• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KafaM çok karışık

gamyok

Kün Fe Yekun
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
587
746
18
Kızlar Merhaba... Biraz uzun olabilir yazacaklarIm o yüzden Kusura bakmayın :) doğum yapalı 19 gün oldu... RABBİME hamd olsun dünya tatlısı bi meleğim var. SoruNa gelecek olursak artık lohusalıktan mı neden bilmiyorum içimde bir sıkıntı var hiç bişey mutlu etmiyor beni sürekli bir karamsarlık. Özellikle bu ara eşime karşı bi tuhafIm. Onu sevip sevmedigimi bile bilmiyorum. Oda sanki bana biraz uzak davranıyor yada ben öyle hissediyorum. Bugün annemlere geldim bi kaç gün kalacağım. Umarım bu durum gecicidir. Fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim hepinize :)

Hepsi geçici merak etme :) eşinde sende bebeğe alışma sürecindesiniz. İlk 2-3 hafta ben sıkıldım diye sürekli ağladığımı bilirim. Birden bire ağlamak geliyodu herkesten hemen sıkılıyodum, sürekli eşime trip yapıyodum.
Şimdi bakıyorumda yazık adama :)
İçini ferah tut geçecek bunu bil. Bana kimse geçecek dememişti :)

Hepsi geçici merak etme :) eşinde sende bebeğe alışma sürecindesiniz. İlk 2-3 hafta ben sıkıldım diye sürekli ağladığımı bilirim. Birden bire ağlamak geliyodu herkesten hemen sıkılıyodum, sürekli eşime trip yapıyodum.
Şimdi bakıyorumda yazık adama :)
İçini ferah tut geçecek bunu bil. Bana kimse geçecek dememişti :)
Umarim geçer inanin çok ihtiyacım var sanki boşa yaşıyorum gibi

Umarim geçer inanin çok ihtiyacım var sanki boşa yaşıyorum gibi
Anlıyorum durumunu. Dua oku bol bol. Annen bebeğe bakarken sen kendine vakit ayırmaya çalış yani bebeğinden 10 dakika bile olsa ayrı odada kal. Yapabilirsen yarım saat yürü gel. Ben yapamadım o fırsatı vermedi kimse. Balkona çıkıp hava almak bile yetiyo insana

Kızlar Merhaba... Biraz uzun olabilir yazacaklarIm o yüzden Kusura bakmayın :) doğum yapalı 19 gün oldu... RABBİME hamd olsun dünya tatlısı bi meleğim var. SoruNa gelecek olursak artık lohusalıktan mı neden bilmiyorum içimde bir sıkıntı var hiç bişey mutlu etmiyor beni sürekli bir karamsarlık. Özellikle bu ara eşime karşı bi tuhafIm. Onu sevip sevmedigimi bile bilmiyorum. Oda sanki bana biraz uzak davranıyor yada ben öyle hissediyorum. Bugün annemlere geldim bi kaç gün kalacağım. Umarım bu durum gecicidir. Fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim hepinize :)
ay oyle olurdu banada içime öküz oturmus gibi sıkıntı olursu . sabret canm 40 gün sonra gececk

Yaşadığınız duygu değişimi doğum yapmış olmanızdan.
40 gün sonra geçmezse uzman yardımı alın.
Bebeğinizi sağlıcakla büyütün ;)

Bu göz ne uzun konular gördü, sizinki dipnot kalır yanında..

Canım benim 7 ay oldu ve bence ben hâlâ lohusayım.
Benim için lohusalık bi hayat tarzı.
Paçoz giyimimden pasaklı evimden tut herşeye bahane olarak öne sürdüğüm çocuğuma kadar lohusanın başkanıyım.
Eşimle de devrem modunda takılıyoz.
Geçmese de alışcan yani.
Raad ol.
Mutluluklar...

Ben lohusalikta esten pek ayrilmama taraftariyim. 3 kisilik bi ailesiniz artik. Yaninizda birilerinin olmasi, sizin ayri kalmaniz gibi seyler bu duruma alismanizi guclestiriyor.

Bi iliskide soguklugun ayri kalarak degil, birlikte daha cok vakit gecirerek duzelecegine inaniyorum.

Back
X