• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karışık

Anladığım kadarıyla eşinizi aldattınız buna rağmen aylık 2 bin lira be lüks bir ev veriyor. Ama siz biz yüksek yaşam standartlarına alışığız diyorsunuz madem öyle neden aldattınız ki kötu de olsa boşanıp bir ilişki yaşayabilirdiniz. Neyse aldatan siz olduğunuz için nafaka veriyor çocuğa veriyor ve bu miktar fazlasıyla iyi bir miktar. Çoğu kadın çocuk için en fazla 1000 alıyor. Sizde lüks yaşamınızdan kısıp kendınızde çalışıp kendınızı geçindiriceksiniz. Yani hem boşanıp hemde sızın masraflarınızı karşılayacak hali yok sizin durumunuzda bir tek çocuğunu karşılar
Sadece hata yaptım diyor , her hata aldatmak anlamına gelmez .

O evden vazgeçeceksiniz bence.. Ne var yani oğlunuz da alışır sürünmeyeceksiniz ya sonuçta.. 2000 tl neye göre karar verdi babası? Okula gidiyor mu mesela çocuk?? Özel okulsa okul parasını o ödeyecek de onun haricinde mi size 2000 tl verecek?? Bunlar önemli.. Eğer çocuğunuz normal bir okula gidiyorsa ya da okula gitmiyorsa Allah korusun bir hastalığı olup da özel tedavi vs bunları görmüyorsa evladınız için o para yeter diye düşünüyorum.. Adamın çocuğu haricinde size karşı bir sorumluluğu yok sonuçta sizde bir işe girip kendinizi idame ettireceksiniz adamın maaşı ne kadar yüksek olursa olsun o oğluna yapacağını yapar size yapmak zorunda değil.. Zorlandığınızda size de yardım etmek mecburiyetinde ayrıca çünkü evladıyla yaşayan taraf siz olacaksınız o sebeple yardımcı olacak ama sizinde lüksünüzden ödün vermeniz gerekiyor.. Ayrıca bir avukatla görüşün bence bu durumda evladınız için ne yapabilirsiniz öğrenin..
özel okula gitmiyor, çocuğun aylık masrafının yarısını 2000 olarak belirlemiş... hatalı olan taraf ben olduğum için kendime bir şey isteyemiyorum zaten, 12 yıllık emeklerimin de bir karşılığı olsaydı keşke

Bencede 9 yaşındaki çocuk evde yalnız basına bırakılmamalı . Her hangi bir akrabanız yada arkadaşınız yokmu yardımcı olsun ?
annemler çok yaşlı oldukları için onlara bırakamıyorum, zaten kendilerine zar zor bakıyorlar... maalesef bırakabileceğim başka kimsem yok...

Aldatmak yoksa birsey talep edemeyecek kadar ne yapmis olabilir? Sonucta yasal haklari var . Hakki varsa alsin.
Hemen neden bu önyargı? Bende hicbirsey talep etmedim , tek hatam artık kocama karşı duygu hissetmemem ve bir arkadaş gibi görüyor olmamdı . Neden aldatmaya bağlıyorsunuz anlamıyorum .

evde tek bırakamam ki
Neden bırakamayasınız anlamadım? Ben 8 yaşımda bile evde tek kalabiliyordum. Online dersleri olacak zaten ders dinler. 9 yaşında çocuğa bakıcı tutmak nedir yani? Çok çıt kırıldımsınız anladığım kadarıyla. Bu yaşa kadar hiç iş deneyiminiz bile olmamış. 2.000 tl gayet iyi para neredeyse bir maaş veriyor size. Bir iş bulup çalışacaksınız, çocuğunuzu da normal hayat şartlarına yönelik yetiştireceksiniz. Mesela evde yalnız durmayı öğretmekle başlayabilirsiniz.

