- 24 Ağustos 2017
- 80
- 19
- 3
- Konu Sahibi kelebek2207
-
Selam kızlar,buraya daha önce de yazmıştım. Eşimle yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve eşimin azospermi problemi olduğunu yazmıştım. Ameliyat oldu ve sperm çıktı. Yani tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olabiliriz. Ne var ki daha önce yaşadığımız kavgalar,tartışmalar,hakaretler,şiddet olayları içimi yiyip bitiriyor. Çocuk çok istiyor. Kendimi değersiz hissettiğim için çok kararsızım. Mutlu olamıyorum. Karar vermede konusunda bana yardımcı olur musunuz? Bana sorular yöneltebilirsiniz.
Değilim iştebunu en iyi siz bilirsiniz
hangi konularda tartışma yaşıyorsunuz
şiddet demissiniz hala çocuk istediğinize emin misiniz
konudan bağımsız olucak ama hangi hastane ve doktordan ameliyat olduSelam kızlar,buraya daha önce de yazmıştım. Eşimle yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve eşimin azospermi problemi olduğunu yazmıştım. Ameliyat oldu ve sperm çıktı. Yani tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olabiliriz. Ne var ki daha önce yaşadığımız kavgalar,tartışmalar,hakaretler,şiddet olayları içimi yiyip bitiriyor. Çocuk çok istiyor. Kendimi değersiz hissettiğim için çok kararsızım. Mutlu olamıyorum. Karar vermede konusunda bana yardımcı olur musunuz? Bana sorular yöneltebilirsiniz.
Evet bende onu düşünüyorum.Şiddet olayı derken?
Karısına el kaldırabilen adam, yarın öbür gün çocuğuna da kaldırır. Bilin de.
Değilim işte
ben de bunu demek istemiştimŞiddet olayı derken?
Karısına el kaldırabilen adam, yarın öbür gün çocuğuna da kaldırır. Bilin de.
Cinsellikte sıkıntı yok. Vücudu sperm üretmiyordu. Tedavi oldu. Tüp bebekle olacak kadar spermi vardı. Bende onları düşünüyorum.kavgaların esas sebebi cinsellik miydi? yani adamın azosperm olması mıydı? eğer öyle düşündüm de, siz vajinismus olsaydınız eşiniz sizin için ne düşünürdü, nasıl davranırdı.. bence bu açıdan bir empati yapın...
Bir konuda aksi bir şey söyleyeyim hemen küfür etmeye başlıyor.Dayak yiyorsan ne çocuğu acaba
Kaan Aydos ve HRS Hastanesindekonudan bağımsız olucak ama hangi hastane ve doktordan ameliyat oldu
O kadar basit ki küfürü. Evlenince her şeye küfür eder oldu. Sinek konsun aq sineği gibi. Küfürü sevmediği söyledikçe bana da küfür eder oldu.Saygı olmayan evliliğe ne çocuğu yahu?
Evlenmeden önce de küfür ediyordur bile bile evlenmişsinizdir kesin.
Peki böyle geçer mi ömür?O kadar basit ki küfürü. Evlenince her şeye küfür eder oldu. Sinek konsun aq sineği gibi. Küfürü sevmediği söyledikçe bana da küfür eder oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?