kafam çok karışık sabretmeli miyim duzelmez deyip bosanmalimiyim?

Banka kartını almak istemesi nedir ya? Maddiyat mısın onun için? Çok bile dayanmışsın. Dayak affedilecek bi konu değil.

Bahane mi aramaya başladınız dayak için, evet büyü güzel bahane. Birisi kağıda bir şey yazıyor veya sabuna iğne saplıyor eşinizle aranızda huzursuzluk çıkıyor ve şiddet görüyorsunuz, umarım çocuğumun öğretmeni olarak karşılaşmayız bir gün. Şiddeti bu şekilde normalleştirseniz başkasına vururken de bir bahane bulabileceğinize dair kanaatim oluştu çünkü, o zaman elimden geleni arkama koymam, kovulmanız için herşeyi yaparım, dayak yemiş zamanında sen de affet diyene de, sen sus, aklı varmış, iradesi varmış yemeseymiş, bir defa karşılaştıysa boşansaymış, mesleği var, ailesi var ama kendini ve çocuğunu koruyamamış, öğretmen olabilmiş ama öğretmeyi öğrenememiş, formasyonunda dayak mı öğretiliyormuş derim teknik olarak. Kendi çocuğunu düşünmeyen benimkini hiç düşünmez zaten, en azından başkalarının çocuğu dayak yemesin derim.

Banka kartını almak istemesi nedir ya? Maddiyat mısın onun için? Çok bile dayanmışsın. Dayak affedilecek bi konu değil.
Ben de oyle dusundun ekonomik ozgurlugum olmasi senin isine gelmiyo galiba demistim ben senin paran benim param hesabi yapiyomusum o yuzden istemis benden para kacirmiyomus ne kadar istersem verecekmis oyle demisti ama vermemistim. Neyse simdiki konu kart degil kartim evlendim evleneli bende ve o da bu duruma alisti. Asil konu bana vurmus olmasi ve kaynanam yuzunden bu hale gelmis olmamiz. Eminim semiksin kartini al diye de zamaninda o ogutlemistir ogluna. Benimki annesini hic uzemez uzmeye kalkissa beni savunmaya kalkissa kaynanam asla dinlemez hemen susturur esimi ve aglamaya baslar o aglayinca da esim bana soguk davranir. Bu hep böyle oldu. Ve ben biktim artik. Dogum yaptigim gun bile hastane odasinda kavga cikardi kaynsnam ve esim bana hastaneye bir cicek bile getirmemisti annesi yuzunden hala icimdedir. Hayatimin en guzel gunlerini zehir etti

Canım önemli olan evladın ve sensin. Sen mutlu olmalısın ki evladın da mutlu, huzurlu olsun. Sana el kaldırması iğrenç bi durum. Bi daha tekrarlamayacağının garantisini veremez. Üstelik KV'de de belli ki körüklüyo. En doğrusunu yapacağını düşünüyorum kendin ve evladın için.

Sen kafayi mi yedin benim cocuguma kimse vurmak bir yana sesini bile yuksrltmemistir ve ben kimsenin cocuguna bugune kadar bir kerevurmadim. Tayinimin ciktigi okuldsn ayrilirken ogrencilerim arkamdan agladi hep gitmeyin ogretmenim diye. Bagdastirmalariniza dikkat edin lutfen. Siz kim oluyosunuz da beni kovduruyosunuz!!!
Farkindaysaniz ben esimi affetmek istiyorum demedim. Bilip bilmeden yorum yapmayin. Hickimseye beddua etmeyi sevmem etmem de ama kinadiginizi yasamadan olmezsiniz ve benim mesleki ahlakimi da sorgulayamazsiniz is etigi diye bisey vardir bilmem bilir misiniz ozel hayatla is hayati birbirine karistirilmaz ozel hayat ise yansitilmaz. Insallah sizin gibi onyargili bir insan da benim velim olmaz

Kafayı yemedim ve varsayımsal konuştum dikkat ederseniz. Yaşadım ve kınamakta da haklıyım bana göre de.

Onu ben de gordum canim ama vermeyen vermez ne yaparsan yap vermez seni bosar yine maasini eline saymaz o yuzden buyuk konusma sansim kaderim guzelmis ki boylesi denk geldi de

Evlenmeden başladım söylemeye çokk karşı çıktı çünkü o öyle görmemiş
Kendi ailesinde yok yani annesinin geliri babasından fazla ama annesi kocasının eline sayıyo parayı
Erkekte durunca para o evde bişey olmaz çöp bile borçsuz alınmaz dedim

Şansım tabiki herşeyim

daha 6. sayfadayım, hepsini okuyunca daha geniş bir yorum yapıcam ama darp raporuyla ilgili birkaç bi şey söylemek istiyorum.

