Size sırf bu cümleniz yüzünden bile "kişiliğe hakaret"ten dava açılabilir."Herkes karşısındakini de kendi gibi bilirmiş" diye bir söz vardır ya.Cuk.
Hem ayrıca bazı üye arkadaşlarımız,niye böyle ağır içerikli cümleler kurarlar ki?
Zaten konu açtığımız yer "Bir derdim var" bölümü.Yapılan hata ve hatta yanlış bile olsa lütfen biraz daha yapıcı eleştirilerde bulunalım.Biz burda "Kadın birliği"nin birer temsilcileriyiz.Ve birbirimize destek olmalıyız...
Size sırf bu cümleniz yüzünden bile "kişiliğe hakaret"ten dava açılabilir."Herkes karşısındakini de kendi gibi bilirmiş" diye bir söz vardır ya.Cuk.
karsisindaki insani kendi gibi bile hasta insanlardir allah sukur yuzum ak
evet hanımlar yok mu arttıran? beni hayal kırıklığına uğratıyorsunuz ama, bu kadar korkak alıştırmayın ellerinizi. el birliği ile hakaret yarışmasına devam edelim. en çok hakaret eden en pir-ü pak, en erdemli ilan edilecek. çok büyük meraktayım dobralık ile hayvanlık arasındaki çizgiyi ilk hangi üyemiz aşacak. buyursunlaaar.
aldatmayı eleştirmek ne zamandan beri hayvanlık oldu haberim yoktu.
size iyi insanlıklar hanımefendi.
Beni tanımadan yapmayın ALLAH AŞKINA böyle saçma yorumları!
Bakın!Siz de çok büyük konuşuyorsunuz!Nice bayanlar/erkekler var neler yapan!Benimki doğru değil,ama aklık/karalık hiç değil!
O iş namus meselesidir Ercin Hanım!!!Sizi seviyenizi yükseltmeye davet ediyorum!
HİÇ KİMSE HİÇ KİMSENİN NAMUSUNA DİL UZATAMAZ.HİÇ KİMSE.
Lady18, tüm erkekler ve kadınlar arkadaşlıkların başında heyecanlı olur, tatlı sözler söyler, sanki karşısındakinin gözlerinden gözlerini saatlerce ayırmayacak gibi bakar.
Zaman geçtikçe, bu heyecanlar gerçeğe dönüşüyor..
Eğer sevgilinizi seviyorsanız biran önce o kişiye bu görüşmelerin vicdanınızı rahatsız ettiğini söyleyin ve ayrılın.
Sevmiyorsanız zaten yapacağınız şey açık..
Siz bunu burada böyle yaparken onun haberi yok ama Allah herşeyi görüyor.
Hak tecelli etmeden dönmelisiniz hatanızdan.
O kişiyede, sevgilinizede, onurunuza da yazık.
aldatmayı eleştirmek ne zamandan beri hayvanlık oldu haberim yoktu.
size iyi insanlıklar hanımefendi.
evet hanımlar yok mu arttıran? beni hayal kırıklığına uğratıyorsunuz ama, bu kadar korkak alıştırmayın ellerinizi. el birliği ile hakaret yarışmasına devam edelim. en çok hakaret eden en pir-ü pak, en erdemli ilan edilecek. çok büyük meraktayım dobralık ile hayvanlık arasındaki çizgiyi ilk hangi üyemiz aşacak. buyursunlaaar.
eleştirmekle aşağılamak-hakaret etmek arasında fark vardır sultaağnııım. bunu öğrenin önce bir. sonra yorumumu bir kere daha okuyun. peace!
evet hepinizde aynisinizyaniii kimseyede hesap vermiyeceksin allahdan baska bu dunyayada kazik cakmiyacaksin biraz obur dunyayi dusunun de yasayin cok zor inan bana , buarada benim seviyemi senmi yukseltcen:)) ay cok komiksin seviye ne demek biliyormusun sen canim ;:??
sizinle laf yarışına girmeyip bu yorumuda yapıp engelliycem.
hayvanlık demek daha büyük bir hakarettir hanımefendi. kötü içerik bildirdim o lafınızdan ötürü. umarım banlanırsınız.
Beni tanımadan yapmayın ALLAH AŞKINA böyle saçma yorumları!
Bakın!Siz de çok büyük konuşuyorsunuz!Nice bayanlar/erkekler var neler yapan!Benimki doğru değil,ama aklık/karalık hiç değil!
O iş namus meselesidir Ercin Hanım!!!Sizi seviyenizi yükseltmeye davet ediyorum!
HİÇ KİMSE HİÇ KİMSENİN NAMUSUNA DİL UZATAMAZ.HİÇ KİMSE.[/QUööö
.............................................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?