kafam çok karışık

ben de çocuğuma vereceği 500 tl için 2 senedir kıçımı yırtayım burda...

hamfendiciğim, 2000 tl bir çocuğun masraflarına gayet yeter.
ikinci olarak evi satıp payınızı alıp kendinize yetecek kadar bir ev alabilirsiniz pekala
üçüncü olarak bir işe girip çalışın en az asgari ücret verirler o da size yeter
mis gibi bir hayat daha ne olsun..

yine kendime çeviricem olayı dayanamıyorum örnek olurum belki, 2,5 senedir EŞ KİŞİSİNDEN bir lira para almadan, aslanlar gibi yeri geldi hafta içi 8-5 çalıştığım kamu işimden sonra; evlere temizliğe gittim, yeri geldi marketlerde standlarda çalıştım, çocuk baktım, hem de arkadaşlarımın çocuklarına parasıyla düşünebiliyor musunuz? neyse oğluma da kendime de aslanlar gibi baktım,kaldı ki, kirada yaşıyorum. ve bu ay çok şükür ki kıçımı doğrultabiliyorum.. esas emeklerimin karşılığını misal, ben daha yeni alıyorum yani..
darısı başınıza...

doktor ben yazacaktım sen yazdın

okul parası dedik bir şey demedi

spor kurs bir şey demedi

lüks de lüks

her akşam 250 TL yemek yiyip içki içiyor galiba veliaht

tamam zaten oğlunuzun lüksünden uzaklaşmak istemiyorsunuz adam da çocuğun standardını sağlıyor ki doğru

yazın şu vazgeçmek istemediğiniz lüksleri

biz de öğrenelim

belki hayatımıza dahil ederiz

özel okula dahi gitmeyen çocuğun lükslerini cidden merak ettim

bu arda ekleyeyim benim çocuğum özel okula gidiyor

spor ve müzik kursları var

buraların bir bölümüne gerekirse taksi ile gidiyor

ama lüks de lüks demiyorum

özetle 4000 fiks ödemesi var yemesi içmesi giyinmesi vs ayrı

ama ben hala çocuğumun lüks alışkanlıkları var demiyorum

evet pahalı ama okul parasını çıkarınca masraf 1000 TL ye iniyor

2000 de nafaka alırsam makul oluyor

Neyinize güvendiniz de aldattınız? İş güç yok. Hani insanın karşıdaki kişiye eyvallahı olmaz da yapar. Ama siz adama muhtaçsınız. Bence adamın verdiklerine şükretmeniz lazım. Onun yerinde olsam taşınmazı size değil oğluma bırakırım.

Cocugunuz devlet okuluna gidiyor anladigim kadariyla,ne kadar luks aliskanliginiz olabilir ki?
Eger daha fazlasini alabileceginizi dusunuyorsaniz mahkemeden,evi de bolusun,nafaka ve tazminat talebinde de bulunun. Siz ne hatasi yaptiniz bilmiyorum ama esinizin ve ailenizin sizi hatali buluyor olmasi haklarinizdan vazgecmenizi gerektirmez belki de. Durumu bilmedigim icin ortaya konusuyorum yani

Aldatmış

Cok pardon ama cok sinirlendim size. Diyorsunuzki hicbir is deneyimim yok. Eee sizin normal halktan ne farkiniz varda lüks aliskanliklar talep ediyorsunuz? O evi zaten tek basiniza alamazdiniz. Ben cocuga acidim. Sizin yüzünüzden yasayabilecegi hayati yasayamayacak cünkü siz o evi satmak zorunda kalacaksiniz. Kocaniz paranin hepsini alsa bile yeridir. Baskasinin malina evlilikle sahip olunmaz. Neden kadinlar bukadar rahat oluyor anlamiyorum. Ya calisacaksiniz 24 saat o lüksü hakedeceksiniz yada herkes gibi ayaginizi yorganiniza göre uzatacaksiniz. Biraz sacma bir soru sordunuz sizde. Sanki param yok ama lüks yasamak istiyorum dermis gibi. Es kisiside demeniz ayri tuhaf. Anlam veremedim. Sonucta sizin ona karsi bir hataniz olmus. O size ne diye hitap etsin ozaman? Cocugu babasina verinde orda rahat yasasin en azindan. Adam kazaniyorsa 50bin lirayi siz lüks yasayin diye degil. Ogluna verse dahi sizin hakkiniz yok o parada. Ne rahat kadinlar var ya

doktor ben yazacaktım sen yazdın

okul parası dedik bir şey demedi

spor kurs bir şey demedi

lüks de lüks

her akşam 250 TL yemek yiyip içki içiyor galiba veliaht

6.000 tl ile kendisi de beraber faydalanacak tabiki.
O parayla çocugu aylık ne gibi bir lüks yaşıyor merak ettim.
Kira derdi yok.
2000 tl de çocugu özel okula gitmediğine göre gayette yetecek bir para o yaştaki çocuk için.
Kendisi de çalışıp evinin mutfağını, faturalarını ve kendi ihtiyaçlarını karşılayacak.
6.000 tl'yi sadece çocuğunun lüksü için değil kendisi de nemalansın diye istiyor.
Yoksa al ye çocugum ben uzaktan seni izlerim meselesi değil.
Hiç çalışmamış.
Eeee zor geliyor tabiki.
Adam o parayı verse çalışmasına da gerek kalmayacak :)

Ohh ne ala memleket. Uyanık ama yemezler işte

Eğer evlilik kurumunu bitirecek bir durum yasadiysaniz bence fazla bile veriyor , neyse.

Evi size verdikten sonra , boşanma gerçekleştikten sonra yarısını alamaz , bu şekilde biliyorum.

Evet nafaka arttırma talebinde bulunabilirsiniz sonrasında. Yalnız sozlesmenizde bunun aksi bir şey yazması lazım.

Bunun dışında iki kişi masraflar çıktıktan sonra kalan 2500 ile gecinebilir .

bosanın ev sızde kalsın, sonra evı naparsanız yapın.

hayır , sadece 2000 tl... biraz pahalı alışkanlıklarımız var maalesef...
bunları dert ediyorsanız o pahalı alışkanlıklarınızı değiştirmelisiniz bence. 2000 bana uygun geldi şahsen.

ona göre fatura kullanımı yapıp ona göre harcama yapacaksınız.

o da yurt dışında aldatti belki

Mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…