kafam çalışmıyor, bir akıl lütfen

sende git istersen demen hoş olmamıs bence. oda bekledıgı bısey olmadıgı ıcın bıan üzülmüş suratı asılmıstır. ama sız boyle dıyınce patlamıstır. cocugunu bırakıp gıdecegını nasıl dusunebılırsın anlamında da kızmıs olabılır. hersey konusarak anlaşılır. bız ne dersek dıyelım senın uygun bır zamanda esınle konusman en doğrusu. ki uzatırsan kötülükten baska bısey olmaz.

ozaman başka güzelim nazlanıyor senin ki

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler, eşim hatasını anladı, sen git dememe sinirlenmiş, ben bekar birimiyim de yalnız gidicem dedi, çocuğum önemli tabikide bunun tartışması olmaz diyor. bende uzatmadım fazla cuma doktordan sonra gidicez. bu arada dünya gözle ilgili kötü yorumlar geldi, ona aklım takıldı, neyse bi araştırayım.

olayı tatlıya bağladığınıza sevindim
erkek milleti işte bazen lafı anlamıyorlar dinlemiyorlar çatacak yer arıyorlar
bu arada çocuğuna geçmiş olsun canım

ama eşin de çok ayıp etmiş. bir de çocuk meselesi burdaki. yani sen keyfi bişey yapmıyorsun, bence kavga ile değil de güzelce anlat eşine tekrar, sen de surat asma ona uyup. bir de randevunuzu daha erkene alabilirsiniz belki, dr.la tekrar görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…