Kafam çok karışık :/

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,
1 sene oldu evleneli tabi ki etrafımdan çocuk olmuyor mu diye baskılar gelmeye başladı.
Özellikle annemin çok büyük baskısı var etrafımdan hatta kısır mısın diyen bile oldu :(
İşte gecikirsen çocuk yapma şansın azalır diyenler.. Eşimde bende daha erken olduğunu düşünüyoruz, ev aldık kredisini ödüyoruz çalışıyoruz, tabi ki bu konuşmalar benim kafamı karıştırdı
27 yaşındayım, acaba geç mi kalıyorum çocuk için yoksa kendimi anne olarak görmeye başladığımda mı yapmalıyım ,bir yandan anneme üzülüyorum torun isteğiyle üzülüyor ,
Kafam o kadar karışık ki anlatamam tecrübesi olanlardan bilgi bekliyorum :(

Yasin bence normal cok da gec degil aldirma bence etrafindaki konusanlara annene de.. herseyin bi zamani var gecikince cocuk olmaz lafina inanma uzmanlar kadinlarda 37 yasa kadar sinir koyuyolar 27 yas cok gec degil eger kendini hazir hissetmiyosan tabi kii yapma.. sunuda soylemeden gecemicem.. eger ki dusundugunuz zaman cocuk yapmayi hamile kaldiginda ve kucagina aldiginda niye bukadar beklemisim ki diyo insan :)
Ama bu senin icinde olucak tabi kimsenin zoruyla degil siz istediginiz zaman karar verin devir artik cok degisti bu zamanda cocuk buyutmek cok zor :KK43:

evlenirken demiyor musun şu kadar beklerim vs diye. e tamam o plana uy işte. elalemin lafıyla neden kafanız karışıyor anlamıyorum, çocuk musunuz sanki?

Hayatımda duyduğumda beni en mutlu eden fakat kendimin yapamadığı şey yeni evliyken evini alıp çocuğunu kendi evinde büyütmek. Ya bayılıyorum böyle çiftlere. En nefret ettiğim de yangindan mal kaçırır gibi çocuk yapmak.

Sırf onlar istiyor diye yapmayın bence önemli olan sizin isteğiniz ve şartların uygunluğu.Allah başka dert vermesin.

İkinci ile çok yaş farkı olmasın vs vs uzar gider. Boş verin.

kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman çocuk yapmalısın bence. Hayat senin hayatın şuan evinde mutlu ve huzurluysan ne mutlu sana. Tıka kulaklarını şimdi çocuğun olsa yarın öbürgün ikinci çocuk için konuşacaklar. İnsanlar hep böyle malesef hep konuşur.

Oncelikle milleti hic takma desin dursunlar.O bizim bilecegimiz is de kapat konuyu.banada ilk basta dediler dediler ben birsey demedim en son herkese boyle deyince burunlarini herseye sokmasinlar diye lafimi esirgemeyince anladilar.simdi birsey demiyorlar.simdi hamileyim arayi uzatmadan 2.yaparsin diyorlar.bu seferde o kimseyi ilglendirmez canim ne zaman ister o zaman yaparim diyorum susuyorlar.sen kendine bak ne istedigine bak milleti umursama.millet doymaz.hamile kalirsin daha cocuk dogmadan 2.pesine yap derler.2.yaparsin 3.düşünüyor musun derler.

Back
X