KAFAM ÇOK KARIŞIK

kelebek2207

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
80
19
3
Selam kızlar,buraya daha önce de yazmıştım. Eşimle yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve eşimin azospermi problemi olduğunu yazmıştım. Ameliyat oldu ve sperm çıktı. Yani tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olabiliriz. Ne var ki daha önce yaşadığımız kavgalar,tartışmalar,hakaretler,şiddet olayları içimi yiyip bitiriyor. Çocuk çok istiyor. Kendimi değersiz hissettiğim için çok kararsızım. Mutlu olamıyorum. Karar vermede konusunda bana yardımcı olur musunuz? Bana sorular yöneltebilirsiniz.

bunu en iyi siz bilirsiniz
hangi konularda tartışma yaşıyorsunuz
şiddet demissiniz hala çocuk istediğinize emin misiniz

kavgaların esas sebebi cinsellik miydi? yani adamın azosperm olması mıydı? eğer öyle düşündüm de, siz vajinismus olsaydınız eşiniz sizin için ne düşünürdü, nasıl davranırdı.. bence bu açıdan bir empati yapın...

konudan bağımsız olucak ama hangi hastane ve doktordan ameliyat oldu

Dayak yiyorsan ne çocuğu acaba

Cinsellikte sıkıntı yok. Vücudu sperm üretmiyordu. Tedavi oldu. Tüp bebekle olacak kadar spermi vardı. Bende onları düşünüyorum.

Saygı olmayan evliliğe ne çocuğu yahu?
Evlenmeden önce de küfür ediyordur bile bile evlenmişsinizdir kesin.

Bazen neden olmuyor diye ağlaştığınız şeyler aslında kaderin size köprüden önceki son çıkış işaretidir. lakin inatçı olup diretirseniz sonuçlarına katlanacaksınız. çocukla boşanmaya çalışan, dayak yiyip gidecek yerim yok diyen hergün en az beş konu okuyoruz burada ve gerçekten çok üzülüyorum. kadınlarımızın hali perişan.

Ben diğerlerinin aksine çocuğun yuvayı güzelleştirebileceğini düşünüyorum ama önce eşinizle birlikte çift terapisi almanız gerekiyor. Terapist ne zaman uygun derse o zmn çocuk yapın. Yoksa aklınıza gelemeyecek kadar kötü her türlü senaryoyu yaşatırsınız çocuğunuza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…