1 saat bile sürdürmeniz yeterli.kaldı ki günlerdir sürüyormuş kendiniz yazdınız.ha deseydiniz eğer şuan böyle bir durum yaşadım bana itiraf etti ne yapayım ozaman anlayabilirdim sizi.Size asıl sorduğum sorunun cevabını istiyorum ben.2 keredir sordum yanıt vermediniz.Siz diyorum bu durumu sevgilinize anlatabilir misiniz?Anlatıcak mısınız? ne zaman?
Bugün 4.gündü.Evet 1 saat bile yeterli fakat ben çabuk döndüm.Bilmem anlatabiliyor muyum?!
Sevgilime anlatacağım elbet.Kendimi hazır hissettiğim zaman.
anlatamaz neden1 saat bile sürdürmeniz yeterli.kaldı ki günlerdir sürüyormuş kendiniz yazdınız.ha deseydiniz eğer şuan böyle bir durum yaşadım bana itiraf etti ne yapayım ozaman anlayabilirdim sizi.Size asıl sorduğum sorunun cevabını istiyorum ben.2 keredir sordum yanıt vermediniz.Siz diyorum bu durumu sevgilinize anlatabilir misiniz?Anlatıcak mısınız? ne zaman?
1)anlatma kararı aldığı için 2.çocuğu reddetmiş oluyor
2)anlatabilirse ki sanmıyorum:) sevgilisi elinden kaçmış oluyor
3)konu sahibi boşta kaldığı için aldatamaz
4)bi daha ki ay 2kişiyle konusuyorum 3.kişi mesaj atıyor ne yapmalıyım konusunu açamaz
saydığım maddelerden dolayı umarım yardımcı olabilmişimdir
Size hala Hanımefendi(!)diyebiliyorsam,kendime saygımdandır.
Size kimse yorum yapın demiyor!!!SİZE ZORLA YORUM YAPTIRAN YOK,TAMAM!BURDA BİR DÜNYA KONU BAŞLIĞI VAR,EĞER HÜR İRADENİZ VAR İSE,BAŞKA KONULARA DA YORUMUNUZU YAZARSINIZ.!ÇOK DEĞERLİ(!) ZAMANINIZI BAŞKA ŞEYLERE AYIRIN!
Ve evet,lütfen yorum yapmayın bundan sonra.
neye yorum yapıp neye yapmayacağımı sana sormayacağım
evet ben bir hanımefendiyim ve çok şükür her harfini hakediyorum:)
ama sen emin ol hiçbirini haketmiyorsun
Bugün 4.gündü.Evet 1 saat bile yeterli fakat ben çabuk döndüm.Bilmem anlatabiliyor muyum?!
Sevgilime anlatacağım elbet.Kendimi hazır hissettiğim zaman.
sizinle ilgilenen adama onu istemediğinizi söylediniz ve bu durumu en yakın zamanda sevgilinize anlatacaksınız Doğru mu anladım?
prettywitch .!.:çünkü kim böyle bir insanı kabul eder? siz eder misiniz? hadi söyleyin erkek arkadaşınıza durumu tepkisinide dürüstçe yazın buraya.Oturup konuşalım nasıl bu kadar emin olduğumuzu.Var mı o kadar cesaretiniz.
dervişin zikri neyse fikri odur bu bir(şimdi olmasa yarın başkasını bulur onunla aldatırsın:)
kapatılsın bu konu bunun için sabaha kadar uğraşıcam bu iki
bi söz var bilir misin k..ğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı üç
hadi uyu cnm buda dört
kapatılacak bu konu böylelerine konusma hakkı
bile verilmeyecek aslında
güvenemiyorum bunlar yüzünden sevgilime yaa
Uslubunuz çok itici. "sanane benim uslubumundan" diyebilirsiniz, evet banane konu sahibi ben değilim, ama madem burası herşeyin yazıldığı bir platform, bu şekilde yazmaya kendini haklı da görüyorsanız, benimde bu eleştiriyi o halde size yapabilme hakkım var.
.öpek demişsiniz, böylelerine konusma bile verilmez, diyip damga vurmuşsunuz.
Konu sahibinin davranışlarını tasvip etmeyebilirsiniz, size karşılık vermesi yada sizin deyiminiz ile seni sinir etmesi yada toplumun tasvip etmemesi gibi saçma bir genelleme yapabilirsiniz ama bu ne size ne de başkalarına hakaret etme hakkı vermez.
Uslubunuz çok itici. "sanane benim uslubumundan" diyebilirsiniz, evet banane konu sahibi ben değilim, ama madem burası herşeyin yazıldığı bir platform, bu şekilde yazmaya kendini haklı da görüyorsanız, benimde bu eleştiriyi o halde size yapabilme hakkım var.
Konu sahibinin davranışlarını tasvip etmeyebilirsiniz, size karşılık vermesi yada sizin deyiminiz ile seni sinir etmesi yada toplumun tasvip etmemesi gibi saçma bir genelleme yapabilirsiniz ama bu ne size ne de başkalarına hakaret etme hakkı vermez.
dervişin zikri neyse fikri odur bu bir(şimdi olmasa yarın başkasını bulur onunla aldatırsın:)
kapatılsın bu konu bunun için sabaha kadar uğraşıcam bu iki
bi söz var bilir misin k..ğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı üç
hadi uyu cnm buda dört bu kısım bana ait değildir.Konu sahibi yanlış alıntı yapmış.Lütfen daha dikkatli olun eleştiri yaparken.
bence aldansin ki anlasin nasil birseymis diye , gercekten seven insan hayatinda biri olmasina ragmen böyle yapmaz , bence gozunde sevgilisini aldatan bir kiz sadece belki yatak hikayeleri icin okadar guveniyorki sanki icini okuyabiliyor, umarim sevgiliside anlar nasil bir kisilige sahip oldugunu böyle insanlarin mutlulugu hakettini sanmiyorum , heycanlaniyormus hanfendi yazilarinda bile akill olmadigi cok belli ediyor , ve durust bir insan neolursa olsun böyle kisiliksiz birsey yapmaz bu evlense kocasini bile aldatir bence genelevleri bunlar iicn dogru adressler hergun yeni yeni insalar iste hanfendi heycan gerekiyoryaa , boyle insanlari allah cevremizden uzak tutsun
tabiki de beni eleştirebilme özgürlüğünüz var
beğenirsiniz beğenmezsiniz karışmam
bana ve genel itibariyle topluma ters bi davranış bende özgürüm
istediğimi yazarım konu sahibiyle yazışmalarımdan kkendinize ne pay
çıkardınız bunu da merak etmiyor değilim:)
gerekeni de mune yapar zaten ceza da verebilir kurallara uygunsuz
görmüşse buda bnmle yönetim arasında:)yani bu da sizi ilgilendirmiyor
allah ellerinize zeval vermesin. hakaret treni oldu burası, laf yetiştirmeye çalışıp da sinirini bozma kardeşim.
dozu kacmıs elestri degil hakarete donmus konu sahibinin yaptıgını surekli elestiren arkadaslar bu tarz bir uslubu kendilerine nasıl yakıstırabiliyorlar anlamıs degilim
konu neden kapatılmıyor:)
kapatılsada uyusam ya
konu neden kapatılmıyor:)
kapatılsada uyusam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?