- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Ben bikini giyemiyorum çünkü kendisi bunu rica etti. Eyvallah dedim çünkü mayo giysem ölecek değildim. Ama çok olmasa da kıskanç bir yapım var. Bundan rahatsızlık duyacağımı az çok bilir. Gidip böyle bir fotoğrafı beğenmesi çok rahatsız etti beni.Köken sorunun bikini laykıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Bu kez anladım zaten bunu. Ben 5 yıllık emeğimiz var seviyorum diye sabrettim. Şu sıralar işsiz morali bozuktur diye. Ama adam aramız kötü iken bu kızın fotoğraflarını beğenmeyi ihmal etmemişGecen bir laf okudum cok hosuma gitti: "Bir adam sana bir defa seni istemiyorum derse, bunu sana ikinci defa söylemesine sans verme!"
Aynisi bence ayrilmak lafi icin gecerli. Ve bence bir insan sizin hoslanmadiginiz davranislari sürdürüyorsa o zaman sizi yeterli kadar takmiyor. Ite ite bir iliski yürümez
Beni 1 ay boyunca görmeye dahi gelmedi aramız bozuk diye. Bu beni olumsuz etkiler diye düşünmedi.Sorun çıkarma diye söz alması falan da çok çirkin.
Normal davransın sizi sıkılayana kadar, kavga süreç değil sonuçtur.
Sebepleri paspas altı etmek neyi çözcek?
Herkes bana neden bu kadar sabirlisin diyor biliyor musunuz . Ben aman o iyi değil diye kendimi harcamışım bunu farkettimSenin bikini giymene gerçekten izin vermiyor da gidip beğeniyorsa haklısın. Yoksa bunda abartılacak bir şey göremedim.genel olarak bitirme iması ettiyse restini çek bence laçkalamış bu ilişki
Konuyu ayrılığa ben getirmedim. Kendisi ima etti. Böyle bir sebepten ayrılmam zaten sadece hoşuma gitmedi ve sordum sebebini.Eğer foto beğendi diye ayrılıyorsanız evet bu biraz fazla abartmak ama sanırım baska sorunlar var altta yatan sürekli ayrılığa getirme sebebi nedir siz çok mu uzatıyorsunuz bazı konuları acaba olablr mi
Çok uzun zamandır bakmıyordum bile ama bugün bi bakayım dedim direk önüme düştü. Kurcalarsam belki daha neler çıkar.Ben bunu sizin sevgilinizle açtığınız birçok konuda yazdım, geleceği yok ilişkinizin, siz neden ısrarla görmek istemiyorsunuz acaba bilemiyorum.
Sevgiliniz işsiz olduğu içinde morali bozuk falan değildir. İş konusunu asıl dert eden sizsiniz.
Instagram'da ki beğenilere kadar sevgiliyi takip etmek bence normal değil ama bence sizin konunuz bu değil.
Beni 1 ay boyunca görmeye dahi gelmedi aramız bozuk diye. Bu beni olumsuz etkiler diye düşünmedi.
Şuan kafam karışık . Bu son olay benim için de aslında patlama noktası oldukıme baktıgını kımı engelledıgını kımı lıkeladıgını kontrol edemezsınız ayrı bır telefon veya ayrı bır hesap acar ruhunuz duymaz bu davranıslarınız cozum degıl
sorun gıydıklerınıze karısması sınırlandırması cunku zıhnıyetı bozuk , yaptıgı ve soyledıgı ortusmuyor bıkını gıyme dıyor bıkınılı kızı lıkelıyor ıncelıyor falan ,
ıletısım seklınız kotu bagınız kopuk baskın kurcalayan karıstıran ılıskınız var mutluluk beklemeyın bence yanlıs bır ılıskı zaten ayrılık ıması yapıyormus ne beklıyorsunuz
Iyi hissetmiyormuş psikolojisi iyi değilmiş. Zamanla herşey düzelecekmiş. Kendisi bunu söyledi 2 ay boyunca.Sizce nedeni ne peki?
Iyi hissetmiyormuş psikolojisi iyi değilmiş. Zamanla herşey düzelecekmiş. Kendisi bunu söylediSizce nedeni ne peki?
Siz artık kendinizi mi düşünseniz biraz?Çok uzun zamandır bakmıyordum bile ama bugün bi bakayım dedim direk önüme düştü. Kurcalarsam belki daha neler çıkar.
Ben gerçekten iyi hissetmediğini düşünüp empati kurdum. Ben de iş bulamasam böyle bunalırdım diye çoğu şeyi görmezden geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?