öncelikle, sabah giderseniz vermiyorlar, "niye olunca gelmedin" diye zorluk çıkarıyorlar. bi şekilde ikna edip raporu çıkartsanız bile, size teslim etmiyorlar. mahkeme kararıyla savcıya veya avukata teslim ediyorlar. rapor mahkeme kararıyla istetilene kadar hastanede kalıyor.

ben 2010'da almaya çalışırken böyleydi en azından.

hayır bi de dayak olmasa bile yeterince sebebiniz var bence boşanmak için. çocuğunu düşün diyen arkadaşlar olmuş ama ben de diyorum ki anneni düşün. kadın hasta olmuş ya, sinir sistemi çökmüş. ona günah değil mi? çocuk huzurlu ortamda büyürse baba eksikliği çok sıkıntı olmayabilir, abiniz ve babanızın desteği de var üstelik ama annenizin bu yaştan sonra bazı şeyleri unutup tekrar huzur bulabileceğini sanmam. herkes kendi evladına üzülüyor yani.

bi de dayak olayını saklamayı düşünme bile bence, yarın öbür gün bi yerin kırılınca öğrenmeleri daha kötü olur, çünkü devamı gelecekmiş eşinizin buyurduğu kadarıyla.

ay bi de allah aşkına "canım çocuğunun mutluluğunu düşün" yazan arkadaşlar bana bi açıklayabilir mi bu çocuk psikolojik ve fiziksel şiddet gören, mutsuz bi anneyle nasıl mutlu olacak? gerçekten bunun bi açıklamasını yapın ya.

yemin ediyorum çok sinirlendim sabah sabah.

Sizin sinirleriniz bozulmus. Annesi vs yüzünden. Eşiniz yipratmis sizi. İş dayak noktasına gelmis. Bize sorduğunuz soruyu kendinize sorun bu adam için değer mi eksiler artılar neler . Kayinvalideyi kendinize çekebilir misiniz.
Şiddet konusuna girmiyorum. Ağır konuşabilirim .

hemen boşanın. hem sizin hem çocuğun iyiliği için, başka söylenecek hiçbir şey yok.

bu dayagi affedersen gerisi muhakkak gelecek

Yaptıklarına göz yumarsan devamı gelir bencede boşan

Ben bu adamda pek ışık göremedim maalesef. Asıl sevgisi bitmesi gereken sizsiniz ona ne oluyor ki? Annesini çok seviyorsa onun lafıyla hareket edecekse hiç evlenmeseydi keşke...annesi ile yaşardı. Erkek ailelerinin gelini kabul edememesi sık görülen birşey ama iş eşinizde bitiyor aslında. Dengeyi kuracak o, ne annesini ne de sizi kırmadan yönetebilirdi ilişkileri.
Altınlarınız nedne kayın validede? Düğün için taktığınızda geri vermeyin gidip hemen hesap açtırın ve bankaya yatırın. Boşanma halinde altınlarınızı da vermezler zira. Kayın validenize ödünç verdiğiniz şeklinde bir belgeniz kanıtınız yoksa sizde kabul edilir çünkü. Hastaneye gidip darp raporu aldınız mı? Eşim dövdü diye şikayetçi oldunuz mu? Gidip bankaya maaş kartını iptal ettirin, elden çekin maaşınızı, başka bir kat alın. Tabii sonucunda sizi dövmeyecekse.
Dayak olayını, maaş kartınızı zorla aldığını kanıtlardsanız mahkemede bayağı bir hoplatırsınız.

Darp raporu bir yerinde herhangi bir iz olmadan alinabiliyo mu onu bilmiyorum o kadar ileri boyutta bir dayak degildi ama tokat dayak sonucta. Esim bana tokat atti deyip rapor alabilir miyim? Ya düşünüyorum bu dayak olayi olmsa da ben esimin bu anneci tavrinin ustesinden gelemiyorum kaynanamla basa çıkamıyorum. Ben cok yoruldum artik. Su an kendini affettirmek icin her seyi yapiyo bir daha annem sana agzini acamayacak altinlari istedim gonderecek ben cok doldum ne yaptığımı bilmedim ben senin kadar sevmedim kimseyi sevemem de ellerimi kesip atasim geliyo ne olursun beni birakma diye agladi ayagima kapandi o an sen kendini öldürmeye kalkisinca kendimi kaybettim annem icin vurdgumu dusunme sakin dedi. Dun aksam diSari cikmisti. Gece yakin arkadasi msj cekmis bana size bisey mi oldu ....... kendini öldürme derecesinde su an deli gibi suruyo arabayi polis gondercem pesine dedi. Ama ben ne yaparsa yapsin onun yuzune baktigimda asik oldugum adami goremiyorum icim almiyo kaynanamin ve bu yuzden onun bana yasattiklarini.

Maas kartim zaten onda degil bir kere istedi yeni evlendigimizde ben de vermedim eminimannesi al demistir ben de vermemistim ve o mesele o zaman kapanmisti yani kartim da param da bende. Altinlarim kaynanamda.

bugün tokat attı affettiniz yarın hastenelik edene kadar döverse ne olacak, o tokadı eşiniz degil babanız atsa evi terkeder benim babam yok artık der silerdiniz elin oğlu için buna neden katlanıyorsunuz o çocuga yazık edersiniz böyle sorunlu bi ortamda oda pskolojisi bozuk büyür

bence hemen boşanma kararı verme, ama hemen de barışma kararı verme..
pişman olacağın bir karar verme..bekle ve gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…