• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karışık

konu sahibesi, ''hata yaptım'' dediğiniz şeyin ne olduğunu açık açık söylerseniz buradaki avukat hanımlar başta olmak üzere biz diğer hanımlar da size elle tutulur cevaplar verebiliriz. çünkü eğer sizin hata dediğiniz şey kanunlar önünde nafaka almanızı vb engellemiyorsa ona göre tavsiye verilir.
yani burada herkes eğer elinizde yalnızca 2000 tl olacaksa ne yapmanız gerektiğini söylüyor size ama siz ikna olmuyorsunuz. bize verdiğiniz bu bilgilerle kimse size bunun ötesinde tavsiye veremez ki

özel okula gitmiyor, çocuğun aylık masrafının yarısını 2000 olarak belirlemiş... hatalı olan taraf ben olduğum için kendime bir şey isteyemiyorum zaten, 12 yıllık emeklerimin de bir karşılığı olsaydı keşke
İşte kadınlar bu yüzden ev kölesi olmamalı.

Kocası da ev hanımı kadınla evlenmeseydi. Aldatmaya itmeseydi. Masrafları karşılamak zorunda.
Aldatmada kadın erkek hiç bir bahaneye sığınamaz. O zaman erkekler aldattığında da güler yüz göstermedi kendini saldı sürekli tepemde vıdı vıdı ettı aldattım bahanelerını meşrulaştıralım olur mu ?

Eşinizden ayrılıyorsunuz, çalışmıyorsunuz ve hala lüks derdindesiniz.
Adam size neredeyse asgari ücret ve birde ev veriyor. Daha ne istiyorsunuz. Lüks merakınızı bir kenara bırakıp paranıza uygun yaşamayı öğrenmeniz gerekir.

okula gitmeden önce yemeğini hazırlayacak, kıyafetlerini kitaplarını hazırlayacak, evde yalnız kaldığı zaman bir kaza durumunda müdahale edebilecek birisi olsun istiyorum. Yoksa aklım hep onda kalır.

Tüm gün okula verip öğlen de okulda yer

Lakin 9 yaşındaki çocuk kıyafetini de kitaplarını da kendi hazırlanmalı

Bir büyüğün gözetimi olabilir tabii

Ailem yaşlı demişsiniz ki ekstra bir şey olmayacak sadece evde başında duracaklar çocuk bakım çağından çıkalı çok olmuş

Ben bazen merak ediyorum bu anlatılanlar çocuksa benimki ne

Kitabı da toplar kıyafetini de giyer ilk okula giden çocuk belki birinci sınıfta destek olunur da sonrasında verin sorumluluklarını

Sanırım konu sahibinin aklı adamın yurt dışına giderse kazanacak olduğu 50 bin lirada , belliki hatayı boşanma sürecinde yapmışsınız artık el mi değdi göz mü değdi biz bilemeyiz ama biraz sabırlı olup boşanmayı bekleseydiniz keşke o zaman 'hata' olmazdı yaptığınız.Adam fazlasıyla vermiş zaten vereceğini. Bu kadar şeye rağmen yok yapamam geçinemem diyorsanız velayeti babaya verin o zaman , çocuk üzerinden mağduriyet kasmazsınız en azından.

Sanırım konu sahibinin aklı adamın yurt dışına giderse kazanacak olduğu 50 bin lirada , belliki hatayı boşanma sürecinde yapmışsınız artık el mi değdi göz mü değdi biz bilemeyiz ama biraz sabırlı olup boşanmayı bekleseydiniz keşke o zaman 'hata' olmazdı yaptığınız.Adam fazlasıyla vermiş zaten vereceğini. Bu kadar şeye rağmen yok yapamam geçinemem diyorsanız velayeti babaya verin o zaman , çocuk üzerinden mağduriyet kasmazsınız en azından.

Gitti gidiyor paraciklar :cry:

Aldatmada kadın erkek hiç bir bahaneye sığınamaz. O zaman erkekler aldattığında da güler yüz göstermedi kendini saldı sürekli tepemde vıdı vıdı ettı aldattım bahanelerını meşrulaştıralım olur mu ?
Farklı bir konuda başka bir üyede kadınları aldatmaya iten eşlerinin davranışlarıdır gibi kesin cümleler kurarak suçu erkeklere atmıştı.

Erkeklerden sonra kadınlar aldattım ama sor bir hele neden aldattım cümlelerini kullanmaya başladı demek ki. 😏

Farklı bir konuda başka bir üyede kadınları aldatmaya iten eşlerinin davranışlarıdır gibi kesin cümleler kurarak suçu erkeklere atmıştı.

Erkeklerden sonra kadınlar aldattım ama sor bir hele neden aldattım cümlelerini kullanmaya başladı demek ki. 😏
Kadın yapınca normal erkek yapınca anormal yanı ıyıymış :olamaz:

Hayat standartlarınızı düşürmekten bu kadar korkuyorsanız boşanmamak için elinizden geleni yapacaktınız, malum eşiniz yurtdışına giderse aylık 50k'lık gelirinden siz de nasiplenirdiniz. Eğer boşanıyorsanız da her türlü zorluğu göze alacaksınız, tüm erkekler Acun Ilıcalı değil. 3 küçük çocuğuyla boşanıp baba evine sığınıp herkesten laf yiyip gündeliğe giden kadınlar varken sizin yaptığınız şımarıklık.

Valla böyle yazınca çok geçerli sebepler gibi geldi.

"Kimsenin eli elime değmedi" yeterli değil. Birinin gözü biyerlere değdiyse kötü. (Survivor nagehanın kocası) Kaldıki bnim için birinin sesi karşı cinsin kulağına geldiyse de aldatmaktır. (Ne konuştuğuyla ilgili)

Back
X