Kafam çok karışık kızLar yardım Lütfen =(

Bayanlar bir tartışma yaratacak cümleler kurmayalım lütfen!
Konu sahibesi, içinde bulunduğun durum sana göre çok zor bir durum olabilir.
Karar vermekte zorlanabilirsin, ne yapacağını bilemez halde olabilirsin...
ama eğer bu kişiye meylin varsa diğerine boşuna ümit verip, planlar yapmasına göz yumma.
Çünkü bu bencillik olur.
Sizin karşınızda duran yok, gönlünüz kimi istiyorsa seçebilirsiniz.
Lakin zaman kaybetmeyin.
Daha fazla kırılmadan, birilerinin canını yakmadan, yıkmadan sonlandırın ikisinden birini.
Kanaatim o ki; sevgilinizle bazı duygular çoktan tükenmiş.
Diğerinde ki olan heyecan kalmamış yani.
Umarım en az hasarla atlatır 3 tarafta.
Son olarak; haklı da olsanız, haksız da kırıcı ve sert yorumlarda bulunmayın. Beğenmiyorsanız yorumu kötü içeriğe basın!

Valla bravo, gecenin bir vakti bile tartışacak bir ortam yaratıyorsunuz kendinize, hemde kural falan umursamadan, eh siz kuralları saymadınız madem, o zaman herkes payına düşeni kabullendi farz ediyorum.

14 sayfada yer alan her mesaj tek tek okunacak ve kurallara uymayan her yazı haklı haksız gözetmeksizin uyarı alacaktır, bunu baştan belirteyimde sonra uyarı alanlar ben uyarı aldım, falanca almadı mı diye gelmesin.

bak hanim kizimisi kizdirdin ama venus olmaz ayip ama

hadi ordan yaa burda atip kesiyorsun madem iyisin vicdanlisin sevgiline niye cikipda anlatamiyorsun ikili oynuyorsun burda gelmis cak cak cakkk hadi hadiii yesinler tzzz
sanki gunah cikarmaya gelmis buraya ne bekliyordun sen yaaa herkes senin gibi degil herkes bizimgibi de degil goruyoruz aramizda fark buda sana agir gelemesin acik ol genissin yaa genis de olbilirsin bize karsi erkek degiliz diyee aa ayip ama ayirt e,tmeee erkeklere gelince genis dusunce bizde kati olmaya ya relax oll biraz cool ol

Son düzenleme:

dozu kacmıs elestri degil hakarete donmus konu sahibinin yaptıgını surekli elestiren arkadaslar bu tarz bir uslubu kendilerine nasıl yakıstırabiliyorlar anlamıs degilim

dozu kacmıs elestri degil hakarete donmus konu sahibinin yaptıgını surekli elestiren arkadaslar bu tarz bir uslubu kendilerine nasıl yakıstırabiliyorlar anlamıs degilim

evet yazdimda cizgiyi astim diye ama dayanamadim iste, bosluguma geldi konu sahibi bilir bosluk hissini

"haksız birine çok yüklenirseniz sonunda o haklı olur siz haksız olursunuz" Üstün DÖKMEN
bence konunun kapatılması değil üslubu çirkinleşenlerin cezalandırılması gerek.

olsun konuyu kapatsın:)
ceza olur bakalım:)
konu sahibi arkadaşta inş kafasının karışıklığını halleder:)

Arkadaşım sen yanlış yere gelip fikir sormuşsun baksana millet ''düşünce adı altında ego tatmini'' yapıyor.

Düştüğün durum herkesin düşebileceği bir durum önemli olan verdiğin karar.
Bu yaşananların sonunda ilişkinin yılı beni ilgilendirmez ama 2. arkadaşın sevgilini bile bile sana açılıp ayrıl deme cüretini doğru bulmadım bana itici gelirdi böyle bir adam evlenince başka kadınlarlada ilgi duyuyor diye rahatlıkla iletişim kurar,güven verici değil
Ayrıca sevgilini seçerken bu kararı ''mantıklı'' diye nitelendirmende bende soru işaretleri yarattı yani birini seçerken sadece mantıklı olduğu için seçmemelisin bence.
Lütfen iyice düşün evleneceğim diyorsun belkide Allah seni böyle bir sınavdan kararlarını sorgulamak için geçiriyordur unutma hiç birşey nedensiz değildir. Umarım en doğru kararı verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…