Hadi tek kaynana olayi olsaydi sabrediyodum bi sekilde katlaniyodum ama simdi bu dayak olayi isin icine girince kafamda bir sürü soru işaretleri olustu. Bana dayak attin farkinda misin dedim bu dayak mi ki sen gormedin daha dayak nasil olur böyle davranmaya devam edersen onu da görürsün dedi. Bu çok siddetli degildi bir dahaki sefere agzimi burnumu kanatacak herhalde. Bu sözler de arkasi da gelecek bir defa olduysa bundan sonr her zaman daha da siddetlenerek devam edecek diye düşündürüyor insana. Ve bu sekilde dusundugumde de boşanmak tek yol olarak gözüküyor. Beni beğenmiyor ama benden sonra alacağı benden iyi mi olur acaba...
Okumuş kadınlar böyleyse okumamışlar nasıldır kim bilir diye düşünüyorum bazen.
Bazen de acaba bu okumakla değil de insanın kişilik yapısıyla mı ilgili diye.
Maaş kartı vermeler, altınları kaptırmalar, intihar vs.
hamilelik takvimi yaziyo da.. Allah size bagislasin yavrunuzu insaallah..Yok hamile degilim 1yasinda oglum var
O zaman ilk mesaja geri donduk arti eksilerinin muhasebesini yap cocugu dusunme hergun kavga gurultu icinde olmasindan iyidir bosanmis anne banaSu an horultu sesi baska odadan duyuluyo o kadar içi rahat ki uyku tutabilmis. Ben pisman olduğum bisey yapsaydim asla uyuyamazdim demek ki pisman bile degil. Ben gerçekten guvenemiyorum bu adama artik. Beynim patliyo su an düşünmekten baş ağrısından. Ben devam etmek istemiyorum galiba. Onun horlama sesini duydukca daha da yol ver gitsin diyo icimdeki his
Altinlarim bende degil bana vermiyorlar alma gibi bi sansim yok evimde degil kaynanamda zaten esim de demisti daha onceki bi kavgamizda o altinlar senin degil diye.Altınlarını bi şekilde alıp uzaklaşın o evden. Hatta ilk iş sabahtan darp raporu alın polise gidin size yaklaşamaması için gerekeni yapın. Altınlar hiç değilse ilk zamanlar maddi sıkıntı yaşamanızı önler. Ya da ücretsiz izin alıp annenizin yanına giderseniz geçiminize yardım eder. Ne olursa olsun maddiyat önemli hele ayrılmayı düşünüyorsanız zorlanmamanız için paraya ihtiyacınız var.
Nefret ettim eşinizden de anasından da böyle insanların var olduğuna inanamıyorum ama varlar olmaz olasıcalar. Siz de onların süründüklerini görürsünüz inşallah
Kizlar kafam o kadar dolu öyle karışık ki neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de Türkçe öğretmeniyim ama şu an cümle bile zor kuruyorum. Birkaç saat önce esimden dayak yedim. Nedeni ise evliligimden beri yasadiklarimdan dolayi patladim artik ve içimde ne varsa döktüm en son da yeter artık intihar edicem dedim kolumdan tuttu et hadi dedi ve bana vurmaya başladı. Evlendigimden beri sürekli kaynanam yüzünden kavga ettik. Aslinda birbirimizi severek evlenmistik ama tüm kavgalarimiz kaynanam yüzünden çıktı. Ne yapsam o kadina yaranamadim. Ne desem kavga cikardi o kavga cikarinca esim benle kavga etti. Kadinda inanilmaz bir yönetme meraki var. Herkes avcumun icinde olsun hep benim dediklerim dogru havasinda. Bütün altinlarim takilarim bile onun evinde 2 seneyi geçti hala bende değil. Bir düğün falan olur alir takarim düğün bitince iade ederim. Kocam desen evlenir evlenmez banka kartimi istedi vermeyince yine kavga cikarmisti. Bana paraya ihtiyacin olursa ben veririm demisti vverir de zaten veriyo da ama benim ekonomik özgürlüğüm elimdeyken neden kocamdan para isteyeyim ev kadini gibi. Daha neler neler var ama bu dayak olayi da yetti artik. Bana sevgisi bitiyomus ben böyle yaptikca eve gelmek istemiyomus cocuk için geliyomus sadece bilmiyorum yaa artık. ..
Oğluna karşı çok iyi bir babadir onun önünde kesinlikle kavga etmez ona bir kere bile vurmamistir. Hatta arada ben kizsam bile kizma cocuga der. Hicbir seyini eksik etmez sevgisini ilgisini maddi ihtiyaclarini hakkini yemeyeyim oğlum da babasina çok duskundur biraz gec gelse eşim eve baba baba diye kapida bekler. Aslinda onun babasina olan duskunlugu de beni cok düşündürüyor. Benimle annesi yüzünden çok kavga etmistir ama ilk kez vurdu ve hala inanamıyorum su an rüyada gibiyim yapacak insan değildi bu kadarını. Onu affedemicem gibi geliyo su anda
size ne?Savunmaya başladınız bile. Ayrılmayacaksınız belli ki. Aileniz arkanızda, maddi durumunuz var. Ruhunuz tutsak ne yazık ki. Okumakla meslekle hiç alakası yok. Karakter meselesi. Ama merak ediyorum
Yarın bir öğrencinize dik durup kendiniz ezdirmemesini, hakkını aramasını öğütlediğinizde içiniz cız etmeyecek mi?
Ayy imdaaaatKizlar kafam o kadar dolu öyle karışık ki neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de Türkçe öğretmeniyim ama şu an cümle bile zor kuruyorum. Birkaç saat önce esimden dayak yedim. Nedeni ise evliligimden beri yasadiklarimdan dolayi patladim artik ve içimde ne varsa döktüm en son da yeter artık intihar edicem dedim kolumdan tuttu et hadi dedi ve bana vurmaya başladı. Evlendigimden beri sürekli kaynanam yüzünden kavga ettik. Aslinda birbirimizi severek evlenmistik ama tüm kavgalarimiz kaynanam yüzünden çıktı. Ne yapsam o kadina yaranamadim. Ne desem kavga cikardi o kavga cikarinca esim benle kavga etti. Kadinda inanilmaz bir yönetme meraki var. Herkes avcumun icinde olsun hep benim dediklerim dogru havasinda. Bütün altinlarim takilarim bile onun evinde 2 seneyi geçti hala bende değil. Bir düğün falan olur alir takarim düğün bitince iade ederim. Kocam desen evlenir evlenmez banka kartimi istedi vermeyince yine kavga cikarmisti. Bana paraya ihtiyacin olursa ben veririm demisti vverir de zaten veriyo da ama benim ekonomik özgürlüğüm elimdeyken neden kocamdan para isteyeyim ev kadini gibi. Daha neler neler var ama bu dayak olayi da yetti artik. Bana sevgisi bitiyomus ben böyle yaptikca eve gelmek istemiyomus cocuk için geliyomus sadece bilmiyorum yaa artık. ..
size ne?
yapamadığınızı yapmayı öğütlemeyin bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?