Kafam çok karışık kızLar yardım Lütfen =(

Size sırf bu cümleniz yüzünden bile "kişiliğe hakaret"ten dava açılabilir."Herkes karşısındakini de kendi gibi bilirmiş" diye bir söz vardır ya.Cuk.

karsisindaki insani kendi gibi bile hasta insanlardir allah sukur yuzum ak

destek olmak derken?
napalım yani şimdi yaptığın doğru devam et mi diyelim?
tabi ya doğru aldatmak makul birşey artık. evet burası bir derdim var bölümü ama senin pek derdin varmış gibi durmuyor burdan bakınca.
gayette güzel idare ediyorsun işte 2 kişiyi. keyfin yerindedir bu durum için.
kusura bakma arkadaşım aldatan hemcinsim değil annem bile olsa bu vereceğim tepkiyi değiştirmez.

Size sırf bu cümleniz yüzünden bile "kişiliğe hakaret"ten dava açılabilir."Herkes karşısındakini de kendi gibi bilirmiş" diye bir söz vardır ya.Cuk.

para hic sorun degil benim icin davalarda tin gelir bilmiyorum turkcen iyi degil ama bana gore hakaret degil dusunce bu belki ayri ulkelerde yasadigimiz icin dusunce ifade etmesi farkli olabilir sekerim

buzaman kadar hic biryerde kimseden lafimi geri cevirmedim allah korkusu var kalp kirmaya korkarim ama haksizlik gorunce dayanamiyorum nerde olursa olsun ister real ister sanal alemi

evet hanımlar yok mu arttıran? beni hayal kırıklığına uğratıyorsunuz ama, bu kadar korkak alıştırmayın ellerinizi. el birliği ile hakaret yarışmasına devam edelim. en çok hakaret eden en pir-ü pak, en erdemli ilan edilecek. çok büyük meraktayım dobralık ile hayvanlık arasındaki çizgiyi ilk hangi üyemiz aşacak. buyursunlaaar.

karsisindaki insani kendi gibi bile hasta insanlardir allah sukur yuzum ak

Beni tanımadan yapmayın ALLAH AŞKINA böyle saçma yorumları!
Bakın!Siz de çok büyük konuşuyorsunuz!Nice bayanlar/erkekler var neler yapan!Benimki doğru değil,ama aklık/karalık hiç değil!
O iş namus meselesidir Ercin Hanım!!!Sizi seviyenizi yükseltmeye davet ediyorum!

HİÇ KİMSE HİÇ KİMSENİN NAMUSUNA DİL UZATAMAZ.HİÇ KİMSE.

aldatmayı eleştirmek ne zamandan beri hayvanlık oldu haberim yoktu.
size iyi insanlıklar hanımefendi.

Lady18, tüm erkekler ve kadınlar arkadaşlıkların başında heyecanlı olur, tatlı sözler söyler, sanki karşısındakinin gözlerinden gözlerini saatlerce ayırmayacak gibi bakar.

Zaman geçtikçe, bu heyecanlar gerçeğe dönüşüyor..

Eğer sevgilinizi seviyorsanız biran önce o kişiye bu görüşmelerin vicdanınızı rahatsız ettiğini söyleyin ve ayrılın.

Sevmiyorsanız zaten yapacağınız şey açık..

Siz bunu burada böyle yaparken onun haberi yok ama Allah herşeyi görüyor.

Hak tecelli etmeden dönmelisiniz hatanızdan.

O kişiyede, sevgilinizede, onurunuza da yazık.

evet hepinizde aynisiniz yaniii kimseyede hesap vermiyeceksin allahdan baska bu dunyayada kazik cakmiyacaksin biraz obur dunyayi dusunun de yasayin cok zor inan bana , buarada benim seviyemi senmi yukseltcen:)) ay cok komiksin seviye ne demek biliyormusun sen canim ;:??

Teşekkür ederim.."Hak tecelli etmeden dönmelisiniz hatanızdan."

eleştirmekle aşağılamak-hakaret etmek arasında fark vardır sultaağnııım. bunu öğrenin önce bir. sonra yorumumu bir kere daha okuyun. peace!

sizinle laf yarışına girmeyip bu yorumuda yapıp engelliycem.
hayvanlık demek daha büyük bir hakarettir hanımefendi. kötü içerik bildirdim o lafınızdan ötürü. umarım banlanırsınız.

"eğer iki kişi arasında kalıyorsanız, ikinciyi seçin. çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı." karar sizin :)

ALLAH'tan korktuğunu söyleyen,ahiretteki hesaba ve ölüme inanan Ercin Hanım,karşısındakini tanımadan günahlarını sırtlayabiliyor ama.İnanç kıyası yapmıyoruz burda.Para ve imanın kimde olduğu bilinmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…