Kafam çok karışık

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
31
Merhaba
5 yıllık bir ilişkim var. Son 2 aydır sevgilimle aram iyi değil. Kendisi bu aralar sorun çıkarma düzeleceğiz inşallah dedi 2 ay boyunca. Bazen ilgisizliğine, aramamalarına tepki gösterdim ve kavga ettik. Çok fazla tartışmamız oldu pek çoğunda da benim sitemlerimden dolayı tartıştık.
Şu son birkaç gündür de normale dönüyor gibiydik.
Instagramına bir bakayım dedim takip ettiği bir kız var. Kendisi yurt dışı eğitiminde tanışmış olduğu bir arkadaşı. Bi bakayım dedim kızın bikinili sere serpe uzandığı bir fotoğrafı beğenmiş. Neden beğeniyorsun bunun hoşuma gitmeyeceğini bile bile dedim. Tamam çekeyim beğeniyi dedi. Dedim ki ben bikini giyemiyorum rahatsız oluyorsun diye sen neden bikinili bir fotoğrafı benim rahatsız olacağımı bile bile begeniyorsun dedim. Ben paylaşsam hosuna gider mi dedim ve kavga ettik. O kızı takip etmeyi bırak dedim. Bıraktı. Ve daha sonrasında seni takip etmesini de istemiyorum engelle dedim. Şımarıklık yapma o beni görse ne olacak istediğin oldu abartma dedi.
Ben ona ahlak dersi vermeye çalışıyormuşum. Düzgün bir şekilde konuşsam özür dilemesini de bilirmiş. Ben onunla nasıl konuşmam gerektiğine dikkat edecekmişim. Üsluba bakar mısınız ?
Bana 2 günde bir tartışmaktan yoruldum yeter artık diyerek konuyu ayrılığa getirdi. Ima etti. Ben bu 2 aylık süreçte ondan 2 3 kez ayrılık lafını duydum ve şuan çok iyi bir dönemden geçmiyor sağlıklı düşünmüyor ben problem çıkardım diye hep ikna etmeye çalıştım ve devam ettik. Ama bu kez ben haklı olduğumu düşünüyorum .
Açıkçası haksız olduğu için konuyu ayrılığa getirdi ve ayrılmayalım dememi bekliyor.
En son dedim ki ben benimle devam etmek istemeyen birini artık ikna etmek istemiyorum. Sen kafana çoktan koymuşsun bitirmeyi dedim. Şuan müsait değilim arkadaşım var olur mu dedi ?
Iş ciddiye binince kıvırmak değil midir bu ? Adam elinde çiçek evlilik teklifi ile gelmesi gereken yerde sürekli ayrılık iması ile geliyor.
Geri adım atmak devam etmesi için uğraşmak istemiyorum artık. Çok yoruldum.
Sizce tepkimde haksız mıyım ? Ki ben çok büyük bir tepki vermedim.

Gecen bir laf okudum cok hosuma gitti: "Bir adam sana bir defa seni istemiyorum derse, bunu sana ikinci defa söylemesine sans verme!"
Aynisi bence ayrilmak lafi icin gecerli. Ve bence bir insan sizin hoslanmadiginiz davranislari sürdürüyorsa o zaman sizi yeterli kadar takmiyor. Ite ite bir iliski yürümez

Köken sorunun bikini laykıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Ben bikini giyemiyorum çünkü kendisi bunu rica etti. Eyvallah dedim çünkü mayo giysem ölecek değildim. Ama çok olmasa da kıskanç bir yapım var. Bundan rahatsızlık duyacağımı az çok bilir. Gidip böyle bir fotoğrafı beğenmesi çok rahatsız etti beni.

Sorun çıkarma diye söz alması falan da çok çirkin.
Ortak bi ilişkide sorun çıkma ihtimali de sorumluluğu da iki tarafa aittir.
Normal davransın sizi sıkılayana kadar, kavga süreç değil sonuçtur.
Sebepleri paspas altı etmek neyi çözcek?

Son düzenleme:
Gecen bir laf okudum cok hosuma gitti: "Bir adam sana bir defa seni istemiyorum derse, bunu sana ikinci defa söylemesine sans verme!"
Aynisi bence ayrilmak lafi icin gecerli. Ve bence bir insan sizin hoslanmadiginiz davranislari sürdürüyorsa o zaman sizi yeterli kadar takmiyor. Ite ite bir iliski yürümez
Bu kez anladım zaten bunu. Ben 5 yıllık emeğimiz var seviyorum diye sabrettim. Şu sıralar işsiz morali bozuktur diye. Ama adam aramız kötü iken bu kızın fotoğraflarını beğenmeyi ihmal etmemiş

Senin bikini giymene gerçekten izin vermiyor da gidip beğeniyorsa haklısın. Yoksa bunda abartılacak bir şey göremedim.genel olarak bitirme iması ettiyse restini çek bence laçkalamış bu ilişki

Sorun çıkarma diye söz alması falan da çok çirkin.
Normal davransın sizi sıkılayana kadar, kavga süreç değil sonuçtur.
Sebepleri paspas altı etmek neyi çözcek?
Beni 1 ay boyunca görmeye dahi gelmedi aramız bozuk diye. Bu beni olumsuz etkiler diye düşünmedi.

