Kafam çok karışık,eşimi uyarmalımıyım

Bır arkadasımın basından boyle bır olay gectı ve bende tanık oldum oda dayanamayıp esıne soyledı kavgalar gurultuler...sonra esıde bana bakıyormu demekkı benden hoslanıyor edasıyla kıza bakmaya baslamıs cok kotu bır olay tabıkı bence esınıze soylemeyın arkadaslarında dedgı gıbı onun yanında esınızın sıze odaklanmasını saglayın .....:)mutlu bır aıle oldugunuzu gorsun belkı yaptıgın yanlısında farkına varır....terbıyesız kızzzzzzzz :)

bencede eşinize söylemeyin. o size anlatan arkadaşınız niye o kızı çekip karşısına uyarmıyor? bana bi kız gelip arkadaşımın kocasıyla ilgili beğenilerini anlatacak da bende tepkisiz kalcam öyle mi?

Eşinize ses etmeyin, farkında olmamaya devam etsin.

Ama o kadını karşınıza alıp konuşacak kadar da düşmeyin. Zaten bir şey elde edebileceği yok, ne yaparsa yapsın.

Arkadaşlar haklı, bence de bişey söylemeyin, haziran ayına ne kaldı şurda.. Çok sinir bozucu bi durum ama sakin olmanız, doğal davranmanız gerek.. O haddini bilmez kız da bigün evlenir ve kendi gibi kocasından beklentisi olan birden fazla kadınla uğraşmak zorunda kalır umarım da, bugün yaptıkları yarın tokat gibi suratına çarpar..

ayy sinirlerim tepeme çıktı.. ne arsız insanlar var allahım sen koru..
arkadaşlar eşinize söylemeyin demiş ama adam anlamıyor mu acaba kızın ilgisini.. yani baksanıza ha bire yanına oturuyormuş.. eve gidecekken arabanın yanına geliyor konuşuyor vs..
bir kadın kendiyle ilgilenildiğini anlar değil mi? ama bence erkek de anlar arkadaşlar.. adam nasılsa gideceğim okuldan diye pek önem vermiyordur kadının hareketlerine belki.
valla ben üzüldüm duruma ama konu sahibi arkadaşım siz üzülmeyin..kadının inadına da gitmeyin kendini birşey zannetmesin hazirana kadar sabır..

Arkadaşlar eşimin farkında olup olmadıgı sormuşsunuz gerçekten farkında degil.Farkında olsa ona göre davranır zaten. En azından tersler vs eşimi iyi tanırım. Ya da dalga geçer onu küçük düşürür.

Aslında eşime konuyu açmak isteme sebebim de bu. Onu küçük düşürecegini biliyorum. Ama işte ilk mesajda da dedim ya yine de aklımda bir soru işareti kalmıyor degil.

Ben olayı çözdüm aslında. Onun derdi eşim de degil. Sırf beni kıskandıgı için sırf huzurumu bozmak oldugu için...
Ben bir gün etek bluz giydiysem kendi de ertesi gün aynı gelior, elbise uzun çizme giysem ertesi gün yine aynı...Her gün baştan aşagıya süzer beni kıskanç gözlerle bakar. Bu benim çalıştıgım 8. okul ilk defa böyle bir insanla karşılaşıyorum.Benden 1 yaş küçük benim 2 çocugum var ben eşimle mutluyum, manken gibi fiziğim var diye kıskanıyor. Aşırı kompleksli bir insan. Bana bunu yapıyor, diğer ögretmen arkadaşları da sürekli müdüre şikayet ediyor. Yani sadece bana yaptıgı bu. diğer insanlarla da başka türlü ugraşıyor.

Tamam eşime bir şey demeyecegim ama gidip onunla da bu konuyu konuşmayı düşünmüyorum. İyice kendini bir şey zannetmesin diye...Ama dolaylı yoldan laf çakmasını da bilecegim!!Gerçekten çok sinirliyim dünden bu yana!!!

O söylediği arkadaşım da ilkinde önemsememiş, 2. defa olunca ters ters bakmış. Şimdi o da mesafeli ona karşı.

Son düzenleme:
insan eşini iyi tanır arkadaşım farkında değil diyorsan öyledr mutlaka ama benim naçizane düşüncem kadına gidip birşey söylemeyin yada ima etmeyin sevindirmeyin onu eşiniz farkında değil mi sizde farkında olmayın zaten kendisi umursanmadığını anlamış olmalı ki diğer öğretmen arkadaşlara fütursuzca şeyler söylemiş (yakışıklı, onu görmden gitmeyeceğim vs) umursamayın iyice deliye dönsün kendi kendinin ipini çekecek zaten.. maalesef böyle insanlar var ama bizim toplumumuz böyle bir duruma karşı tavrını koyar bir iki ikişiye daha böyle şeyler bahsetsin mutlaka karşılığını alır..

