- 27 Ağustos 2020
- 654
- 1.157
- 63
E vazgeçeceksiniz o alışkanlıklardan???? Hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle.hayır , sadece 2000 tl... biraz pahalı alışkanlıklarımız var maalesef...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E vazgeçeceksiniz o alışkanlıklardan???? Hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle.hayır , sadece 2000 tl... biraz pahalı alışkanlıklarımız var maalesef...
9 yaş 3. Sınıf olmuyor mu? Kalır yani sadece yemeği falan hazır olmalı.Dokuz yaşında çocuğun evde tek başına kalmasının oluru var mı allah aşkına? Küçücük çocuk. Siz kalıyordunuz diye herkes bıraksın mı? Daha neler artık
Kocası da ev hanımı kadınla evlenmeseydi. Aldatmaya itmeseydi. Masrafları karşılamak zorunda.Aldatmasaydınız. Size mi acıyalım?
İşte kadınlar bu yüzden ev kölesi olmamalı.özel okula gitmiyor, çocuğun aylık masrafının yarısını 2000 olarak belirlemiş... hatalı olan taraf ben olduğum için kendime bir şey isteyemiyorum zaten, 12 yıllık emeklerimin de bir karşılığı olsaydı keşke
Aldatmaya itmeseydi ne demek?Kocası da ev hanımı kadınla evlenmeseydi. Aldatmaya itmeseydi. Masrafları karşılamak zorunda.
Aldatmada kadın erkek hiç bir bahaneye sığınamaz. O zaman erkekler aldattığında da güler yüz göstermedi kendini saldı sürekli tepemde vıdı vıdı ettı aldattım bahanelerını meşrulaştıralım olur mu ?Kocası da ev hanımı kadınla evlenmeseydi. Aldatmaya itmeseydi. Masrafları karşılamak zorunda.
Kocasından umudu kesmiş ve bir hata yapmış. Erkekler yaptığında hatadan sayılmayacak bir hata. Olabilir.Aldatmaya itmeseydi ne demek?
Neden kadın aldatinca aldatmaya itilmiş oluyor?
Yine muhteşem! yorumlarınız![]()
El değmeyle olmaz ki sadece. Eğer öyle ya da böyle aldatma varsa bence insaflı bile davranıyor.kimsenin eli elime değmedi...
okula gitmeden önce yemeğini hazırlayacak, kıyafetlerini kitaplarını hazırlayacak, evde yalnız kaldığı zaman bir kaza durumunda müdahale edebilecek birisi olsun istiyorum. Yoksa aklım hep onda kalır.
Sanırım konu sahibinin aklı adamın yurt dışına giderse kazanacak olduğu 50 bin lirada , belliki hatayı boşanma sürecinde yapmışsınız artık el mi değdi göz mü değdi biz bilemeyiz ama biraz sabırlı olup boşanmayı bekleseydiniz keşke o zaman 'hata' olmazdı yaptığınız.Adam fazlasıyla vermiş zaten vereceğini. Bu kadar şeye rağmen yok yapamam geçinemem diyorsanız velayeti babaya verin o zaman , çocuk üzerinden mağduriyet kasmazsınız en azından.
Farklı bir konuda başka bir üyede kadınları aldatmaya iten eşlerinin davranışlarıdır gibi kesin cümleler kurarak suçu erkeklere atmıştı.Aldatmada kadın erkek hiç bir bahaneye sığınamaz. O zaman erkekler aldattığında da güler yüz göstermedi kendini saldı sürekli tepemde vıdı vıdı ettı aldattım bahanelerını meşrulaştıralım olur mu ?
Kadın yapınca normal erkek yapınca anormal yanı ıyıymışFarklı bir konuda başka bir üyede kadınları aldatmaya iten eşlerinin davranışlarıdır gibi kesin cümleler kurarak suçu erkeklere atmıştı.
Erkeklerden sonra kadınlar aldattım ama sor bir hele neden aldattım cümlelerini kullanmaya başladı demek ki.![]()
Aldatmak sadece fiziksel değildirkimsenin eli elime değmedi...
Valla böyle yazınca çok geçerli sebepler gibi geldi.Aldatmada kadın erkek hiç bir bahaneye sığınamaz. O zaman erkekler aldattığında da güler yüz göstermedi kendini saldı sürekli tepemde vıdı vıdı ettı aldattım bahanelerını meşrulaştıralım olur mu ?