kıme baktıgını kımı engelledıgını kımı lıkeladıgını kontrol edemezsınız ayrı bır telefon veya ayrı bır hesap acar ruhunuz duymaz bu davranıslarınız cozum degıl
sorun gıydıklerınıze karısması sınırlandırması cunku zıhnıyetı bozuk , yaptıgı ve soyledıgı ortusmuyor bıkını gıyme dıyor bıkınılı kızı lıkelıyor ıncelıyor falan ,

ıletısım seklınız kotu bagınız kopuk baskın kurcalayan karıstıran ılıskınız var mutluluk beklemeyın bence yanlıs bır ılıskı zaten ayrılık ıması yapıyormus ne beklıyorsunuz

Eğer foto beğendi diye ayrılıyorsanız evet bu biraz fazla abartmak ama sanırım baska sorunlar var altta yatan sürekli ayrılığa getirme sebebi nedir siz çok mu uzatıyorsunuz bazı konuları acaba olablr mi

Senin bikini giymene gerçekten izin vermiyor da gidip beğeniyorsa haklısın. Yoksa bunda abartılacak bir şey göremedim.genel olarak bitirme iması ettiyse restini çek bence laçkalamış bu ilişki
Herkes bana neden bu kadar sabirlisin diyor biliyor musunuz . Ben aman o iyi değil diye kendimi harcamışım bunu farkettim

Ben bunu sizin sevgilinizle açtığınız birçok konuda yazdım, geleceği yok ilişkinizin, siz neden ısrarla görmek istemiyorsunuz acaba bilemiyorum.

Sevgiliniz işsiz olduğu içinde morali bozuk falan değildir. İş konusunu asıl dert eden sizsiniz.

Instagram'da ki beğenilere kadar sevgiliyi takip etmek normal gelmiyor ama sizin asıl konunuz bu değil.

Eğer foto beğendi diye ayrılıyorsanız evet bu biraz fazla abartmak ama sanırım baska sorunlar var altta yatan sürekli ayrılığa getirme sebebi nedir siz çok mu uzatıyorsunuz bazı konuları acaba olablr mi
Konuyu ayrılığa ben getirmedim. Kendisi ima etti. Böyle bir sebepten ayrılmam zaten sadece hoşuma gitmedi ve sordum sebebini.

Ben bunu sizin sevgilinizle açtığınız birçok konuda yazdım, geleceği yok ilişkinizin, siz neden ısrarla görmek istemiyorsunuz acaba bilemiyorum.

Sevgiliniz işsiz olduğu içinde morali bozuk falan değildir. İş konusunu asıl dert eden sizsiniz.

Instagram'da ki beğenilere kadar sevgiliyi takip etmek bence normal değil ama bence sizin konunuz bu değil.
Çok uzun zamandır bakmıyordum bile ama bugün bi bakayım dedim direk önüme düştü. Kurcalarsam belki daha neler çıkar.
Ben gerçekten iyi hissetmediğini düşünüp empati kurdum. Ben de iş bulamasam böyle bunalırdım diye çoğu şeyi görmezden geldim.

kıme baktıgını kımı engelledıgını kımı lıkeladıgını kontrol edemezsınız ayrı bır telefon veya ayrı bır hesap acar ruhunuz duymaz bu davranıslarınız cozum degıl
sorun gıydıklerınıze karısması sınırlandırması cunku zıhnıyetı bozuk , yaptıgı ve soyledıgı ortusmuyor bıkını gıyme dıyor bıkınılı kızı lıkelıyor ıncelıyor falan ,

ıletısım seklınız kotu bagınız kopuk baskın kurcalayan karıstıran ılıskınız var mutluluk beklemeyın bence yanlıs bır ılıskı zaten ayrılık ıması yapıyormus ne beklıyorsunuz
Şuan kafam karışık . Bu son olay benim için de aslında patlama noktası oldu

Sizi üzmek istemem...
Ama sevgiliniz uzun zamandır bu iliskiyi pek benimsemiyor anlaşılan.
Bu sebepten dolayı da baska hatunlara gözü gönlü açık gitmiş yurt disina.
Ayrılık imaları da vermiş....
Bence yavaşça postalayın. Onun sizinle evlenmek istediğini sanmıyorum.
Ama siz bilirsiniz tabii ki, kimseye ayrıl da diyemem...:KK51:

Çok uzun zamandır bakmıyordum bile ama bugün bi bakayım dedim direk önüme düştü. Kurcalarsam belki daha neler çıkar.
Ben gerçekten iyi hissetmediğini düşünüp empati kurdum. Ben de iş bulamasam böyle bunalırdım diye çoğu şeyi görmezden geldim.
Siz artık kendinizi mi düşünseniz biraz?

Sizi kendimi iyi hissetmiyorum diyerek oyalıyor.

Ayrılın diye uğraşıyor belkide. Sizden bekliyor bu adamı.

Moralim bozuk diye ıssız adam triplerine girecek bir ilişkiniz olmaması lazım, kaç yıldır berabersiniz sonuçta.

Back
X