Kafam çok karışık,eşimi uyarmalımıyım

canım bence de eşine belli etme. bu sefer dikkatini ona verecektir acaba eşim haklı mı diye kız da kendini iyice bişey zannedecektir. sen kızı bi kenara çekip hareketlerine dikkat et diyebilirsin bence. iyice inada bindirir mi bilmem. çok sinir bozucu bi olay, başıma gelse napardım bilemedim yani. evli erkeklere nasıl o gözle bakabilecek kadar ahlaksız kadınlar olabilir? aklı almıyor

zor bir durum allah yardımcın olsun..
aynı durumu bende yaşadım nişanımla tartışmış olduğumuz bir dönemdi çalışmış olduğu işletmede benimde tanıdığım hatice isminde bir kız var. bizim kavgamızı kendine fırsat bularak pazar günü nişanlımla buluşmuş (güya seninle birşey konuşmalıyız çok önemli diyerek getirmiş yanına) ve nişanlım ona aralarında birşey olamayacağını dile getirmiş pazartesi günü msnesini açtığımda yazışmalarını gördüm ve hepsini okudum
-seni çok beğeniyorum ve çisemle ayrılmanız için dua ediyorum
-lütfen hatice ben sana dün de dedim aramızda bir şey olamaz
-olsun ben çok uzun zamandır bekliyorum sen kendini hazır hissedene kadar da beklerim yeterki bir umut
-tekrar söylüyorum bana umut bağlama
-lütfen düşün cisem seni hep üzüyor ve üzecek ben mutlu edebilirim yarın yeni birgün birlikte uyanalım yeni güne
-aklım ve kalbim cisem derken seninle konuşuyor olmam bir hata..
yazışırlarken ben pat diye devreye girdim kapat msneni yazdım nişanlım şok şok şok hemen aradı beni senle sonra hesaplaşacağız dedim kapadım suratıne teli sonra haticeye döndüm; bak güzelim bizim yaza düğünümüz olacak ve sen bu durumu değişmeye mi çalışıyorsun bu adam benle 7 yıldır birlikte şuan ayrıyız ve nasıl üzüldüğünün farkındasın.. çokmu istiyorsun senin olsun benden arta kalanları toparlamaya çalış hala bana aitken dedim oda hiç birşey bildiğin gibi değil dedi ve kapadı msnesini. ewet hiç birşey bildiğim gibi değildi müthis bi sinir harbi yaşıyordum çünkü. sonra nişanlımı aradım ama ben red ettim onu dedi teli açtığı gibi red etmiş olsaydın msnedende silerdin dedim kapadım suratına ve o vicdan azabıyla bir ay kıvrandı kendini anlatabilmek için.. hani derler ya kadının en büyük düşmanı yine kadın erkeklerimizi çok beğendiklerinden ziyade hemcinslerinin mutluluklarını çekemiyorlar. allahım hepsini ıslah etsin....

canım çok iyi yapmışsın bu tarz kadınlara ağzının payını vereceksin

Böle kadınları saçından kavrayıp evire çevire bir güzel döveceksin vallahi ya zaten böle karaktersiz hemcinslerimden korktuğum kadar erkeklerden korkmuyorum yani . Tatlım sen şu dakkaya kadar yapman gerekenlerı güzelce yapmışsın zaten davranışlarınla ve misillemelerinle aynende böle devam et bence başka bişiye ihtiyacın yok :) allah böle insanlara fırsat vermesin inşallah

kötü bir durum ... her ne kadar eşinizden emin olsanız bile erkeklerin zaaflarını atlamamk gerekir...kesinlikle eşinize hiç bir şey belli etmeyin ..mümkün mertebe tenefüslerde boş saatlerde eşinizle beraber olmaya çalışın ...o bayan hakkında hiç konuşmayın...zaten görevlendirme geldiğine göre şurda 3 ay sonra kendi okuluna döner ..

ay maşallah ya ne tatlı bi kocanız varmış. allah bozmasın.

dedikleri de bu karaktersiz taklitçiye iyi kapak olmuş! oh olsun! bence de ne kocanızla ne kızla konuşun, kızın da bulunduğu öğretmenler ortamında laf sokun. insanların içinde imalarda bulunun bence. onun dışında da onu çatlatacak kadar iyi olun eşinizle. zaten az kalmış hazirana.

