- Konu Sahibi elifgunce78
Merhaba ben Elif , istanbulda yaşıyorum bir kaç kere konularda yorumlarınızı okudum ve yorumlarınız mantıklı geldi buna istinaden başınızı ağrıtmak gibi olmaz sa bir sıkıntımı açıp nasıl davranmam gerektiği hakkında fikrinizi rica ediyorum. Konuma gelirsek eğer ben 39 yaşında 3 yıl önce ikinci evliliğini yapmış bir bayanım malesef çocuğum olmuyor ilk evliliğim ihanet yüzünden bitti ikinci evliliğimide yine ihanete uğrayıp eşi tarafından terk edilmiş bir adamla yaptım kendimce oda ihaneti yaşamış bende yaşadım birbirimizin yaralarını sarar bir daha böyle birşey yaşamayız diyerek evlendim eşim özel bir hastanede güvenlik ama kendisine bakar temiz titiz bir adam bir kaç aydır telefonunu saklamaya evde interneti kapatmaya başladı şüphelendim o uyurken kurcaladım msn eski bir bayan arkadaşı ile dertleşmesine denk geldim sonrasında bir şey çıkmadı bir ay öncede bu sefer iş yerinde bir bekar kız var onun ile sürekli küfürlü şakalaşmalarını çay kahve saatlerini beraber bir kaç arkadaş geçirdiklerini ağzından kaçırdı bende sosyal ağdan takip isteği gönderdim kıza beni kabul etmedi sonrasında bir kere eşimi onun resmine bakarken yakaladım sosyal ağda tartışmaya başladık bana eşimin söylediğini aktarıyorum size sen ne kadar art niyetlisin o beni işyerinde başka kadından evliyim diye korudu kadının biri benim numaramı istemiş sürekli beni izliyormuş Oda o kadının görünce benim koluma girdi benle ilişkin olduğunu düşünüp yakanı bıraksın diye yaptım o kadına da senden uzak durmasını söyledim demiş benim öküz kocamın savunması bu tabiki benim sinirim daha beter tepemi aştı bunu duyunca diyememiş mi dedim adam evli utanmıyormusun sen böyle yapmaya tabi ben hızımı alamadım dedim birisi bana dokunsa koluma girse sen ne yaparsın o seni kendine yakıştırmış sana yazıyo diye ondan uzak dur yoksa ikinizide işinizden ederim diyip konuyu kapadım ama kendi kendimi yemeye devam ediyorum adam çaktırmadan acaba telefonuna şu mesajları benim telefonuma gelen programdan indirsem mi kafam bir dünya tabi bu arada kocam ben seni aldatmam diyor ama yok öyle bişey artık yemez ben .....ne olur hakkınızı helal edin kafanızı ağrıttım minicik olsun bana bir yorumda bulunun