kafam çok karışık sabretmeli miyim duzelmez deyip bosanmalimiyim?

Onsuz hayatimi n asil idame ettirecegimi düşünüyorum elbet cok şükür icinden cikamayacagim bir muhtaciyetim yok ona. Imam nikahinda mehir isterken düğünde takilan altinlarin hepsi ve on cumhuriyet altini demistim de hepsi dellenmisti yuz gram altin yazdirmislardi.demek bunun icinmis.bu evlilige basindan guvenleri yokmus. Bana bisey kaptirmak istememisler. Gorgusuzler her sey onlarin olsun tiksindim artik iyice hicbirinde gozum yok. Sanki bitse ustumden bir yük kalkacak gibi geliyo ayni zamanda da minicik bir cocukla boşanmış bir kadin olmanin agirligi beni ezer mi bilmiyorum

Ben ev hanımıyım ama hiç eşimden para istemedim çünkü onun banka kartı bende durur. Kıyamam o benden ister hatta para :)

Sorun senin eşte çok hataları var bide üstüne bu, olmamış.

Oha artık! Bu ne cesaret.. Süründür bu pisliği ailen arkandaysa git görsün bakalım nasıl oluyomuş.!

Ya politik davranacaksin ya da gözü kara! Ortası yok..Seçim senin..

Su an horultu sesi baska odadan duyuluyo o kadar içi rahat ki uyku tutabilmis. Ben pisman olduğum bisey yapsaydim asla uyuyamazdim demek ki pisman bile degil. Ben gerçekten guvenemiyorum bu adama artik. Beynim patliyo su an düşünmekten baş ağrısından. Ben devam etmek istemiyorum galiba. Onun horlama sesini duydukca daha da yol ver gitsin diyo icimdeki his

Bence her 2 taraf içinde kişilik diyorum..Ancak is kadınlar tarafindan boşanmaya ancak kolunda altın bir bilezik(meslek) varsa ya da ailesi destek olursa göze alabiliyorlar..Ee tabii birde kadınlar çok detayci davranıyor her ihtimali düşünüyor, hesapliyor, duygularını tartiyor bosanma makiiçin sonuna kadar bir umut çabalıyor, yeniden inanmak istiyor.Ama işte meslek ya da aile desteği yoksa kolay kolay göze alamıyor. .

Yok hamile degilim 1yasinda oglum var
hamilelik takvimi yaziyo da.. Allah size bagislasin yavrunuzu insaallah..
bosandim ama bosan diyemem kimseye kolay kolay..
esinizi taniyan, en iyi bilen sizsiniz.. duzelme umudu olup olmadigini da bizden cok siz bilirsiniz..

O zaman ilk mesaja geri donduk arti eksilerinin muhasebesini yap cocugu dusunme hergun kavga gurultu icinde olmasindan iyidir bosanmis anne bana

Düzelmez, ne düzelecek karakter yapilari mi ? Hadi bir mucize oldu duzeldi diyelim bu seferde anasi duzelse oğlu duzelmez, oğlu duzelse anasi duzelmez. Karakterleri bozuk bu insanlarin. Esin annesini durduracağına ara bulacagina daha da köstek oluyor evliliginize. Şiddet de affedilmemesi gereken bir unsur bence. Neye vuruyor ? Kendine gücü yetmeyecek birine, evlatlarinin anasina mi ? Bu kadar aciz bir adam iste. Hem maasina el koymak nedir ya. Sen banka kartini kocana vermek icinmi okuyup ogretmen oldun ? Anasiyla bas basa birak bunlari mutlu mesut yasasinlar boşver ekonomik ozgurlugunde varmis.. Cocuklarinin psikolojisi de bu ortamda buyumekten daha fazla bozulmaz boşanma sonucunda merak etme kendimden biliyorum..

