Kafam çok karışık,eşimi uyarmalımıyım

bencede bu konuyu eşinizle hiç paylaşmayın yazdıklarınızdan anlaşılıyo zaten eşiniz size çok değer veriyo 8 mart olayıda çok hoşuma gitti...allah bu gibi insanları ıslah etsin o size gıcıklık etmeye devam ettikçe siz onu görmemezlikten gelin siz değil o sinir olsun...ne biçim insanlar var yaa of

eşinle bu konuyu konuşma canım baksana zaten anlamış ve çok imalı bir mesaj vermiş o kadına.o yüzden hiç lafı geçmesin konuşulmasın bu konu hakkında yüzgöz olmayın çoktan anlamış ve mesajı iletmiş bile.

bence de o bayana verebileceğin en güzel cevap onu umursamamak olabilir
bırak ne yaparsa yapsın sen hep neşeli güleryüzlü ol eşine samimi davran o da sinir olsun dursun

Son düzenleme:
Sana bir şey söylemek isterım her erkek bir kadının ona olan ilgisini anlar......sizin demenize gerek yok kocanız zaten farkındadır...Erkek bu ya saf saf düşünmeyelim anlamazmı hiç kendisine olan ilgiyi......kocanızın kötü niyeti olmayabilir...ama etrafında bir kadın habıre dolaşıyorsa ,kocanızın tavrını koyması lazım ..herşeyden önce...siz ne yaparsanız yapın hep medeniyetsız veya görmemişin kocası olmuş durumuna düşürülürsünüz...iki seçenek görüyorum ...ya kocanıza hiç bir şey belli etmeden gelişmeleri takip edersiniz durum vaziyet nedir kimden alaka geliyor kim ses etmiyor anlayın ona göre tepkinizi verın ya da kocanıza bu etrafında habıre biten otun varlığından rahatsız olduğunuzu söyleyin ki tavrını koysun eşiniz o kişiye karşı... ben olsam kadını görünce suratımı mahkeme duvarı gibi yapar anlamasını sağlardım.

bence esinize kesinlikle birsey söylemeyin. eger sizi rahatlatacaksa o kadini arada bir yada firsat buldukca esinizin yaninda saka yollu bozun yani rezil edin. beyendigi erkeyin yaninda rezil olmak hosuna gitmez inanin bana. bide esinize söyleseniz ne olacakki adam ne yapsin kadin evli erkek hastasiysa, utanmaz ya, böylelerine cok kiziyorum, tam bir pislikler, biz kadinlari düsürdükleri hale bak bu kadini huzursuz etmeye ne hakki var o kadinin, hey allahim ya gece gece sinirlendim ya

eşini değil ama inceden inceye o hatunu uyarmalısın...
kaldır kaşını ,ne yapmak istediğinin farkındayım hissini yarat onda..
öyle bir hissettir kendini ona ki,ayağını denk al dercesine...
bana kalırsa o kişinin sana karşı bir hazımsızlığı var ,seni fazlasıyla beğeniyor ve sıkı takipçin,öyle ki ,rakip olma savaşına girişmiş hatun..onun esas istediği eşin değil aslında seni halt etmek ,kendini kendine kanıtlamak için bunu yapıyor o ..bariz kompleksi ve yetersiz biri ve kendi bunun farkında ve kendi savaşında gibi düşünüyorum ben ...
böyle kadınsal hislerini,kendine seçtiği rol modeller üzerinde denemek ve hakimiyet kurmak istyen ve ben yapabildim başardım ben varım işte diye kendi egoları uğruna bozuk karakterlerini kullanan tipler var ...

Nil'e katılıyorum.Kadına karşı " herşeyin farkındayım ama boşuna heveslenme,kontrol bende " mesajı vermen lazım.
Açık açık söyleyerek değil,inceden inceye ayar vereceksin.

