Onu ben de gordum canim ama vermeyen vermez ne yaparsan yap vermez seni bosar yine maasini eline saymaz o yuzden buyuk konusma sansim kaderim guzelmis ki boylesi denk geldi deŞans değil canım
Öyle gördüm öyle yapıyorum
Su an izinliyim ama calisiyoken de surekli evimle ilgilenirdim temizlik yemek duzen bir gun aksatmadim bir gun tatile gidemedik gidelim dedim ama her tatilde memlekete gitmemiz lazim annem bekler dedi. Aslinda bu buyu isini kuzenim de soyledi hic oyle bi adama benzemiyo olabilir mi buyu diye ama nasil anlayacagim?
Ilk kez yapti cok pisman ama ben cok spgudum cok seviyodum hala cok özlüyorum ama ayni zamanda onu istemiyorum da tiksiniyorum bunasil bir duygudur. Hem asik olmak hem tiksinmek. Cok pisman ama hic umrumda bile olmuyo su anda benim icin yaptigi hicbir iyilik. Tamam ben de beynini yedim hic susmadim ama hakli olarak susmadim ne olursa olsun bunu hak etmedim. Bir yandan ogluma bakiyorum babasina cok düşkün babasi biraz eve gec kalsa aglamaya huzursuz olmaya basliyo bir yandan kendime bakiyorum bana vuran biriyle ayni evde olmak iskence geliyo. Ne yapicam ben. Kesinlikle bböyle bir insan değildi nasil yapti aklim almiyo. Ya bisey dicem ama daha once evimde büyü bulmustuko zaman da esimle aram bozulmustu sonra bbüyüyü yok ettik duzelmisti aramiz
. Yine böyle bisey mi var evimde acaba. Kaynanamdan beklenir böyle sey. ama nasil bulacam digerini tesadufen bulmustum
Ben de oyle dusundun ekonomik ozgurlugum olmasi senin isine gelmiyo galiba demistim ben senin paran benim param hesabi yapiyomusum o yuzden istemis benden para kacirmiyomus ne kadar istersem verecekmis oyle demisti ama vermemistim. Neyse simdiki konu kart degil kartim evlendim evleneli bende ve o da bu duruma alisti. Asil konu bana vurmus olmasi ve kaynanam yuzunden bu hale gelmis olmamiz. Eminim semiksin kartini al diye de zamaninda o ogutlemistir ogluna. Benimki annesini hic uzemez uzmeye kalkissa beni savunmaya kalkissa kaynanam asla dinlemez hemen susturur esimi ve aglamaya baslar o aglayinca da esim bana soguk davranir. Bu hep böyle oldu. Ve ben biktim artik. Dogum yaptigim gun bile hastane odasinda kavga cikardi kaynsnam ve esim bana hastaneye bir cicek bile getirmemisti annesi yuzunden hala icimdedir. Hayatimin en guzel gunlerini zehir ettiBanka kartını almak istemesi nedir ya? Maddiyat mısın onun için? Çok bile dayanmışsın. Dayak affedilecek bi konu değil.
Canım önemli olan evladın ve sensin. Sen mutlu olmalısın ki evladın da mutlu, huzurlu olsun. Sana el kaldırması iğrenç bi durum. Bi daha tekrarlamayacağının garantisini veremez. Üstelik KV'de de belli ki körüklüyo. En doğrusunu yapacağını düşünüyorum kendin ve evladın için.Ben de oyle dusundun ekonomik ozgurlugum olmasi senin isine gelmiyo galiba demistim ben senin paran benim param hesabi yapiyomusum o yuzden istemis benden para kacirmiyomus ne kadar istersem verecekmis oyle demisti ama vermemistim. Neyse simdiki konu kart degil kartim evlendim evleneli bende ve o da bu duruma alisti. Asil konu bana vurmus olmasi ve kaynanam yuzunden bu hale gelmis olmamiz. Eminim semiksin kartini al diye de zamaninda o ogutlemistir ogluna. Benimki annesini hic uzemez uzmeye kalkissa beni savunmaya kalkissa kaynanam asla dinlemez hemen susturur esimi ve aglamaya baslar o aglayinca da esim bana soguk davranir. Bu hep böyle oldu. Ve ben biktim artik. Dogum yaptigim gun bile hastane odasinda kavga cikardi kaynsnam ve esim bana hastaneye bir cicek bile getirmemisti annesi yuzunden hala icimdedir. Hayatimin en guzel gunlerini zehir etti