Bu erkekler ana hakkı baba hakki deyip karılarının ağzını açtırmıyorlarda eşlerininde bir kul hakkı olduğunu hiç düşünmüyorlar hanım efendi allah yardım cınız olsun eşinizde sanırım size yakın bir meslektedir hani derlerya meslek sahibi olmuşsunda adam olamamışsın malesef sizin eşiniz hiç kendini geliştirememiş allahtan sizin için sabır diliyorum eşinizle kesin ve net konuşun allaha şükür ayakları üzerinde duracak bir insansınız açık açık söyleyin annesinin herşeye karışmasını istemiyorum diye sizinde haklarınız olduğunu bilsin baktınız olmuyor aynı hareketlere devam ediyor kapıyı gösterin boşanmak Allahu tealanın hiç sevmediği ama helal kıldığı şeylerden biridir sabredecekseniz allah rızası için sabredin ama olmuyorsa bu evlilik çok yıpratıyorsa sizi biririn

Altınlarını bi şekilde alıp uzaklaşın o evden. Hatta ilk iş sabahtan darp raporu alın polise gidin size yaklaşamaması için gerekeni yapın. Altınlar hiç değilse ilk zamanlar maddi sıkıntı yaşamanızı önler. Ya da ücretsiz izin alıp annenizin yanına giderseniz geçiminize yardım eder. Ne olursa olsun maddiyat önemli hele ayrılmayı düşünüyorsanız zorlanmamanız için paraya ihtiyacınız var.

Nefret ettim eşinizden de anasından da böyle insanların var olduğuna inanamıyorum ama varlar olmaz olasıcalar. Siz de onların süründüklerini görürsünüz inşallah

Altinlarim bende degil bana vermiyorlar alma gibi bi sansim yok evimde degil kaynanamda zaten esim de demisti daha onceki bi kavgamizda o altinlar senin degil diye.

Kendine olan saygını yitirme. Ekonomik özgürlüğünde varmış boşanmıcaksan bile birdaha el kaldırdığında gerçekten çekip gidebileceğini görsün çok gördüm etrafımda yol yakınken boşanmadım ömrümü heba ettim diyen boşan veya boşanma demek haddim değil ama bence sana zarar vermemesi için ne yapman gerekiyorsa onu yap. çocukların görürse onlarada zarar verir bu davranışlar.

bence hemen boşanmamalısın..senin intihar düşüncen eşinin gerçekten sinirlerini bozmuş olmalı.
burdaki herkes sana boşaaaa diye tutturur ama, dön bak üç gün sonra seni ve konunu herkes unutacak.
umrunda bile olmaz kimsenin, sen öyle ya da böyle verdiğin her kararda sıkıntıyı kendin çekeceksin..
bunu sakın unutma.................

şiddet başladıysa bi dahada çıkmaz hayatından..
en ufak bişeyde kalkar eli...

Savunmaya başladınız bile. Ayrılmayacaksınız belli ki. Aileniz arkanızda, maddi durumunuz var. Ruhunuz tutsak ne yazık ki. Okumakla meslekle hiç alakası yok. Karakter meselesi. Ama merak ediyorum

Yarın bir öğrencinize dik durup kendiniz ezdirmemesini, hakkını aramasını öğütlediğinizde içiniz cız etmeyecek mi
?

size ne?
yapamadığınızı yapmayı öğütlemeyin bence...

şiddet ve aldatma...
maalesef düzelmeyen ikili

burda şiddet başlamış.
çok pişmanım, bir daha asla olmaz dese bile, ne kadar inanılır.

Ayy imdaaaat bu ne ya çok sinirlendim. Ne düzelmesi boşanın gitsin huylu huyundan vazgeçermi

size ne?
yapamadığınızı yapmayı öğütlemeyin bence...

Şahsen aynı soruyu size yöneltmek isterdim ama kibledim. Yoruma yorum yapmak yasak. Yapamadığım bir şeyi öğütlediğimi nereden çıkardığınızı anlamadım. Orada bir öğüt değil soru var ayrıca. Kadına şiddete ses çıkarmamasını, yuvasını devam ettirmesini öğütleyen sizin gibi yorumları görünce üzülüyorum doğrusu. Kimse şiddeti, fiziksel ya da psikolojik, hak etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…