- 24 Kasım 2014
- 953
- 2.556
- 313
- 38
4 yaşındaki çocuğunuza yazık etmişsiniz, bile bile evlenmişsiniz..Çok mu zor durumdaydınız da evlenmek zorunda kaldınız? Böyle biriyle evlenmeyi geçtim yan yana bile yürünmez. Adam da kendine bedava hizmetçi bulmuş. Kızınızı bari babasına ya da sizden iyi bakacak birine verin, o evde güvende değil o çocuk.Ne diyelim güzel kardeşim...
Evlenme diyeni dinlememişsin, boşan diyeni de dinlemeyeceksin.
Adamın kızına gık desen şiddet göreceğini bildiğin halde, evlenmişsin. Ne diyelim biz şimdi...
Ne diyelim güzel kardeşim...
Adamın kızına gık desen şiddet göreceğini bildiğin halde, evlenmişsin. Ne diyelim biz şimdi...
Yorumunuz icin tesekkur ediyorum dediklerinize katiliyorumbir anne gözünden,evlatlık büyümüş bir birey gözünden ve kardeşleri başka bir baba ile yaşamış abla gözünden yazıyorum.
bu psikolojik ortam hiç normal değil
sizin kızınızın tarafından bakıyorum,o insanı asla sevmeyecek ve hep ezilen taraf olacak,ayrımcılığı fark ettiği yaşa geldiğinde sizi suçlayacak ya da evde sürekli tartışmalar çıkacak,baba sıfatında ki bey idare edemediği sürece asla huzur olmayacak bir ortam
diğer çocuğun tarafından bakıyorum,babası böyle devam ettiği sürece söz dinlemez,sizi ve sizin kızınızı şikayet eden ve onunla paylaşmayı öğrenemeyen bir çocuk olacak,bu çocuk için de anne baba boşanması sizin ki için de kolay değil biz anlamasak da onlar yıpranmış birer birey.baba kişisinin sizin otorite kurmasına izin vermesi gerekiyor ve kızınıza böyle tehditler savurmaması
size insanlık adına söyleyeceğim tek şey,kızınıza bu cümleleri söylettirmeyin,eşit yaşınalamayan bir ortam da büyütmeyin,çiçekleri solarsa bir daha yeşermez pişmanlığınız size kalır..eşinizle uzun uzun konuşun o değişmiyorsa siz yaşantınızı değiştirin.
rica ederim,umarım hayatınız da güzel değişiklikler olur,böyle durumlar da hep olan çocuğa oluyorYorumunuz icin tesekkur ediyorum dediklerinize katiliyorum
İşin kötü tarafı yarın bigün kendi kızı eşinin kızına bişey yapsa kızı da şiddet görecekNe diyelim güzel kardeşim...
Yorumunuz icin tesekkur ediyorum dediklerinize katikbir anne gözünden,evlatlık büyümüş bir birey gözünden ve kardeşleri başka bir baba ile yaşamış abla gözünden yazıyorum.
bu psikolojik ortam hiç normal değil
sizin kızınızın tarafından bakıyorum,o insanı asla sevmeyecek ve hep ezilen taraf olacak,ayrımcılığı fark ettiği yaşa geldiğinde sizi suçlayacak ya da evde sürekli tartışmalar çıkacak,baba sıfatında ki bey idare edemediği sürece asla huzur olmayacak bir ortam
diğer çocuğun tarafından bakıyorum,babası böyle devam ettiği sürece söz dinlemez,sizi ve sizin kızınızı şikayet eden ve onunla paylaşmayı öğrenemeyen bir çocuk olacak,bu çocuk için de anne baba boşanması sizin ki için de kolay değil biz anlamasak da onlar yıpranmış birer birey.baba kişisinin sizin otorite kurmasına izin vermesi gerekiyor ve kızınıza böyle tehditler savurmaması
size insanlık adına söyleyeceğim tek şey,kızınıza bu cümleleri söylettirmeyin,eşit yaşınalamayan bir ortam da büyütmeyin,çiçekleri solarsa bir daha yeşermez pişmanlığınız size kalır..eşinizle uzun uzun konuşun o değişmiyorsa siz yaşantınızı değiştirin.
kizimi babasi görmüyor zaten 6 aydir çok yakinimizda ama arayip sormuyorrica ederim,umarım hayatınız da güzel değişiklikler olur,böyle durumlar da hep olan çocuğa oluyor
hep derim kendi anasından babasından hayır göremeyen evladın kıymetini başkasının anası babası bilir mi..kızınızın hiç dinmeyecek kanayan bir kalbi var
Çocuklu adamla evlenirken bunları göz önünde bulunmanız gerekiyordu.Merhabalar 1 aylik evliyim 2. Evliligim esimle bir sure beraber yasayip evlendik onun 7 yasinda benim 4 yasimda bir kizim var esim cocuguna duskun biriydi evet ama evlendikten sonra daha farkli oldu kizi bizmle yasiyor bazen annesine bir iki gun gidip kaliyor cocuk asiri simarik evde oynamamasi gereken ne varsa oynuyor yapma dedigimde dinlemiyor esime birkac kere soyledim sakin bir sesle bidaha yapma falan dedi ama cocuk israrla yapiyor ben biraz cocugun duyacagi sekilde laf soyledigimde esim istedigini yapar bisi deme psikolojisi bozulur deyip savunma yapiyor benim kizim simardiginda kendisi her turlu lafi soyleyip odaya kapatirim sunu yaparim diyerek tehdit bile ediyor o kucuk anlamaz diyor sonrasinda esimin 7 yasinda olan cocugu yanliz yatmak istemiyor annesi oyle alistirmis babasi da bunun icin bisi yapmiyor cocugun odasina uygun bir yatak yapti beraber yatiyorlar ben genelde yatiyorum arada bir yanima gelse de cocukta onunla geliyor sarilip yanimda uyumaya devam ediyorlar kendimi evin hizmetcisi bakicisi gibi hissediyorum bazen de bunlar normal ben mi sacmaliyorum diyorum nasil dusunmem gerektiğini bilemiyorum artik
4 yaşındaki çocuğunuza yazık etmişsiniz, bile bile evlenmişsiniz..Çok mu zor durumdaydınız da evlenmek zorunda kaldınız? Böyle biriyle evlenmeyi geçtim yan yana bile yürünmez. Adam da kendine bedava hizmetçi bulmuş. Kızınızı bari babasına ya da sizden iyi bakacak birine verin, o evde güvende değil o çocuk.
