Kafam çok karışık...

Irem87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
50
0
86
37
Kırklareli
Ya arkadaslar tavsiyeye ihtiyacim var.

Biriyle tanistim benden 6 bucuk yas büyük. Huylari tam bana göre. Hayata bakis tarzi, yasami, düsünceleri, onu dinlerken sanki beni anlatiyormus gibi geliyor bana.

Ama fotoraflarina baktigim anda olamaz diyorum, benim yanimda cok büyük yani yasli duruyor, buda beni rahatsiz ediyor ister istemez. ben 22 yasinda olmama ragmen 20 ye yeni basacak biri gibi duruyorum.

Bulustugumuz vakitler icim eriyor belirli zamanlar :) ay diyorum, kalbim yerinden cikacakmis gibi ama buda genelde bana güzel bir söz ederse oluyor.

Göz göze geldigimizde elim ayagim birbirine dolasiyor.
benim bir huyum vardir, utandigim zaman yada rahatsiz oldugumda ellerimle oynar yada karsimdaki insandan gözlerimi kaciririm. kücük bir cocuk gibi olu veririm o an.

Anliyamiyorum kendimi bazen diyorumki tamam kacirma bunu, huyu huyuna suyu suyuna. Onunla gecirdigim zamanlar hep cok güzel. Hele belili günler bulustuktan sonra eve gelirim icim kipir kipir uyuyamam. Tam senlik ama belirli seyler aklima geldikce ondan soguyorum.
o belirli seyler: onun baska sehirden gelmesi, benden daha büyük durmasi (koca adam gibi) birde ne bileyim icimden birseyler baglanmama engel oluyor, zamaninda cok büyük hayal kirikligina ugradim. Ben aslinda dis görünümüne dikkat eden bir insan degilim neden bunda bukadar takiyorum anliyamiyorum kendimi, acaba hayata karsi güvensizligim , asktan korkmam buna sebeb oluyor olabilirmi.

tavsiyede bulunabilcekemisiniz
:çok üzgünüm:

bence sen takıntı yapmışsın hiçbi sorun yok 26 yaşındaki bi insan ne kadar büyük durabilir ki

hiç büyük biriyle çıkmadıgın iin mi böyle düşünüyosun canm

Güzellikten öte huyu,suyu önemli.Sizi hoş tutuyor mu,değer veriyor mu ? Bunları test edin ya da gözden geçirin.
Yaşı da normal ,aranızda uçurum yok.Ee,yüzüne bakılmayacak gibi de değildir!ıyice bir tanıyın.Artıları fazla gibi geldi bana.kaydirigubbakcemile5

yasi büyükmüş cidden :) benim 5 yas büyük bı Abi'm olduğu için herhalde kendimden büyük biriyle hiç birlikte olmadım..yas konusunda o yüzden herhangi bir sy diyemem..yas farkından korkmusumdur hep sanki benden büyük olursa beni kullanmaya çalışır gibi saçma bı düşüncem vardır..ama siz ztn uyusuyormussunuz..onemli olan senin aklına yatması..icine sinmesi..söylediklerinden icine sinmiyor gibi hissettim..ne kdrdir gorusuyorsunuz ayıptır sorması..

evet artilari daha fazla, cok düzgün her annenin babanin isteyecegi bir damat tipi :)

sizce ask hemen mi gelir yada zamanla mi?

icine sinmeyen sadece dis goruntusu mu gercekten?
bazen anlamasak da ic sesimiz bize bas bas bagirir cunku yanlis birseylerin oldugunu bazen anlamayiz ama cogu zamanda hakli cikar bu ic ses.
bence kendi degerlendirmeni kendin yapmalisin. rahatsiz oldgun sadece bir goruntu mu emin ol..

bir senedir, ama bir kac haftadir cikiyoruz henüz

sen dış görünüşünü pek beğenmemişsin canım
mantık olarak kendine uygun bulmuşsun ama dış görünüş içine sinmemiş
kadınlar aşık olunca sevgilileri onlara dünyanın en yakışıklısı gelir
bence ona olan duyguların arttıkça dış görünüşü bu kadar takmayacaksın hatta çok hoş gelecek gözüne

e bayadır da tanıyorsun..o zmn ıc sesının ıyı seyler soylemesı lazım :)

sadece mantiken uyustugunuzu dusundugun icin cikiyo olabilir misin onunla?
yani belki debir duygun yoktur ama kendini bu adamdan daha iyisini bulamayacgini bir cok ozelligi ile sana uygun olduguna inandirmissindir dolayisi ile de icine tam sinmiyordur?

Canım aranızdaki yaş farkı çok değil,
Bir yıldır tanıyormuşsun ama yeni çıkmaya başlamışsın
Oyüzden biraz daha zaman ver ,Bu süre içerisinde ondan
vazgeçip vazgeçemediğine bakarsın
Dış görünüşüne gelince, bence buna çok fazla takılma,
Başkalarının ne düşünceğini önemsiyorsun bence sen ama
Boşver ;Yakışıklı olsaydı ama seni hergün ezse daha mı iyi olurdu,
Çirkin olsun ama ,seni sevsin ,saysın el üstünde tutsun
önemli olan bu olmalı,

evet olabilir, ama garib olan onun yaninda iken kendimi huzurlu rahat hissediyorum. yanindayken kalbim belirli zamanlar yerinden cikacakmis gibi oluyor, ama yanindan ayrilinca da sanki hic bir duygu yokmus, daha dogrusu bir yük varmis gibi geliyor, o yükü anliyamiyorum.

Bana kalirsa ona asik degilsiin hatta hoslanmiyorsun bile bi erkek olarak. Sadece cok duzgun bir insan olmasindan dolayi begeniyorsun ve onun yaklasimlarindan heycanlaniyorsun.
Biraz zaman ver kendine eger hislerin gecmezse kendini zorlama derim.

Bana kalirsa ona asik degilsiin hatta hoslanmiyorsun bile bi erkek olarak. Sadece cok duzgun bir insan olmasindan dolayi begeniyorsun ve onun yaklasimlarindan heycanlaniyorsun.
Biraz zaman ver kendine eger hislerin gecmezse kendini zorlama derim.

vereliniortak sana katılıyorum

evet haklisin aynen bu sekilde bende düsünüyorum. ama ya asik olamaz isem onzaman nasil ayrilirim. bana hesap sorucak, ben bir insanin canini acitmak istemiyorum.

Karakterini beğeniyorsan ama aklında da sorular var ise bence karar verme aşamasını hızlandırma..
ıyice bir düşün..Evlilikte bir ömür ancak uyum ile geçer...Yaşmış tipmiş boymuş vs. bunlarla bir iş olmazlmaz: Zaten seni etkilemiştee..Hakkında hayırlısıkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…