bilemezdiniz böyle olacağını ama zaten fikir sormuşsunuz sanırım evlenmeden önce burada,
aileniz karşı çıkmayacaksa ki kızınız kreş yaşında ekonomik özgürlüğünüzü alabilirsiniz elinize,tatlı dille olmuyor baktınız,niyetinizi belli edin,daha bir aylık evli iken sizinle ayrı yatması da çok manidar,kızına bakıcı kendine de hizmet için birisini aramış gibi algılıyorum bu durumu.
Yaaaaaa kızınıza çok üzüldüm. Lütfen ona bir şey olmasına izin vermeyin lutfennnn. Onu koklaya koklaya öpün benim icin.Hayalim hic boyle birsey degildi ikiside kiz yaslari yakin çocuklarla beraber mutlu oluruz diye dusundum ama kizi da zaten kiskancliktan benim kizima genelde kötü davranıyor
anlıyorum zor,bir araştırın uygun fiyatlı bir yerler bulabilirsiniz belki,mesleğiniz yoksa zaten kazanacağınız para anca boğaza yeter,ne dinen ne medeni bir kızın 7 yaşından sonra babası ile yatması uygun değil,ilginç bir bahane okul çağında bir çocuk kaç yaşına kadar babası ile yatabilir ki.toksit bir evlilikKres fiyatlari cok yuksek kizim daha once gidiyordu calisirken simdi yarim gun devlet okuluna vericem ama part time bulacagim isin ucreti cok az olucak haliyle ayri yatma konusu ayrica canimi sikiyor annesi boyle alistirmis yanliz yatamiyor ne yapayim deyip cikiyor isin icinden sadece maddi konuda sikinti yasatmiyor onuda cocugum huzursuz olunca gozum gormuyor zaten
Aynilarini söylüyorum zaten bazen benim yikamami istemediğinde babasi yikiyor kizi bana asiri ters geliyoranlıyorum zor,bir araştırın uygun fiyatlı bir yerler bulabilirsiniz belki,mesleğiniz yoksa zaten kazanacağınız para anca boğaza yeter,ne dinen ne medeni bir kızın 7 yaşından sonra babası ile yatması uygun değil,ilginç bir bahane okul çağında bir çocuk kaç yaşına kadar babası ile yatabilir ki.toksit bir evlilik
Çok şiddetli tartışma dediğiniz şey adam size kızı için şiddet uygulamış. Bile bile lades demişsiniz. El kadar çocuğa odaya kapatırım diyen size ilerleyen zamanda size neler yapmaz. Bir an önce yakanızı kurtarmaya çalışın.Evlenmeden once bir iki kere boyle bir durum olmustu ama cok siddetli tartistiktan sonra birdaha dikkat edicem dedi ve evlenene kadar boyle birsey olmadi duzeldigini dusunmustum
Kendime bir cikis yolu buluna kadar idare etmeye çalışıyorum aslindaÇok şiddetli tartışma dediğiniz şey adam size kızı için şiddet uygulamış. Bile bile lades demişsiniz. El kadar çocuğa odaya kapatırım diyen size ilerleyen zamanda size neler yapmaz. Bir an önce yakanızı kurtarmaya çalışın.
yok artık ya,bu insan da mahremiyet diye bir durum olduğunu düşünmüyorum.Aynilarini söylüyorum zaten bazen benim yikamami istemediğinde babasi yikiyor kizi bana asiri ters geliyor
Babamda gorustugu kadinla anlasamamis evlenmedi ama evlenicem gidin demesi zoruma gitmisti o zamanlar kizima tam gun bakacak biri olsa is bulup basimin caresine bakicam ama yarim gun devlet okuluna gidicek yarim gun calissam bile aldigim para ile ne eve cikabilirim ne gecinebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?