Kafam çok karışık, bana yardım eder misiniz hanımlar?

Erkektir yapar gibi bir savunmada bulunmuyorum, bulunmamda. Ben annesi babası erken yaşta ayrılan bir kadınım. Beni de annem büyüttü. Neler yaşadığımızı bir biz bir Allah biliyor. Babam da bize kaç kere bıçaklar çekti, ölüm tehditleri yaşadık. Bunların hiç biri olmadı Allah'a şükür, biz şanslıydık. Bu kadın ve ailesi bu kadar şanslı olmayabilir diyorum. Boşanmaya sıcak baktığını söyler, 2 gün sonra cinnet geçirir. Hiç birinin bir suçu yok. Ayrılacak elbette kocasından. Ama bu sizin dediğiniz gibi kolay olmuyor. Bekara gerçekten eş boşamak kolay. Benim annem ablama hamileyken kaçıp gitmek istemiş gidememiş. Arkasından psikolojik sorunlar vs bana hamile kaldığını bile anlamamış kadın. Biz 15 yaşındayken annem ayrılabildi. Çünkü biz koruyup kolladık annemizi. Ailesi lafta vardı, ucu onlara dokununca arkalarını dönmesini çok iyi bilirlerdi bu kadının ailesi gibi. Ülkenin polisi mi var sanıyorsunuz? Aile arası kavgadır öpün barışın karı kocasınız deyip kapıyı da üstünüze kapatıp gidiyorlar. Ne sanıyorsunuz siz? Bu lafım sadece size değil öyle anlamayın. Burda kolaymış gibi yorum yapan, kadını yargılayan diğer hanımlara da sözüm. Kadın 22 yaşında. Zaten babasız büyümüş. Kendini koruyabilmeyi bilseydi bu kadın zaten karşı çıkardı herşeyine. Sıcacık yatağınızda yatarken sarf ettiğiniz cümleleri ölçün tartın. Kadının istediği ve aradığı tek şey cesaret. Ama bunu nasıl yapabilir bilmediği için buraya konu açmış kadın. Kadın kadını yargılar olmuş. Neden onca zaman boşanmadın vs. Gerçekten çıldırıyorum yorumları gördükçe.
Okuduğum tek olgun yorum gerçekten 👏

Okuduğum tek olgun yorum gerçekten 👏
Teşekkür ederim. Ölümle burun buruna gelmemiş kadınlar burda basitmiş gibi yorum yapıyor. Feminist olmayın demiyorum size ama burası Türkiye. He bide evladınız varsa maalesef feminist davranamıyorsunuz.

Teşekkür ederim. Ölümle burun buruna gelmemiş kadınlar burda basitmiş gibi yorum yapıyor. Feminist olmayın demiyorum size ama burası Türkiye. He bide evladınız varsa maalesef feminist davranamıyorsunuz.
Aynen öyle yaşayan da biliyor ayrılmayı son vermeyi. Herkes atarlı giderli çocuk gibi yorumlar yapmış. İşin kolayını herkes biliyor hatta akıl isteyen kadın da boşan yorumlarına "aaa ciddi misin ya bilmiyordum Sağol" gibi bi tepki vermiştir kesin. Bir kaç kişi dışında kimse çözüm odaklı yaklaşmamış herkes klavye delikanlılığı yapmış çok üzüldüm allah akıl fikir versin herkese.

Aynen öyle yaşayan da biliyor ayrılmayı son vermeyi. Herkes atarlı giderli çocuk gibi yorumlar yapmış. İşin kolayını herkes biliyor hatta akıl isteyen kadın da boşan yorumlarına "aaa ciddi misin ya bilmiyordum Sağol" gibi bi tepki vermiştir kesin. Bir kaç kişi dışında kimse çözüm odaklı yaklaşmamış herkes klavye delikanlılığı yapmış çok üzüldüm allah akıl fikir versin herkese.
Film sandılar herhalde ne biliyim 😂

Kadın cinayetlerinin hikayesi hep bu değil mi? boşanmak isteyen karısını öldürdü...
Boşandığı eski eşini öldürdü.. Baba evine dönen karısını ve kaynanasını öldürdü.. camdan içeri girdi baldızını karsını öldürdü falan falan falan.... Aciz ve pislik erkekler... Birde kadınlara aciz derler ben hiç boşanmak isteyen kocasını öldüren kadın yada ayrılmak isteyen sevgilisini öldüren kadın görmedim...

Allah yardımcınız olsun size kızamıyorum malesef bende şiddet olan bir evde büyüdüm.. Anneniz ve kardeşinizede kızamıyorum çok korkunç bir durum çünkü...

Back
X