Sen kafayi mi yedin benim cocuguma kimse vurmak bir yana sesini bile yuksrltmemistir ve ben kimsenin cocuguna bugune kadar bir kerevurmadim. Tayinimin ciktigi okuldsn ayrilirken ogrencilerim arkamdan agladi hep gitmeyin ogretmenim diye. Bagdastirmalariniza dikkat edin lutfen. Siz kim oluyosunuz da beni kovduruyosunuz!!!Bahane mi aramaya başladınız dayak için, evet büyü güzel bahane. Birisi kağıda bir şey yazıyor veya sabuna iğne saplıyor eşinizle aranızda huzursuzluk çıkıyor ve şiddet görüyorsunuz, umarım çocuğumun öğretmeni olarak karşılaşmayız bir gün. Şiddeti bu şekilde normalleştirseniz başkasına vururken de bir bahane bulabileceğinize dair kanaatim oluştu çünkü, o zaman elimden geleni arkama koymam, kovulmanız için herşeyi yaparım, dayak yemiş zamanında sen de affet diyene de, sen sus, aklı varmış, iradesi varmış yemeseymiş, bir defa karşılaştıysa boşansaymış, mesleği var, ailesi var ama kendini ve çocuğunu koruyamamış, öğretmen olabilmiş ama öğretmeyi öğrenememiş, formasyonunda dayak mı öğretiliyormuş derim teknik olarak. Kendi çocuğunu düşünmeyen benimkini hiç düşünmez zaten, en azından başkalarının çocuğu dayak yemesin derim.
Sen kafayi mi yedin benim cocuguma kimse vurmak bir yana sesini bile yuksrltmemistir ve ben kimsenin cocuguna bugune kadar bir kerevurmadim. Tayinimin ciktigi okuldsn ayrilirken ogrencilerim arkamdan agladi hep gitmeyin ogretmenim diye. Bagdastirmalariniza dikkat edin lutfen. Siz kim oluyosunuz da beni kovduruyosunuz!!!
Farkindaysaniz ben esimi affetmek istiyorum demedim. Bilip bilmeden yorum yapmayin. Hickimseye beddua etmeyi sevmem etmem de ama kinadiginizi yasamadan olmezsiniz ve benim mesleki ahlakimi da sorgulayamazsiniz is etigi diye bisey vardir bilmem bilir misiniz ozel hayatla is hayati birbirine karistirilmaz ozel hayat ise yansitilmaz. Insallah sizin gibi onyargili bir insan da benim velim olmaz
Onu ben de gordum canim ama vermeyen vermez ne yaparsan yap vermez seni bosar yine maasini eline saymaz o yuzden buyuk konusma sansim kaderim guzelmis ki boylesi denk geldi de
Kizlar kafam o kadar dolu öyle karışık ki neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de Türkçe öğretmeniyim ama şu an cümle bile zor kuruyorum. Birkaç saat önce esimden dayak yedim. Nedeni ise evliligimden beri yasadiklarimdan dolayi patladim artik ve içimde ne varsa döktüm en son da yeter artık intihar edicem dedim kolumdan tuttu et hadi dedi ve bana vurmaya başladı. Evlendigimden beri sürekli kaynanam yüzünden kavga ettik. Aslinda birbirimizi severek evlenmistik ama tüm kavgalarimiz kaynanam yüzünden çıktı. Ne yapsam o kadina yaranamadim. Ne desem kavga cikardi o kavga cikarinca esim benle kavga etti. Kadinda inanilmaz bir yönetme meraki var. Herkes avcumun icinde olsun hep benim dediklerim dogru havasinda. Bütün altinlarim takilarim bile onun evinde 2 seneyi geçti hala bende değil. Bir düğün falan olur alir takarim düğün bitince iade ederim. Kocam desen evlenir evlenmez banka kartimi istedi vermeyince yine kavga cikarmisti. Bana paraya ihtiyacin olursa ben veririm demisti vverir de zaten veriyo da ama benim ekonomik özgürlüğüm elimdeyken neden kocamdan para isteyeyim ev kadini gibi. Daha neler neler var ama bu dayak olayi da yetti artik. Bana sevgisi bitiyomus ben böyle yaptikca eve gelmek istemiyomus cocuk için geliyomus sadece bilmiyorum yaa artık. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?