- 21 Ocak 2020
- 495
- 433
- 103
- 32
- Konu Sahibi handemiray
-
bundan şüphelenmem gerdi sanırım beni zaten baştaBence gezmeye gelmis.......
Size asik degil.
yani ben sinirlendim işte zaten mesajlaştılar yanımda bikere e bir de klasörü görünce kızın artık az da değil 4 sene çıkmışlar.Iyi olmus kardesim. Benim bir arkadasim eski sevgilisini simdiki esi ile yasadiklari evde misafir etti. Zamaninda sirf mesafe yüzünden ayrilmislar. Kizda böyle boylu poslu güzel birsey. Esine "ya kabul edersin, ya kabul edersin" diye kabul ettirmis. Yani böyleleri var
kendisi sevgili olma konusunu bile açtı ben uzağız zor olur dedim.
bunu demek..kavga çıkardım aklında biri vardıysa bunu bana önceden söylemeliydin dedim
yani ben sinirlendim işte zaten mesajlaştılar yanımda bikere e bir de klasörü görünce kızın artık az da değil 4 sene çıkmışlar.
eklemeyi unuttum kendisi kavga esnasında sevgili değiliz zaten basit birşey değil bu beraber çok vakit geçirmek gerekir dedi. e ülkeler farklı zaten başından beri ilişki düşünmemiş ozaman? ama öyle davranmadı konuşurken gayet ilişki istiyordu. yani gerginlik de tırmandı tabii bu cümlesinden sonrabunu deyip
bunu demek..
dengesiz olduğunuzu düşünmüştür muhtemelen.
bence sık da görüşüyorlar diye düşündüm ona da yükseldim. ne yani ayda bir görüşüyorlar da o da bana mı denk geldi yani? demek ki sık sık görüşüyorlarBazilarina göre sorun yok orda durmasinda. Ve hala görüsüyorlar. Bende istemezdim. Hani kimse kanli bicakli olmasin ama arada cocukta yoksa gereksiz bana göre.en azindan göze carpmayacak bir yerde tutsun. Bence ikinizin beklentileri farkliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?