Kafam çok karışık...

rabbim herkeze hayirlisini versin

6 yaşın ne önemi olabilir ki eğer seviyorsan ve seviliyorsan
ama eğer rahatsız oluyosan istememekte haklısın..

6 yaşın ne önemi olabilir ki eğer seviyorsan ve seviliyorsan
ama eğer rahatsız oluyosan istememekte haklısın..

aslinda yas degil durusu rahatsiz ediyor yani gercekten yasindan büyük duruyor bende yasimdan kücük durdugum icin yani bi abi kardes gibiyiz denilebilir

3yılı geçti evliliğm.kocişimle aramda 8yaş var.ve o yeryüzündeki en ii eş bence.iiki evlenmişim.tam 1yıl içinde tanıştık çıktık sözlendik nişanlandık ve birinci yıldönümümüzde evlendikopuyorumnanaktanilk tanıdığımda çok ii biri olduğunu fakat yakışıklı olmadığını düşünüodum(daha önceki erkek arkadaşlarım ultra yakışıklı fakat içi boş insanlardı)o kdr anlayışlı okdr iidiki istesemde bi türlü kopamadım ondan ve fazla uzun sürmedi.onun sevgisini karşılıksız bırakamadım.bana bu kdr aşık sevgi dolu yaklasan birine aşık olmaktan kendimi nasıl alıkoyabilirdimki ztn.:asigim:zamanında beğenmediim kişi şimdi dünyanın en yakışıklı en mükemmel erkeği.:1hug:
yaş olayına gelince sakın takma 5deil 15yaş büük olsalarda erkekler evde hep şımarık bi çocuk ve bazen hala büümedikleri için beziosunkafamçokkarıştı

sana şimdi yük gelen çevren.onların ne dieceği.çirkin yaşlı yakışmıosunuz demelerinden korkuosun.ama kimse böle bişi demez.şimdie kdr hangi arkadaşını gzl olmadığı için dışladınki??önemli olan insanın kişiliğidir.

evet haklisiniz, cevrem cok etkiliyor beni. milletin dirdirini cekmekten biktim, agizlari torba degilki büzesin. ama cok tesekkür ederim. bakalim zamanla nasil gelisecek, dilerimki olumlu gelisir. ilgisi bana karsi cok, aynen senin gibi bende görüsmeyi iki defa kestim neden bilmiyorum ama her defa tekrardan basladim onunla görüsmeye, ve her defasi da büyük bir sevincle.

ben simdiye kadar bir kere asik oldum oda ilk görüsteydi, yani sadece ilk görüste degil bir sonraki görüslerde de asik olunabiliyormus.

6-7 yas fark ne cok nede az. Ikisinin ortasi. Yasitinda birini bulup anlasamayabilirsin. Bosver kadin genc olunca daha cok deger biliniyor. Huyu huyunaysa ne güzel iste. Ama anlamadigim siz cikiyormusunuz, yoksa cikmaya yakin birsey mi?

6-7 yas fark ne cok nede az. Ikisinin ortasi. Yasitinda birini bulup anlasamayabilirsin. Bosver kadin genc olunca daha cok deger biliniyor. Huyu huyunaysa ne güzel iste. Ama anlamadigim siz cikiyormusunuz, yoksa cikmaya yakin birsey mi?

cikiyoruz, ama iste ne biliyim benim duygular gidip geliyor.

cok sakaci, belirli zamanlar hosuma gidiyor ama ciddi konu konusurken de saka yapinca birden bire aninda soguyorum mesela, ama birde söyle bir durum var, aksam disariya cikmak isteyim , kziiyor bagirmaz etmez ama cikmami istemedigni der o anda okadar sirin oluyorki,hosuma gidiyor.

pek insanla çıkmadı isen o kişinin sana iltifat etmesi,seni güldürmesi,seni düşünmesi,hoş sözlerivs bunları seni etkileyebilir.bence biraz düşün

Daha çok gençsin. ıçine sinmezse zorlama kendini. Böyle düşünmen bile içine sinmediğini gösteriyor. Mantık ilişkisi kurmak adına da gençsin. 22 yaşındaki içi kıpır kıpır hanımlar için 29 yaş büyük bence ama yaşın 25 olsun 30 yaş altını beğenmezsin. Gerçi bu tür şeylerin de matematiği pek tutmaz ya neyse

yakışıklı erkek başa bela ( ama fena değildir kerata ),yaş farkına gelirsek eşimle aramızda 11 yaş var 17 yıl bitti ..bilmem anlatabildimmi..

şımartılmak herkesin hoşuna gider

yanınızda yaşlı durdugunu düşünüyorsanız öyledir

dıştan önce iç önemli tabi ama dışınada ısınamadıgınız biri ile de olmaz kişakkıdı

kaçarsa kaçsın daha 22 yaşında niye dert ediyorsun ki bunu

hayatta huyu huyuna olan tek kişi o değilopuyorumnanaktan

canım eşim benden 5 yaş büyük fakat yaşından büyük gösteriyor bense daha küçük gösteriyorum ama çok çok iyi anlaşıyoruz önemli olan dış görünüşü değil bence.ben şunu söylerim hep bundan 10 sene sonra ne bende ne onda bişey kalmayacak ama ben bundan 50 sene sonra bile onunla oturup konuşabilmek isterim iyi zaman geçirebilmek isterim

Bence gayet normal güzelim yaşınız. Olgun olması daha iyi. Sorun ettiğin görünüş ise sen sanıyomusun ki hep öyle kalacaksın...:hulya:

5-6 yaş fark iyidir. sevgilim de benden 5 yaş büyük. ama görünüş olarak 27-28 gibi görünüyor. ben de 16-17 gibi
böyle olunca kardeşi falan sanmışlardı bi kere beni.

yine de biz memnunuz, anlaşıyoruz, birbirimizi seviyoruz bu da yetiyor.
babam annemden neredeyse 20 yaş büyük ama onlar da anlaşıyor :)))

aranızdaki yaş farkını sorun edecek abartacak bişey göremedim...

erkeğin olgun olması gerekli bence....

dış görünüşüne değil aklına, mantığına ,size verdiği değere göre değerlendirmeniz daha doğru olur......

önce sunu kendine sor bence ''ben bu cocuğu gerçekten seviyomuyum????''

bencede yakışıklı erkek başa bela...size bişey sölimm benim bugün 12.günüm 7 yıllık sevgilimden ayrıldım daha doğrusu öle karar verdik...bitttiii şimdi ben hiç biriyle ne tanışmak nede konuşmak istyorum.ablam takmış durumda gercekten cok zengin kocası eniştem herneyse şimdi bana bulmak için cebelleşio anca 2-3 ay sonra falan bunu düşünebilirm sanıreım aşıkğım ben hala ona ve busaatden sonra mantık evliliği olucak biliyorum....ben 27 yaşındayım genelde bana olcak adamlar 30-32 yaşlarındalar cok zenginler ama tipler iğrenc yani ben onlarla yapamam ne yapıcam bilmiyorum...

anliyorum seni..bende kendimden büyük biriyle ilk defa cikmistim ve benden 8 yas büyüktü ve simdi o insan benim esim...yas farki cok ama allahtanki benimki görünüs olarak en fazla 25 gösteriyor...kafa yapimizda ayni...bende senin gibi ya cok büyük benden aceba biraksammi diyordum ama bulustugumuzda icim eriyordu anladimki ben bu adami seviyorum...benimki görünüs olarak yirtiyo ama tabiki ben onun yasina gelince onun nasil görnünecegini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…