İyi akşamlar kızlar aylar önce bi konu açmıştım kardeşimin babamin büyük bi miktar parasını yedigini zora koyduğunu. Bu süreçte biraz kendisi biraz babam birazını kapattı. Ama hala bitmemiş. Babam borclarij bi kısmı için altin borcu almıştı be suan yükseldi .Düze çıkamadığıni görüyorum. Geçen akşam bize gelmişti ve baya durgundu. Sebebini söylemedi ama bu sebebten oldugunu biliyorum. Neyse esimle telefonda konuşurken babama "sana altin verelim borcunu kapat baba " dedi.Ustelik gero odeme istemiyorum dedi. Cunku babamin gercekten kotu durumda oldugunu görüyor.Babam tabiki hayir dedi.Ama iyice sıkışır ve bizden borc olarak isterse ne yapmam gerekiyor? Bu borc babamin olsa yani kendi icin olan bi sey olsa aninda düşünmeden veririm çünkü o kadar maddi manevi yanimda oldu ki halada bu durumda bize bi sehler alir verir.Ama kardeşimin akilsizligini ben neden odeyeyim? Boyle düşündugum icin cok kızıyorum kendkme nasil bi evladim diye? Ama dediğim gibi konu babamla ilgili olsa bi sn düsunmeden veririm son kurusuma kadar ama kardesimin yedigi haltlari neden zar zor yaptigim birikimle ben ödeyeyim? Ama babamada kiyamiyorum baskasina borclu kalmasina kiyamiyorum üzülüyorum