zor bir durum allah yardımcın olsun..
aynı durumu bende yaşadım nişanımla tartışmış olduğumuz bir dönemdi çalışmış olduğu işletmede benimde tanıdığım hatice isminde bir kız var. bizim kavgamızı kendine fırsat bularak pazar günü nişanlımla buluşmuş (güya seninle birşey konuşmalıyız çok önemli diyerek getirmiş yanına) ve nişanlım ona aralarında birşey olamayacağını dile getirmiş pazartesi günü msnesini açtığımda yazışmalarını gördüm ve hepsini okudum
-seni çok beğeniyorum ve çisemle ayrılmanız için dua ediyorum
-lütfen hatice ben sana dün de dedim aramızda bir şey olamaz
-olsun ben çok uzun zamandır bekliyorum sen kendini hazır hissedene kadar da beklerim yeterki bir umut
-tekrar söylüyorum bana umut bağlama
-lütfen düşün cisem seni hep üzüyor ve üzecek ben mutlu edebilirim yarın yeni birgün birlikte uyanalım yeni güne
-aklım ve kalbim cisem derken seninle konuşuyor olmam bir hata..
yazışırlarken ben pat diye devreye girdim kapat msneni yazdım nişanlım şok şok şok hemen aradı beni senle sonra hesaplaşacağız dedim kapadım suratıne teli sonra haticeye döndüm; bak güzelim bizim yaza düğünümüz olacak ve sen bu durumu değişmeye mi çalışıyorsun bu adam benle 7 yıldır birlikte şuan ayrıyız ve nasıl üzüldüğünün farkındasın.. çokmu istiyorsun senin olsun benden arta kalanları toparlamaya çalış hala bana aitken dedim oda hiç birşey bildiğin gibi değil dedi ve kapadı msnesini. ewet hiç birşey bildiğim gibi değildi müthis bi sinir harbi yaşıyordum çünkü. sonra nişanlımı aradım ama ben red ettim onu dedi teli açtığı gibi red etmiş olsaydın msnedende silerdin dedim kapadım suratına ve o vicdan azabıyla bir ay kıvrandı kendini anlatabilmek için.. hani derler ya kadının en büyük düşmanı yine kadın erkeklerimizi çok beğendiklerinden ziyade hemcinslerinin mutluluklarını çekemiyorlar. allahım hepsini ıslah etsin....
Desteginiz için sagolun arkadaşlar. Malesef ki kız kadrolu ve en az 3 yıl benim okulumda.
Zaten biraz daha ileri giderse ki okuldaki herkes şikayetçi bu kızdan şikayet etmeyi düşünüyoruz. Okula geleli 1.5 ay oldu müdür bile illallah etti.
Eşime çaktırmadan onu kötülüyorum o da tavırlı çok fazla muhatap olmuyor :)
Canım zaten anlatmama gerek yok. Her şey ortada.
Bir örnek vereyim. 8 mart dünya kadınlar gününde eşim bana çiçek yaptırmış. Öglen arası geldi okula. Ben hemen eşimin boynuna sarıldım hiç beklemiyordum çünkü. gerçi eşim çok düşüncelidir bu konularda.
Neyse bu da orda ...hocam hani bize çiçek yok mu biz de kadınız dedi. Sinirimden ölüyordum nerdeyse. Ama eşim öyle bir cevap verdikiBenim tek bir kadınım var o da sevgili eşim .... dedi.
Benim yüregimin yagları nasıl eridi anlatamam.
Ama işte bunlara ragmen böyle devam ediyor
canım çok iyi yapmışsın bu tarz kadınlara ağzının payını vereceksin
ay maşallah ya ne tatlı bi kocanız varmış. allah bozmasın.
dedikleri de bu karaktersiz taklitçiye iyi kapak olmuş! oh olsun! bence de ne kocanızla ne kızla konuşun, kızın da bulunduğu öğretmenler ortamında laf sokun. insanların içinde imalarda bulunun bence. onun dışında da onu çatlatacak kadar iyi olun eşinizle. zaten az kalmış hazirana.
Teşekkür ederim. Allah herkese böyle güzel mutluluklar versin.
Olay Çisem arkadaşımızın dediği gibi.
''hani derler ya kadının en büyük düşmanı yine kadın erkeklerimizi çok beğendiklerinden ziyade hemcinslerinin mutluluklarını çekemiyorlar. ''
Dün yine bir arkadaşıma .... hoca bana karşı çok mesafeli bir şey mi oldu acaba diye soruyormuş pişkin pişkin
Bu arada ben başka yönlerden kızı eşime kötüledikçe eşim iyice ifrit oldu kıza :) Dün ögretmenler odasına eşim bana çay alıcam canım sen de içermisin dedi. İçerim dedim. Bu hemen atladı ben de içerim bana da getirir misiniz dedi. Eşim de'' ben soruyu eşime sordum karşınızda hizmetçiniz yok kendi çayınızı kendiniz alın'' dedi.
Normalde başkası dese getirir böyle agır cevap vermez ama çok iyi biliyorum sırf onu bozmak için böyle dedi
Teşekkür ederim. Allah herkese böyle güzel mutluluklar versin.
Olay Çisem arkadaşımızın dediği gibi.
''hani derler ya kadının en büyük düşmanı yine kadın erkeklerimizi çok beğendiklerinden ziyade hemcinslerinin mutluluklarını çekemiyorlar. ''
Dün yine bir arkadaşıma .... hoca bana karşı çok mesafeli bir şey mi oldu acaba diye soruyormuş pişkin pişkin
Bu arada ben başka yönlerden kızı eşime kötüledikçe eşim iyice ifrit oldu kıza :) Dün ögretmenler odasına eşim bana çay alıcam canım sen de içermisin dedi. İçerim dedim. Bu hemen atladı ben de içerim bana da getirir misiniz dedi. Eşim de'' ben soruyu eşime sordum karşınızda hizmetçiniz yok kendi çayınızı kendiniz alın'' dedi.
Normalde başkası dese getirir böyle agır cevap vermez ama çok iyi biliyorum sırf onu bozmak için böyle dedi
öncelikle Allah mutluluğunuzu arttırsınben olsam o kızı bir kenara çeker çok fena kızardım. haddini bilsin. herşeyin farkında olduğunu anlarsa çekinir belki, rahat hareket edemez artık.
bence yüzsüzlük diz boyu kadın diğer hocaların bilmesinden çekinmeden aleni söylüyo zaten konu sahibinden çekinse o yüzsüzlükleri yapar mı? bence gidip konuştuğunda amacına ulaşmış olacak can sıkmak maksat. ozaman beni eşinden kıskanıyo diye laf çıkarcak. eşi de tersliyo zaten o yüzden alacağı dersi konu sahibinden değil eşinden almış oluyo. mutlu gözüksün takmıyo gözüksün en mantıklısı. canı sıkkın görünürse daha bi hoşnut olcak gibi. eşine tam gaz versin kız konusunda.(terslemesi için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?