Ruh hastası kadın,okurken bile sinirlendim.
Allah korusun yaşasam sizin kadar sabırlı karşılayamazdım herhalde.
Mantıklı olan tabiki de eşinize söylememeniz,konu bile yapmayın.
Öte yandan insanın sinirlerine hakim olmasının çok güç olduğu bir durum.
Sakın ama sakın bir anlık gaflete kapılıp kıza imada bile bulunmayın.
Kendini sırf huzurunuzu bozduğu için bile değerli sayar.
En güzeli,en acı vereni yok saymak...
Asla gözlerinin içine bakmayın,göz göze gelmemeye özen gösterin.
Direkt size bir soru yönelttiğinde ortam sessizse kaçamazsınız tabi,
gayet kısa ve geçiştirir cevaplar verin.
Ortam çok sesli ise üstüste defalarca tekrarlasa bile duymamazlıktan gelin.
Baktınız çok ısrarcı''ne demiştin duymadım''la başlayıp yine başınızdan savın.
Bana amerikan filmlerinde ki sapık ve takıntılı kadınları anımsattı.
Hastalıklı bir ruh hali bu,işte kimleri eğitimci diye atıyorlar çok yazık cidden.
Ve mutlaka her aynı ortama girdiğinizde gayet neşeli,mutlu ve eşinizle gerektiğinden ilgili olun.
Ekstra birşey yapmanıza gerek kalmıycaktır,bu onu bitirmeye yetecektir:)

çok sinir bozucu bi durum arkadaşım.. ama yerinde olsam eşime asla bu konuda bişey söylemem amiyane tabirle eşeğin aklına karpuz kabuğu derler ya bir o bir de bu gereksiz insana gewreğinden çok önem veriir aklınıza sokar moralinizin bozulmasına neden olursun ki zaten onun da niyetine yardım etmen anlamına gelir bu..hiç yok yere ağzınızın tadını bozma bence ama o kıza da bi şekilde yapmaya çalıştığı şeyin farkın da olduğunu hissettir.cin olmadan adam çarpmak neymiş görsün...

Ne gurursuz kadınlar var ya,

2.kadın olmayı insan nasıl yedirebilir ki kendine o insanın başka birine ait olduğunu bile bile..

kadın biraz da sizi kıskanmış belli ki size inat yapıyor dikkatinizi çekip canınızı sıkmaya uğraşıyor

Teşekkür ederim. Allah herkese böyle güzel mutluluklar versin.

Olay Çisem arkadaşımızın dediği gibi.

''hani derler ya kadının en büyük düşmanı yine kadın erkeklerimizi çok beğendiklerinden ziyade hemcinslerinin mutluluklarını çekemiyorlar. ''

Dün yine bir arkadaşıma .... hoca bana karşı çok mesafeli bir şey mi oldu acaba diye soruyormuş pişkin pişkin

Bu arada ben başka yönlerden kızı eşime kötüledikçe eşim iyice ifrit oldu kıza :) Dün ögretmenler odasına eşim bana çay alıcam canım sen de içermisin dedi. İçerim dedim. Bu hemen atladı ben de içerim bana da getirir misiniz dedi. Eşim de'' ben soruyu eşime sordum karşınızda hizmetçiniz yok kendi çayınızı kendiniz alın'' dedi.

