bence sen takıntı yapmışsın hiçbi sorun yok 26 yaşındaki bi insan ne kadar büyük durabilir ki
hiç büyük biriyle çıkmadıgın iin mi böyle düşünüyosun canm
Güzellikten öte huyu,suyu önemli.Sizi hoş tutuyor mu,değer veriyor mu ? Bunları test edin ya da gözden geçirin.
Yaşı da normal ,aranızda uçurum yok.Ee,yüzüne bakılmayacak gibi de değildir!İyice bir tanıyın.Artıları fazla gibi geldi bana.kaydirigubbakcemile5
yasi büyükmüş cidden :) benim 5 yas büyük bı Abi'm olduğu için herhalde kendimden büyük biriyle hiç birlikte olmadım..yas konusunda o yüzden herhangi bir sy diyemem..yas farkından korkmusumdur hep sanki benden büyük olursa beni kullanmaya çalışır gibi saçma bı düşüncem vardır..ama siz ztn uyusuyormussunuz..onemli olan senin aklına yatması..icine sinmesi..söylediklerinden icine sinmiyor gibi hissettim..ne kdrdir gorusuyorsunuz ayıptır sorması..
e bayadır da tanıyorsun..o zmn ıc sesının ıyı seyler soylemesı lazım :)
sadece mantiken uyustugunuzu dusundugun icin cikiyo olabilir misin onunla?
yani belki debir duygun yoktur ama kendini bu adamdan daha iyisini bulamayacgini bir cok ozelligi ile sana uygun olduguna inandirmissindir dolayisi ile de icine tam sinmiyordur?
evet olabilir, ama garib olan onun yaninda iken kendimi huzurlu rahat hissediyorum. yanindayken kalbim belirli zamanlar yerinden cikacakmis gibi oluyor, ama yanindan ayrilinca da sanki hic bir duygu yokmus, daha dogrusu bir yük varmis gibi geliyor, o yükü anliyamiyorum.
Bana kalirsa ona asik degilsiin hatta hoslanmiyorsun bile bi erkek olarak. Sadece cok duzgun bir insan olmasindan dolayi begeniyorsun ve onun yaklasimlarindan heycanlaniyorsun.
Biraz zaman ver kendine eger hislerin gecmezse kendini zorlama derim.
Canım aranızdaki yaş farkı çok değil,
Bir yıldır tanıyormuşsun ama yeni çıkmaya başlamışsın
Oyüzden biraz daha zaman ver ,Bu süre içerisinde ondan
vazgeçip vazgeçemediğine bakarsın
Dış görünüşüne gelince, bence buna çok fazla takılma,
Başkalarının ne düşünceğini önemsiyorsun bence sen ama
Boşver ;Yakışıklı olsaydı ama seni hergün ezse daha mı iyi olurdu,
Çirkin olsun ama ,seni sevsin ,saysın el üstünde tutsun
önemli olan bu olmalı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?