Eşine birşey söyleme.Farkında olsun veya olmasın,sen söyleyince kadının davranışlarına daha çok dikkat etmeye başlar.Bir de sen kıskanıyorsun diye hoşuna gidip çanak tutabilir.

maalsef böyle kadınlar var cnm sen anlat eşine aynen bunları. ben şüphelendim ama söylemedim ama x kişide bunalrı anlatınca sen yinede fazla yaklaşma de. bende eşimle aynı kurumda çalışıyorum yemekelri beraber yememizi bile çekemiyorlar. etrafında dolaşanı sezersem uyarıyorum eşim yok ben kardeş gibi görüyorum der ama o seni öyle görmüyor der uyarırım oda uzaklaşır. bu tip kadınlar mutlu yuvaları bozmak sarsmaktan zevk alırlarmış.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Olay aynen Nil'in dedigi gibi.Dün yine bir arkadaşıma bir şeyler saçmalamış. Çok sinirlendim yine.'' .... hoca çok yakışıklı, o çok daha iyilerine layık demiş. '' Arkadaşım da ben hayatımda birbirlerine bu kadar çok yakışan bir çift görmedim,Sen kendine bak demiş :)

Kızın fiziksel durumunu söylemek istemedim size ama bunu söyleyen insanın gözleri şaşı ve de çok çirkin. Allahım günah yazmasın ama böyle.

Söylediği sözler de beni çekemediğinin göstergesi degil mi sizce?

Eşime kesinlikle bu konuyu açmayacagım. Huzurumuzun bozulmasını istemiyorum.Bir arkadaşın dediği gibi belki de o kadınlar günü olayında eşim sezdi de ona böyle bir şey dedi. Bilemeyecegim artık...

O kıza da gerektiği yerde dersini verecegim. Ama direkt gidip onunla konuşmayacagım.

Son düzenleme:
Ögretmenler odasında konuştugu konuları bir duysanız. O kadar erkek ögretmenin içinde ben utanıyorum o konuşurken. Yok geçen gün kırmızı ışıkta durmuş yan arabadaki naber fıstık demişmiş, yok yolda giderken birisi takip etmiş de yemege davet etmiş. Kime ne senin hayatından. Okul orası okul!!!

Kompleksinden hayal ürünü şeyler anlatıp duruyor kendince ortalıga. Kimsenin muhatap aldıgı da yok. Herkes tek tek terkediyor odayı.

bence uyarmayın, eşinizi bu işe hiç karıştırmayın.sizin yerinizde ben olsam bu hatunu kenara çeker, eşimin yanında dolaşmasından haz etmediğimi ve mümkünse uzak durması gerektiğini söylerdim.az biraz utanma duygusu varsa,çekilir zaten. uyarıya rağmen eşimin yanına oturmalar filan olsaydı, sanırım ti'ye alırdım 'Kalk gari ben geldim, yokluğumda yerimi ısıttığın için sağ ol.'gibilerden başlar ince alay ve hakaret boyutuna varan hoş bir dille dalgamı geçerdim.

bir dahakine arabaya yapışırsa, camdan başınızı uzatın mesela:hay allah evleneli de çok oldu ama sen bööle yapışınca para toplayan veletleri anımsattın bana diip gülebilirsiniz....

Nil'in söyledikleri daha mantıklı .kadının yanında varlığını , gücünü hissettirmeli ...
sizin dediğiniz gibi rezil etse bes beter rezillik çıkar . daha da hırslanır adama yaklaşmak için ...onu bırakın ''ah noluyor böyle, karınız bana neden böyle davranıyor. ben ne yaptım ona'' diye kocasına ağlar bile ...
ben daha 19 yaşındayım tecrübesizliğimden ötürü akıl vermek bana düşmez ama ne kadar muhattap alırsınız o kadar yapışır kocanıza... umursamayın , kocanıza da birşey söylemeyin .