özel okula gitmiyor, çocuğun aylık masrafının yarısını 2000 olarak belirlemiş... hatalı olan taraf ben olduğum için kendime bir şey isteyemiyorum zaten, 12 yıllık emeklerimin de bir karşılığı olsaydı keşke
Evet emeklerınızın karşılığında lüks bir ev almışsınız ve çocuk için aylık 2 bın verılıyor daha ne olmalıydı hatalı sızken ustune sizede aylık para mı verılmeliydı. Sızde artık önünüze bakıp çalışıp ıhtıyaçlarınızı karşılayacaksınız yapcak bir şey yok

Geliriniz olana kadar çocuğunuzun masrafını tamamını ödemesi lazım ben öyle biliyorım.. Ayrıca keşke 12 yıllık emeğinize karşılık siz hata yapmasaydınız.. Bir anlık gaflet insana nelere mal oluyor.. Allah hepimizi korusun kimsenin başına vermesin.. Size de inşallah bundan sonra hayırlı kapılar açılır.. Ama dediğim gibi siz bir avukatla görüşün bu durumu yarısı 2000 ise masrafın çok saçma.. Sizden bekleme şansı yok şuan asla kabul etmeyin bunu

Hemen neden bu önyargı? Bende hicbirsey talep etmedim , tek hatam artık kocama karşı duygu hissetmemem ve bir arkadaş gibi görüyor olmamdı . Neden aldatmaya bağlıyorsunuz anlamıyorum .

Niye önyargi diye algiliyorsunuz. Kadin neden haklarini korumuyor onu soruyorum. Ailesi ve esi onu hatali görmesi haklarini ortadan kaldirmiyor ki. Ben onu kastediyorum

Evi bırakıyor ya adam sana daha ne karşılığı olacak ayrıca evlilikte tek emek veren kadın degil adam da emek verdi bu düşünce bana mantıksız geliyor. karşı taraf gayet güzel imkanlar sunmuş bence sizden daha çok emek verip hatasız oldugu halde bunları alamayan var. lüks hayatınızdan ödün verecek standartları düşüreceksiniz. Yani aynı düzen devam etmek istiyor iseniz boşanmaya sebep olacak hatayı yapmayacaktınız hem karnım doysun hem pastam dursun durumu sizin istediğiniz

Neden bırakamayasınız anlamadım? Ben 8 yaşımda bile evde tek kalabiliyordum. Online dersleri olacak zaten ders dinler. 9 yaşında çocuğa bakıcı tutmak nedir yani? Çok çıt kırıldımsınız anladığım kadarıyla. Bu yaşa kadar hiç iş deneyiminiz bile olmamış. 2.000 tl gayet iyi para neredeyse bir maaş veriyor size. Bir iş bulup çalışacaksınız, çocuğunuzu da normal hayat şartlarına yönelik yetiştireceksiniz. Mesela evde yalnız durmayı öğretmekle başlayabilirsiniz.
Dokuz yaşında çocuğun evde tek başına kalmasının oluru var mı allah aşkına? Küçücük çocuk. Siz kalıyordunuz diye herkes bıraksın mı? Daha neler artık

Hem ev hem iki bin kalıyormuş yahu insanlar beş kuruşsuz kalıyor ortada siz hala lüksüm diyorsunuz iki binde part time falan çalışır kazanırsınız geçinirsiniz yani. Boşandıktan sonra evi satarsınız yada kiraya verirsinix karışamaz bence ona

hayır , sadece 2000 tl... biraz pahalı alışkanlıklarımız var maalesef...
Gerekirse çocuğunuz icin tüm pahalı ve lüx hayatınızdan vazgeçmeniz lazım, zira siz boşanmayı tercih etmişsiniz ve sonuçlarına katlanmanız gerekiyor. Sonuçta insanlar asgari ücretlede pek ala geçirebiliyor, önemli olan ihtiyaçlarınız doğrultusunda harcamanız ..

Dokuz yaşında çocuğun evde tek başına kalmasının oluru var mı allah aşkına? Küçücük çocuk. Siz kalıyordunuz diye herkes bıraksın mı? Daha neler artık
okula gitmeden önce yemeğini hazırlayacak, kıyafetlerini kitaplarını hazırlayacak, evde yalnız kaldığı zaman bir kaza durumunda müdahale edebilecek birisi olsun istiyorum. Yoksa aklım hep onda kalır.

Back
X