eşime asla bu konudan bahsetmezdim eğer evli olsaydım ama bu duruma sessiz de kalamazdım sanırım. muhakkak o hatuna napmaya çalıştığını anladığımı belirten bi konuşma yapardım. ama başarısız olacağını da sonuna eklerdim. ya da ne bileyim o kızla aramı iyi tutup kocamın beni ne kadar çok sevdiğini bana neler yaptığını süpriz vs. vs. falan abartarak anlatırdım. bi kızın ona sulandğını kocanızın bunu anlayıp o kızı nasıl da terslediğini falan söylerdim. millette bizim ilişkimizi sudan bi ilişki sanıyor herhalde nasıl da yanılıyorlar diye eklerdim. bunu o kadının da bulunduğu hatunların kendi aralarında konuştğu bi ortamda söylerdim herhalde.

bu kadın ruh hastası o zaman..psikolojik sorunları var bence bir uzamandan yardım almalı.umarım başına bela olmadan geçer şu zaman ve bir an önce haziran gelir.böylelerinin Allah versin dersini ne diyeyim.elbet birgün kendi başına da gelir.biri çıkar onunda huzurunu bozar.

Canım zaten anlatmama gerek yok. Her şey ortada.

Bir örnek vereyim. 8 mart dünya kadınlar gününde eşim bana çiçek yaptırmış. Öglen arası geldi okula. Ben hemen eşimin boynuna sarıldım hiç beklemiyordum çünkü. gerçi eşim çok düşüncelidir bu konularda.

Neyse bu da orda ...hocam hani bize çiçek yok mu biz de kadınız dedi. Sinirimden ölüyordum nerdeyse. Ama eşim öyle bir cevap verdiki Benim tek bir kadınım var o da sevgili eşim .... dedi.

Benim yüregimin yagları nasıl eridi anlatamam.

Ama işte bunlara ragmen böyle devam ediyor

Son düzenleme:
Okurken sinir oldum.
Toplumda ne hasta ruhlu insanlar var ya.
Bir de öğretmen.

Bence ne eşinle,ne de o kızla konuşma.
Onunla konuşursan senin kendine güvenin olmadığını ve panik yaptığını sanar.

Ayrıca senin huzursuz olman haz verir.

En büyük ceza onu yok saymak.
Neşeli,bakımlı olman ona yeterli cevap.

Eşin de beğendiğinden değil de hep kendinde olmayanı kıskandığından ilgilenmiş gözüküyor.
O öyle biriyle evlense bile yeterli gelmez,şükürsüz ve doyumsuz yapıda.

Son düzenleme:

Allah böyle haset, kıskanç insanlardan korusun hepimizi.. Karaktersiz, kendi tarzı yok mu bunun sürekli seni taklit ediyor.. Normal bi insan olsa seninle iyi ilişkiler kurmaya çalışır, ne bilimm sorar nerden alıyosun çok hoşuma gitti ya da 2 çocuk yapmışsın inceciksin nasıl başardın diye..vs. kıskanç işte ne olacak, kimseye dost olamaz o..

ohh ıyı barı esınız seneye kendı okuluna gıtcekse yalnız esınızın okulunu ogrenırse cok daha kötu olabılır kadın bu sefer senın gormuyecegın sinsilikler yapaabılır sımdı belkı esınız onda takıntı halıne gelmıstır var boyle psıkopat kadınlar ,eşinize soylemeyın tabı aklına oyle bı sey getırmıyosa hıc aklına dusurmeye gerek yok,off o kadına nasıl tahammül edıyosunuz diyecem ama mecbursunuz tabı ,

ohhh benım de içimin yağları eridi

merhabalar...böyle şeyleri duyunca sinir olmamak elde değil bize kötülük yapan çoğu zaman hemcinslerimiz oluyor ...dediğin gibi mutluluğunuzu kıskanıyor olabilir ya da eşini beğeniyor olabilir ..siz soğukkanlılığınız koruyun ve fırsat vermeyin o kişiye istediği belki de bu huzurunuzu bozmak o yokmuş gibi davranın...aman eşine felan da
bir şey deme nasıl olsa kadınlar gününde çok güzel bir mesaj vermiş o kişi
anlamak istiyorsa anlamıştır bunun ne anlama geldiğini daha fazla söze gerek yok.

Son düzenleme:
canım öncelikle allah sabır versin sana o psikopat kadınla, ben bile sinir oldum burda oturduğum yerde birde öğretmen olacak terbiyesiz insan müsveddesi, eşinin 8 marttaki cevabı çok güzel olmuş ama bence daha da hırs yapar o kadın bu cevabın üstüne virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs kadın

gerçekten eğer anlattığınız gibiyse ve evli barklı adama bile bakan kadınlar varsa vay halimize canım bence eşine hiç bahsetme sen anlatınca ister istemez dikkati oraya çekilir
mutluluğunuz daim olsun

eşiniz durumun farkındadır eminim ve sizi üzmek istemediği için o kadını önemsemiyordur bile benim fikrim bu.sonuçta evine,eşine,çocuklarına bağlı bir erkekmiş eşiniz içiniz rahat olsun öyle cadılar mı engel olacak mutluluğunuza...
Bu olay böyle devam ederse o hanfendiyi alın karşınıza konuşun
ben olsam dayanamazdım mutlaka bi köşede sıkıştırırdım

bencede söyleme canım ama sen sabırlıymışsın ben saçını başını yolardım dayanamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…