saçlarını aynı sizin gibi yapıyorsa, ni güsel bak sana idol oldum demek diip gülebilirsiniz.başka bi vakit de ona dönüp saçlarımı kestircem sence bu model uygun mu hani ikimize de yakışmalı ya ondan soruyorum...diyebilirsiniz.variyasyonlar çok.

muhataba almayacak ki, psikolojik baskı uygulayacak.uyarının üzerine eşinin yanına gidip ağlaması onu zorlar biraz. çünkü arkadaşın onu daha güç duruma düşürebileceğini az buçuk tahmin eder.karşısındakinin pasif kalmadığını anlar.şu an arkadaşın sinirlendiğini biliyor ve bu yüzden bu yüzsüzlüğe devam ediyor.arkadaş onu esaslı uyarmasına rağmen devam ederse en iyi yol tiye almaktır.ben yaptım, işe yaradı...

Cidden hoş bir durum değil ama
maalesef bu tip kadınlar da çok.
siz eşinize sakın duyduklarınızı ve endişelerinizi anlatmayın.
adamın aklında olmayan şeyleri aklına getirmeyin derim.
o bayan biraz karaterli biri olsaydı eğer
evli olduğunu bildiği halde, hele hele okul ortamında bu şekilde
hareket etmezdi.bir taraftan sizi de üzmek mutlu ediyordur onu.
hiç kaale almayın ve gerektiği yerde tersleyin derim...

eşinize bahsetmenize gerek yok , sonuçta eşinizin davranışları konusunda sıkıntınız yok ....ben olsam özellikle o bayanın olduğu ortamlarda eşime daha bir sıcak,daha bir samimi davranırdım ...

Aynen...
Ben de karpuz kabuğu olayına katılıyorum...
Eşinizin o konuda bir yanlışını görmemişsiniz, üstelik eşiniz farkında bile değil...
Bence aklına sokmaya da gerek yok...
Ben olsam kadını yolardımya neyse, bu da çözüm değil...
Ben anlamıyorum, insan yanında eşi olan, evli olduğunu bildiği adama neden ve nasıl sulanır?
Hayret bişey

bu ne ya sü.mük gibi kadın yapışmış gitmiyor.sinirim bozuldu valla.bunun gibileri duyunca kadınlığımdan utanıyorum resmen. boşver arkadaşım eşine bişey söyleme .o kadını da hiç dikkate alma,muhattap olma sinir olduğuyla kalsın.
nasılsa eşin bi kaç ay sonra başka okula geçicekmiş gittiğinde sıkıştırıverirsin bi köşede.evli adama sarkmak neymiş anlar o zaman belki yüzsüz şey.

acaba şikayet edebileceğinz bir yer var mı?bu konuştuklarını üstlerinize şikayet edin bir dilekçeyle.
eğer memursa hakkında soruşturma açılır belki başka bir yere gönderirler.
evli barklı adamlar neden bu kadar cazip geliyor bu yaratıklara anlamıyorum.
baktın olmuyor çok çok canını sıkıyor eşinle konuşursun sen de.
sinir bir durum gerçekten.allah evlerden uzak tutsun böyle yaratıkları.

hemen hemen aynı durumları birçok defa yaşadıım tiye almak vede yok saymak en etkili durum bencede ve kesinlikle ve kesinlikle eşinize bu durumu anlatmayın derim ben ima bile etmeyin... malesef ben bu hatayı yeni evliyken yaptım ve çok kavgalar ettik sonuçta eşimin ne suçu vardı ki ama gençlik ve tecrübesizlik işte... ona onu takmadığınızı ve kaale almadığınızı göstermek daha etkili oluyor seni umursamıyorum bile sonuçta o benim eşim mesajı veriyorsunuz ben en son öyle yaptım ve kurtulduukk çok şükür allah bir daha da bulaştırmasın böyle tipleri....

hepimizin yuvasını ve huzurunu korusun ve bozmak isteyenlere izin vermesin...

başkasının yuvası ve huzuruyla uğraşanları rabbim sana havale ediyorum onların haklarından sen gel yarabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…