Yerinizde olsam eşime bu konuyu ima bile etmem...
Kadınla karşılaşıldığı zaman en doğal halimle kocama bir şeyler anlatıp dikkatini kendime çekerim...
Arabaya yapıştığı zaman da acelemiz olduğunu hemen derdini anlatmasını isterdim..
Kocam acele olan nedir falan derse sonra anlatıcım derim.. Arabada giderken de onu özlediğimi söylerim..
ben olsam eşime fena halde yüklenirdim.ama doğru olan bu değil tabiki,bn daha 8 aylık evliyim,onun için size bi akıl veremem ama gerçekten çok ama çok sinir bozucu bir durumallah akıl fikir versin o kıza.size de sabır versin.eşiniz kısa bi süre için sizin okuldaysa biraz sabredin,olmaz mı:26:
eşinize bahsetmenize gerek yok , sonuçta eşinizin davranışları konusunda sıkıntınız yok ....ben olsam özellikle o bayanın olduğu ortamlarda eşime daha bir sıcak,daha bir samimi davranırdım ...
bence de eşinize söylemeyin karpuz kabuğu doğru bi laf bana göre.
erkek milleti sonra ilgi görüyorum filan diye havalanır sinir olursunuz iyice.
kızı sinir etmeye bakın bence.
eğer eşiniz geçici süre ordaysa bu sizin için iyi ..Bence de eşinize anlatmayın ama o kızın olduğu her yerde eşinize yakınlaşın..mümkün olduğunca kızı önemsemiyomuş gibi davranın ..
Bence kesinlikle uyarmayın....erkek milletinin beğenilmek hoşuna gider..farklı şeyler düşünmeye başlar belki.....aklında olmayan şeyi, aklına sokmayın......
Yalnız o kızın arkasından çok beyinsiz olduğunu,ve kimse tarafından sevilmediğini (vs.vs. )anlatın..kadını, kocanızın gözünde sevimsiz ve itici hale getirin bir şekilde
yani evli barklı adamla bu insanların ne işi olur bilmem.
etrafta erkekmi kalmadı.
tövbe yarabbim,hemde eşinin yanında.
bekar biri olarak akıl veremiyeceğim ama nası sinirlendiğimi ifade etmek istedim.
allah böyle insanlardan korusun.
Herkese merhaba. Sizlerle bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
Eşim ve ben çok mutlu bir aileyiz. 7 yıl bekledik birbirimizi, 7 yıllık da evliyiz. Yani 14 yıldır beraberiz. Bir kızmız , bir de oglumuz var. Bugüne kadar bir kavgamız vs olmadı. Eşim çok sadık bir insandır. Beni çok sever ben de onu. Bugüne kadar da hiç bir yalanını vs yakalamadım. O bana güvenir ben de ona.
Ancak yaklaşık 1 aydır kafamı kurcayan bir şey var. Eşim ve ben ögretmeniz. eşimin kadrosu başka okulda ama bu yıl benim okuluma görevlendirme ile geldi.2. dönemin başında okulumuza bekar bir bayan arkadaş geldi. İlk başlarda bana bakışları falan hoşuma gitmedi. Kıskandıgını seziyordum.Zamanla bunu daha iyi anladım. Mesela ben her gün fönlü saçlarla okula giderim, kendisi de kıvırcık saçlı her gün o da fön çektirerek gelmeye başladı. Benim saçlarım sarı, onun saçları geldiğinde siyahtı o da sarıya boyattı. Saçlarımı kestirdim, ertesi gün o da kestirmişti.Bunun gibi olaylar işte...
Heyneyse bir süre sonra baktım kız sürekli eşimin peşinde. Ne zaman ögretmenler odasına girsem onun yanına oturuyor. Eşim kalkıp bana yer veriyor bozuluyor . Bir toplantı olsa toplantı salonunda hemen onun yanındaki koltuga oturmuş. Yemekhanede yemek yiyecegiz. İkimiz oturuyoruz o hemen eşimden tarafa oturuyor. Bazı günler eşimin dersi erken bitiyor beni çıkışta almaya geliyor o kız hemen arabanın ön camına yaklaşıp eşimle konuşmaya çalışıyor. vs... bunlar uzun süredir dikkatimi çeken şeyler. Kadınlık işte hissediyorsunuz.
Geçen gün okuldan yakın bir arkadaşıma agzından kaçırmış. .... hoca bugün siyah takım elbise giymiş. Of çok yakışıklı demiş. Arkadaşım önce konduramamış daha sonra bir gün yine, dersim yok ama ... hocanın dersi var onu görmeden gitmeyecegim vs demiş. Arkadaşım da bunun üstüne gelip bana olayı anlattı. Ben de her şeyi söyledim. Uzun zamandır dikkatimi çekiyor vs. diye.
Daha yazacak çok şey var ama kısaca bunları yazdım. Şimdi gelelim olaya. Tüm bunlara ragmen eşim olayın farkında bile degil. Onunla herkesle nasıl konuşuyorsa öyle konuşuyor. Yani hiç o anlamda eşimin bir davranışını sözünü yakalamadım. Yapmaz da demeyecegim büyük konuşmamak gerekir.
Ama bu kız o kadar sinirlerimi bozuyorki benim yanımda eşime öyle cilveli cilveli konuşmasına dayanamıyorum. Dün de son olay beni çok sinirlendirdi. Merdivenlerden eşimle beraber niyoruz. O da yukarı çıkıyor. Hemen eşimden tarafa geçti ve geçerken özellikle eşime çarptı.Bir de sırıtıyor!!!
Şimdi arkadaşlar ben eşimi bu konuda uyarmak istiyorum. Ama hani derler ya şeytanın aklına karpuz kabugu düşürme diye. Aklıma da gelmiyor degil hani? İnsanoglu ne yapacagı belli mi olur? Sizce ne yapayım. Eşimi bu konuda uyarmalı mıyım?
Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?