersen git haftasonu gelir bizi alırsın böyle gidene kadar surat asacağına dedim, demez olaydım açtı ağzını yumdu gözünü çok kötü kavga ettik, konuşmuyoruz, üstelik annemin evindeyiz, napıcam kafam karıştı
çocuğumu doktora götüreceğim bu kesin zaten, eşime sen git dediğimde benimle dalga mı geçiyorsun, senin emrinlemi dedi, çocuğunun gözüne ailenin yanına gidemediğinden daha az üzüldün dedim, bana çocuğumun üzerinden siyaset yapma diyor, on gündür buradasın niye son ana bıraktın diyor, doktor şehir dışındaymış o gün müsaitmiş diyorum, üstelik senin cuma geleceğini zannediyordum diyorum beni dinlemiyor bile
emirle falan alakası yok ki çatıcak yer aramış
belki 10 gün ailenizle geçirdiğiniz zamanı kıskanmıştır
benim aileme gelmemek için böyle yapıyo diyodur..
emirle falan alakası yok ki çatıcak yer aramış
belki 10 gün ailenizle geçirdiğiniz zamanı kıskanmıştır
benim aileme gelmemek için böyle yapıyo diyodur..
suratını görmemezlikten gelmeliydsiniz ne olursa olsun ailesini uzun zaman görmemiş hemen laf etmişiniz ne bu suratolabilir yani birşey dememiş etmemiş suratı düşebilir üzülebilir yani neyse çocuğun daha önemli bekle cumayı ama ailesinin yanına gittiğinde yanlız kalmak istemiyorsan şimdiden düzeltmeye bak ters davranma tatlı dille konuş
eğer konu açılırsada göz gibi önemli bir organ için birde bebeğimiz olmasına rağmen laf edince kızdım senin de en az benim kadar önem vermeni bekledim buyüzzden sana çıkıştım ama ailenle ne zamandır görüşmediğini biran unuttuğunu .... ne bilim buna benzer şeyler söylersin
ben hiç memnun kalmadım dünya göz hastanesinden..
ben en iyisi dünya göz diye duydum, sen nesinden memnun kalmadın
ben hiç memnun kalmadım dünya göz hastanesinden..
cnm benim ailem sadece annem başka kimsem yok, oda zaten bizimle kalıyor, iki küçük çocuğum var, büyüğü 22 aylık, sadece 3 gün geç gideceğiz, bu üç gün de zaten piyangodan çıktı, normalde eşim cuma gelecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?