Kafam çok karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok çirkinsiniz bir kadının bir kadına destek olması gerek.. şu cümleleriniz çok çirkin çok incitici.. çalışan bir anne tecrübesiyle bir arkadaş şefkatiyle yaklaşabilir, bu işlerin sandıgım gibi olmadıgını anlatabilir, beni cesaretlendirebilirdiniz. Kadının düşmanı yine bir kadın. Kavgaya yer aradınız.. hırslarınızı burada benden almak istediniz. Karşınızdakinindr bir anne oldugunu düşünmediniz. @Mune konumun kapanmasını rica ediyorum.
Mevzuyu ajite edip lehinize çevirebiliyorsunuz aslında, bu politik tavrınızı eşiniz üzerinde de uygularsanız daha mutlu olabilirsiniz.

Gelinlikçiniz köy meydanında mı ? Yahu çalışmak istemiyorum diyip geçin, size kimse bişey diyemez. Ama çalışırsam çocuk annesiz kalır demeyin. Çünkü binlerce kadın böyle yaşıyor, çocuklarıda annesiz değil. Hatta bazıları anneleriyle yaşayanlardan çok daha anneli.

Gelinlikçiniz köy meydanında mı ? Yahu çalışmak istemiyorum diyip geçin, size kimse bişey diyemez. Ama çalışırsam çocuk annesiz kalır demeyin. Çünkü binlerce kadın böyle yaşıyor, çocuklarıda annesiz değil. Hatta bazıları anneleriyle yaşayanlardan çok daha anneli.
Aynı fikirdeyim. Yanlış bir ifade kullanmışım dese yeterdi. Konuyu benim köy kadınlarını aşağılamama bile bağladı ne alakaysa. Saptırma konusunda çok iyi. 👍🏼

Ben konuya baştan yorum yazıyorum. Taşı sıksam suyunu çıkartırım lafı boş , icraata bakılır . Gelinlikçi koca bu sebeplerle bırakılır mı ? sizin şartlarınızda bırakılmaz. Çalışırsanız çocuk annesiz kalır mı , merak etmeyin kalmaz. Kendinizi ifade etmekte sorunlarınız var muhtemelen kv ve eşiniz ile de bizimle iletişim kurduğunuz gibi kuruyorsunuz. o yüzden kördüğüm oluyor kv üzerinize geliyor , eşiniz de sizi ciddiye almıyor. Konuya gelirsek kırın dizinizi oturun, boşanmayın, sizde çalışacak para kazanacak psikolojik olarak bu süreçle başedecek bir potansiyel göremedim. Ve unutmayın annesi çalışan çocuk annesiz kalmaz, ama annesi mutsuz bir çocuk annesiz kalır.. bunu her zaman hisseder.

Ben
Aynı fikirdeyim. Yanlış bir ifade kullanmışım dese yeterdi. Konuyu benim köy kadınlarını aşağılamama bile bağladı ne alakaysa. Saptırma konusunda çok iyi. 👍🏼
Boşanırsam ailemin yanına köye gideceğim, gelinlikçi köy meydanında olamıyor o zaman. Taşı sıksam suyunu cıkartırım dıyorum meslegım olmadıgı halde, hala burda dıyosun ki çalısmak istemiyorum. Sizde anlayış arkadaslık duygusu yok, ben kendimi düşünerek yazdım çalışsam belki günlerce cocugumu göremıycem meslegım yok hasta mı bakıcam vs. Ama siz burada popiler olmak adına yazdınız da yazdınız.. üzerinize alınmayın dedikçe üzerime geldiniz?

Köy konusu nasıl açıldı ben o kısmı anlamadım ? Köye nasıl geldi konu , çalışmak boşanırsa çocuğu annesiz bırakmaya değecek kadar açlık sefillik yaşanırsa ancak tercih edilecek bişey. Berbat bişey böyle öğretiyorlar çünkü bu arkadaşlarında suçu yok aslında.

Ben

Boşanırsam ailemin yanına köye gideceğim, gelinlikçi köy meydanında olamıyor o zaman. Taşı sıksam suyunu cıkartırım dıyorum meslegım olmadıgı halde, hala burda dıyosun ki çalısmak istemiyorum. Sizde anlayış arkadaslık duygusu yok, ben kendimi düşünerek yazdım çalışsam belki günlerce cocugumu göremıycem meslegım yok hasta mı bakıcam vs. Ama siz burada popiler olmak adına yazdınız da yazdınız.. üzerinize alınmayın dedikçe üzerime geldiniz?
öyle bir şey yazmadınız ki , bunların hepsini taksit taksit söylediniz. Kaldı ki sanırım 5 defa sormuşum ilkinde hakaret ettiniz. 6. da hasta bakmaya karar verdiniz. Ben görüşünüzü sevmedim. İnşallah birgün çalışıp çocuğunuzu annesiz bırakmaya mecbur kalmazsınız, bugünü unutmayın, aklınızda tutun, acıdığınız annesiz kalan çocukların durumuna düşmesin çocuğunuz, ne diyeyim.Aranızı iyi tutun kv ile suyuna huyuna gidin, dengeyi kurun.

öyle bir şey yazmadınız ki , bunların hepsini taksit taksit söylediniz. Kaldı ki sanırım 5 defa sormuşum ilkinde hakaret ettiniz. 6. da hasta bakmaya karar verdiniz. Ben görüşünüzü sevmedim. İnşallah birgün çalışıp çocuğunuzu annesiz bırakmaya mecbur kalmazsınız, bugünü unutmayın, aklınızda tutun, acıdığınız annesiz kalan çocukların durumuna düşmesin çocuğunuz, ne diyeyim.Aranızı iyi tutun kv ile suyuna huyuna gidin, dengeyi kurun.
Hanımefendi sizin psikolojiniz bozulmuş çalışma konusunda lütfen bir destek alın.. ben kendi adıma söyledim herşeyi burda ulu orta anlatıp ifşa olamazdım.. belki günlerce cocugumu göremiycem düşüncesiyle kendi adıma yazdım siz bedduaya kadar gittiniz. Rica ediyorum destek alın

Hanımefendi sizin psikolojiniz bozulmuş çalışma konusunda lütfen bir destek alın.. ben kendi adıma söyledim herşeyi burda ulu orta anlatıp ifşa olamazdım.. belki günlerce cocugumu göremiycem düşüncesiyle kendi adıma yazdım siz bedduaya kadar gittiniz. Rica ediyorum destek alın
Çalışmak zorunda kalmayın derken beddua mı etmiş oldum 😂 çalışırsanız bedduam tutmuş olacak yani , bakın yine aynı noktaya geldik. Yolunuz açık olsun. Tabii ben destek alırım, teşekkür ederim uygulayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X