kafam çok karışık

Verdiği nafaka miktarı gayet yüksek. Açıkçası 300 lira nafaka verip evi arabayı alıp giden bir sürü insan var. Bir şekilde iyi bir konumdasınız. Zaman içinde çözüm üretirsiniz. Ki kendiniz bile haksız olduğunuzu ifade ediyorsunuz.
Adam belki teknolojik ürünler kıyafet vs gibi büyük ihtiyaçları da oğluna alacaktır bilemiyorum. İlk süreçte sizin burnunuz biraz sürtülsün istiyordur. Adam sizi kira ile başbaşa bırakmamış, en fazla aidat ödersiniz.

tapuda ev yarısı benim yarısı onun olacak şekilde bölüşülecek... oğlum 18 yaşına geldiğinde kendi payını oğluna devredecek... diğerlerinde nafaka miktarı konusu hariç hemfikiriz...
Hem fikir olmanız ve anlaşmalı boşanıyor olmanız iyi bir şey. Yine de herşey mutlaka yazılı ve belgeli olsun. Off bunlar çok çetrefilli işler. Benim görümcemde de durum aynıydı ev tapusu yarı yarıya idi ve çocuğun düzeni bozulmasın diye eşi evi görümcemle kızına bıraktı oturmaları için. iki yıl sonra ise "ben bilmem nereden kendime ev alacağım, para lazım" deyip evin satışını istedi. Ya ev satılacak görümcem de hissesini alacaktı ya da evin diğer yarısını satın alacaktı. O da banka kredisi çekip evin diğer hissesini aldı şimdi kredi borcu ödüyor bankaya.
Oğlunuz 18 yaşına geldiğinde evdeki payını oğlunuza verecek olması iyi bir şey ama oğlunuz 18 yaşına geldiğinde eski eşiniz bu arada yeni bir evlilik yapıp başka çocuk yaparsa ve karşı taraf çirkef çıkarsa "mirastan pay kaçırmak" iddiası ile tapu iptal davası açabilirler. Bunlar uzak senaryolar ve kötü ihtimaller, aklınızı bulandırmayım ama insanın aklına gelmeyen başına gelebiliyor Eşiniz isterse şimdiden tapuyu oğlunuzun üzerine yapıp, oğlunuz 18 yaşına gelmeden satılmaması için satış serhi koyabilir belki.

çok teşekkür ederim, bunu kendisine teklif edeceğim...

çok teşekkür ederim, bunu kendisine teklif edeceğim...
aslında en iyisi bunları eşinizle birlikte güvendiğiniz bir avukata danışmak. Benim de bilmediğim bir sürü şey var avukat değilim başka sakıncaları olur mu bilmem. Hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim.

Kendimi esinizin yerine koyuyorum da...adam bence gayet merhametli davraniyor. Siz de rahat hayata alismissiniz, artik kendi basinizin caresine bakiverin. Cocuguna nafaka da verecekmis zaten. Size niye baksin? 12 yilin hatrina aldattiginiz icin bi de size maas mi baglasin?

yüz yüze bile oturup konuşamaz olduk, sadece sms e cevap veriyor... oğlunu onun telefonundan arıyor sohbet ediyor... benim sesimi duymaya tahammülü yok...

yüz yüze bile oturup konuşamaz olduk, sadece sms e cevap veriyor... oğlunu onun telefonundan arıyor sohbet ediyor... benim sesimi duymaya tahammülü yok...
Ne yaptınız tam olarak ?Eşiniz nasıl öğrendi?

Kımse kımseyı burda ıfşa etmıyor merak etme

Yanı kusura bakmayın da eşinizi aldatmışsınız ve bu adam ona rağmen çocuğu için elinden geleni yapmış bana göre siz kendi lüx yaşamınızdan vazgeçemiyorsunuz adam zamanın da gel beraber gidelim dahi demiş gitmemişsiniz şimdi şuçu eşinizde buluyorsunuz valla kafanızı çok dağlara vurursunuz ama elinize artık bir şey geçmez insan çocuğunun yüzüne bakınca utanır çocuğun büyüyünce ne diyeceksin neyse Allah affetsin sizi...

ya zaten herkes anlamış ne olduğunu. cep telefonumdan öğrendi. ben yemek hazırlarken telefonuma gelen mesajdan öğrendi.
Çocuğunuz 9 yaşında, 4 yaşında bırakıp gidemedim demişsiniz 5 yıldır mi aldatıyorsuniz kocacinizi?

Pes yani.

Şimdi konuşamıyoruz diyorsunuz, ne konuşsun adam sizinle?
Şimdi alacağı maaşın peşine düşmüşsünüz.

alacağı maaşın değil oğlumun mutluluğunun peşindeyim... geliri çok iyiyken iyi yaşamaya alıştık, şimdi çekip gidince bize vereceği parayla oğluma bu hayatı sağlayamam... çocuğumun istediğini alıp yapamazsam çok üzülürüm... çocuğu sana vereyim sen ona güzel bir hayat sağlarsın imkan sağlarsın diyorum, ben oğlumu alırsam iş hayatım etkilenir çocuğuma bakamam diyor... oğlum da benle yaşamak istiyor... bu arada 5 yıl değil tabii ki ilk eşimden soğumam o ... kaldı ki kimseyle yan yana gelmedim , sadece sosyal medyadan görüşüyordum...

"Sadece" sosyal medyadan demek hay Allah birşey yokmuş ortada!!

Çocuğunuza gerçekten üzülüyor olsaydınız sonunun evliliğinizin biteceği,oglunuzun da mağdur olacağı maceralara atilmazdiniz. Eşiniz size yanımıza gelin demesine rağmen yalnız kalmayı tercih etmezdiniz.
Üstüne üstlük sizinle yaşamak isteyen çocuğu babasına göndermeye çalışmissiniz. Oğlunuz küçük değil maddi durumda ki değişikliği anlatırsiniz. Babası da onu mağdur edecek bir adama benzemiyor.

Size ise diyecek laf yok.

Valla ben adamın yerinde olsam bu kadar merhametli davranamazdım herhalde. Duygusal boşlukta olmak kimseye aldatma hakkı vermez. Adam değil 2 bin lira 500 lira bile verse öpüp başınıza koyarak oturmalısınız yaptığınızdan sonra. Allah razı olsun ondan gerçekten çok insaflı biriymiş.

650 binlik ev var az diyorsun.. bi al evi adam karisamaz ki kiraya versen senin uzerine olacak sonucta ev bir sure oturur bir sure sonra bi bahaneyle verirsin kiraya yeter ki tapusunu al

burada diğer kadınların kocalarından çektiklerini okudukça gerçekten kaybettiğim kişinin değerini daha iyi anlıyorum... dayaklar, hakaretler, ana kuzusu olmalar, şiddet, geçim sıkıntısı vb hiçbiri olmadı... sadece öfke kontrolü sorunu vardı, biraz da ilgisizdi... gerçi yurtdışında günde 14 saat çalışırken ne kadar ilgili olabilirdi diye sorguluyorum şimdi...

650 binlik ev var az diyorsun.. bi al evi adam karisamaz ki kiraya versen senin uzerine olacak sonucta ev bir sure oturur bir sure sonra bi bahaneyle verirsin kiraya yeter ki tapusunu al

protokole tapunun %50 si gülayın %50 si benim yazmış... evin satışı ve kiralanması söz konusu değil diyor... eğer evden çıkarsan evi ve eşyaları satar parasının yarısını alır giderim, o evi sırf oğlumun huzuru ve düzeni bozulmasın diye bırakıyorum diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…