Babamin evi var bir sure orada yasadim ama babam ben evlenicem basinin caresine bak dediÇocuklu adamla evlenirken bunları göz önünde bulunmanız gerekiyordu.
Kendi çocuğu kendisine kıymetliyse sizinki de size kıymetlidir, lütfen siz de kendi kızınızı koruyun. Hatta ben olsam alırım kızımı çeker giderim yani, kızımın huzurlu olmadığı bir ortamda bir dk bile durmam.
Kizimi kimseye vermem baska bir adim atacaksam onunla atarim babasi zaten 6 aydir arayip sormuyor4 yaşındaki çocuğunuza yazık etmişsiniz, bile bile evlenmişsiniz..Çok mu zor durumdaydınız da evlenmek zorunda kaldınız? Böyle biriyle evlenmeyi geçtim yan yana bile yürünmez. Adam da kendine bedava hizmetçi bulmuş. Kızınızı bari babasına ya da sizden iyi bakacak birine verin, o evde güvende değil o çocuk.
yaşlandığı zaman kızını hatırlar merak etmeyin,o zaman da kızınız birşey hissetmeyecek babasına karşı,duygusu olmayan babaların çocukları olmasa keşke ama doğada ki hayvanlar gibi düşünün o tarz insanların beyinleri sadece üremeye çalışıyor,doğada da böyle değil midir bir çok türde sadece anneler ilgilenir çocukları ile,bir çocuk için en önemli etkenin anne olduğunu düşünüyorum,babasız hayatını idame ettirebiliyor çocuklar ama annesizlik çok başka boyut,bu yüzden kızınız için dik durun,ötesini berisini düşünmeyin,onu siz dünyaya getirdiniz,ona sormadınız,anne olunca hayat bitmiyor sadece aşk hayatı bitiyor,kucağımıza aldığımız vakit sadece onların mutluluğunu düşünmek zorundayız,bizimkini rafa kaldırmalıyız bir süre.Yorumunuz icin tesekkur ediyorum dediklerinize katik
kizimi babasi görmüyor zaten 6 aydir çok yakinimizda ama arayip sormuyor
yaşlandığı zaman kızını hatırlar merak etmeyin,o zaman da kızınız birşey hissetmeyecek babasına karşı,duygusu olmayan babaların çocukları olmasa keşke ama doğada ki hayvanlar gibi düşünün o tarz insanların beyinleri sadece üremeye çalışıyor,doğada da böyle değil midir bir çok türde sadece anneler ilgilenir çocukları ile,bir çocuk için en önemli etkenin anne olduğunu düşünüyorum,babasız hayatını idame ettirebiliyor çocuklar ama annesizlik çok başka boyut,bu yüzden kızınız için dik durun,ötesini berisini düşünmeyin,onu siz dünyaya getirdiniz,ona sormadınız,anne olunca hayat bitmiyor sadece aşk hayatı bitiyor,kucağımıza aldığımız vakit sadece onların mutluluğunu düşünmek zorundayız,bizimkini rafa kaldırmalıyız bir süre.
hayat sizin için çocuğunuzun babasından boşandığınız gün başladı,tek başınasınız bu yolda,yanınıza yoldaş aramayın,bundan sonra yanınıza gelecek olan sadece sizin yeteneklerinizden ve ev hanımlığınızdan istifade edecek kişidir,
belki vardır mutlu aile tablosunu görebilenler ama binde bir.
Evlendi mi peki babanız? Ben olsam yine de babama giderdim sanırım, en azından başımın çaresine bakana kadar kalırdım.Babamin evi var bir sure orada yasadim ama babam ben evlenicem basinin caresine bak dedi
bilemezdiniz böyle olacağını ama zaten fikir sormuşsunuz sanırım evlenmeden önce burada,Hayalim hic boyle birsey degildi ikiside kiz yaslari yakin çocuklarla beraber mutlu oluruz diye dusundum ama kizi da zaten kiskancliktan benim kizima genelde kötü davranıyor
Evlendi mi peki babanız? Ben olsam yine de babama giderdim sanırım, en azından başımın çaresine bakana kadar kalırdım.
Eşinizin kızınıza yaptığı asla kabullenilecek bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?