Normalde başkası dese getirir böyle agır cevap vermez ama çok iyi biliyorum sırf onu bozmak için böyle dedi

Son düzenleme:

eeee çok güzel eşin çok güzel cevaplar vermiş zaten eşinize söyleyip hiç huzurunuzu bozmayın. böyle insanlar hep var ne yazıkki Allah akıl fikir versin acaba öğrencilerine bunlarımı öğretiyo yazıkk ya rezil olmayı göze alarak. bence haset kıskançlık başına vurmuş rezil olmak umrunda değil. herkes mutlu kıskançlıktan yapıyo. aslında araştırabilseniz diğer okulunda neler yapmış. orda kimlerin canını yaktı kimbilir.

bencede doğru laf ettin erkeğe seni beğeniyo vs.denmez şeytanın aklına karpuz kabuğu düşürme..ben senin yerinde olsam o kızı sıkıştırır ağzıma geleni sayardım bence kıza söyle kocamla muhatap olmanı istemiyorum okadar bidaha görürsem seni rezil ederim derdim

hahhahah
ne güldüm bu mesajına...tamam iyiden iyiye rahatladım Allah ın izniyle o sırnaşık yüzsüzün hiç bir zararı olamaz daha size..sen de boşuna üzme kendini...zaten millet de bıkmış ondan..sadece senle sorunu olsa tamam kafayı kocana takmış derdim ama "bana fıstık dediler trafikte şöyle yanaştılar"..vs anlatan bir insanın kişilik bozuklukları ;psikolojik rahatsızlıkları ciddi boyutta bence...hiç bulaşıp;konuşmaya kalkışma bence..bir laf var "deliyle uğraşana kadar çalıyı dolaşırım" derler...aklında bir noksanlık olduğu kesin yoksa genç bekar bir bayan hem deerkekler önünde durup dururken böyle şeyler anlatabilir mi???çirkinlik güzellik mesele değil belki etraftan olumsuz şeyler duydu bu hale geldi yazık derimm...ama öle yada böyle bu kişinin ciddi akıl noksanlıkları olduğu belli....o nedenle Allah onu ıslah etsin size ve tüm evlilere de huzur ve mutluluk versin...
seni taklit etmesini de takma kafana...ne güzel işte örnek almaya çalışıyor seni ..boşver sana bakarak giyinsin süslensin...herkes bilir kimin ne olduğunu...eşin de tavırlıymış daha ne:??

Son düzenleme:
kıza böyle ters cvplar verdiğine göre eşin de kadının niyetini anlamış gibi görünüyor eşinin davranışı hoşuma gitti benim de ne mutlu size..

öncelikle Allah mutluluğunuzu arttırsın ben olsam o kızı bir kenara çeker çok fena kızardım. haddini bilsin. herşeyin farkında olduğunu anlarsa çekinir belki, rahat hareket edemez artık.

Kızın saçını başını yolasım geldi benim bu smile gibi sürükleyesim de geldi. Ama eşinizin tepkileri çok iyi. Bence eşinize böyle bir şeyi hiç konu bile etmeyin. Ha kıza gelince, ona karşıda rahat davranın ki, çatlasın

öncelikle Allah mutluluğunuzu arttırsın ben olsam o kızı bir kenara çeker çok fena kızardım. haddini bilsin. herşeyin farkında olduğunu anlarsa çekinir belki, rahat hareket edemez artık.

bence yüzsüzlük diz boyu kadın diğer hocaların bilmesinden çekinmeden aleni söylüyo zaten konu sahibinden çekinse o yüzsüzlükleri yapar mı? bence gidip konuştuğunda amacına ulaşmış olacak can sıkmak maksat. ozaman beni eşinden kıskanıyo diye laf çıkarcak. eşi de tersliyo zaten o yüzden alacağı dersi konu sahibinden değil eşinden almış oluyo. mutlu gözüksün takmıyo gözüksün en mantıklısı. canı sıkkın görünürse daha bi hoşnut olcak gibi. eşine tam gaz versin kız konusunda.

Desteginiz için teşekkürler.

MYLİGHT'ın dediği gibi asla ama asla kızla konuşmayı düşünmüyorum. O zaten söylediklerinin bana gelecegini bildiği için arkadaşlarıma bu cümleleri söylüyor. Huzurumu kaçırmak için...

Son durum amiyane bir söz olacak ama it ürür kervan yürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…