Karakterini beğeniyorsan ama aklında da sorular var ise bence karar verme aşamasını hızlandırma..
İyice bir düşün..Evlilikte bir ömür ancak uyum ile geçer...Yaşmış tipmiş boymuş vs. bunlarla bir iş olmazlmaz: Zaten seni etkilemiştee..Hakkında hayırlısıkaydirigubbakcemile2
rabbim herkeze hayirlisini versin
6 yaşın ne önemi olabilir ki eğer seviyorsan ve seviliyorsan
ama eğer rahatsız oluyosan istememekte haklısın..
evet olabilir, ama garib olan onun yaninda iken kendimi huzurlu rahat hissediyorum. yanindayken kalbim belirli zamanlar yerinden cikacakmis gibi oluyor, ama yanindan ayrilinca da sanki hic bir duygu yokmus, daha dogrusu bir yük varmis gibi geliyor, o yükü anliyamiyorum.
3yılı geçti evliliğm.kocişimle aramda 8yaş var.ve o yeryüzündeki en ii eş bence.iiki evlenmişim.tam 1yıl içinde tanıştık çıktık sözlendik nişanlandık ve birinci yıldönümümüzde evlendikopuyorumnanaktanilk tanıdığımda çok ii biri olduğunu fakat yakışıklı olmadığını düşünüodum(daha önceki erkek arkadaşlarım ultra yakışıklı fakat içi boş insanlardı)o kdr anlayışlı okdr iidiki istesemde bi türlü kopamadım ondan ve fazla uzun sürmedi.onun sevgisini karşılıksız bırakamadım.bana bu kdr aşık sevgi dolu yaklasan birine aşık olmaktan kendimi nasıl alıkoyabilirdimki ztn.:asigim:zamanında beğenmediim kişi şimdi dünyanın en yakışıklı en mükemmel erkeği.:1hug:
yaş olayına gelince sakın takma 5deil 15yaş büük olsalarda erkekler evde hep şımarık bi çocuk ve bazen hala büümedikleri için beziosunkafamçokkarıştı
sana şimdi yük gelen çevren.onların ne dieceği.çirkin yaşlı yakışmıosunuz demelerinden korkuosun.ama kimse böle bişi demez.şimdie kdr hangi arkadaşını gzl olmadığı için dışladınki??önemli olan insanın kişiliğidir.
6-7 yas fark ne cok nede az. Ikisinin ortasi. Yasitinda birini bulup anlasamayabilirsin. Bosver kadin genc olunca daha cok deger biliniyor. Huyu huyunaysa ne güzel iste. Ama anlamadigim siz cikiyormusunuz, yoksa cikmaya yakin birsey mi?
Ya arkadaslar tavsiyeye ihtiyacim var.
Biriyle tanistim benden 6 bucuk yas büyük. Huylari tam bana göre. Hayata bakis tarzi, yasami, düsünceleri, onu dinlerken sanki beni anlatiyormus gibi geliyor bana.
Ama fotoraflarina baktigim anda olamaz diyorum, benim yanimda cok büyük yani yasli duruyor, buda beni rahatsiz ediyor ister istemez. ben 22 yasinda olmama ragmen 20 ye yeni basacak biri gibi duruyorum.
Bulustugumuz vakitler icim eriyor belirli zamanlar :) ay diyorum, kalbim yerinden cikacakmis gibi ama buda genelde bana güzel bir söz ederse oluyor.
Göz göze geldigimizde elim ayagim birbirine dolasiyor.
benim bir huyum vardir, utandigim zaman yada rahatsiz oldugumda ellerimle oynar yada karsimdaki insandan gözlerimi kaciririm. kücük bir cocuk gibi olu veririm o an.
Anliyamiyorum kendimi bazen diyorumki tamam kacirma bunu, huyu huyuna suyu suyuna. Onunla gecirdigim zamanlar hep cok güzel. Hele belili günler bulustuktan sonra eve gelirim icim kipir kipir uyuyamam. Tam senlik ama belirli seyler aklima geldikce ondan soguyorum.
o belirli seyler: onun baska sehirden gelmesi, benden daha büyük durmasi (koca adam gibi) birde ne bileyim icimden birseyler baglanmama engel oluyor, zamaninda cok büyük hayal kirikligina ugradim. Ben aslinda dis görünümüne dikkat eden bir insan degilim neden bunda bukadar takiyorum anliyamiyorum kendimi, acaba hayata karsi güvensizligim , asktan korkmam buna sebeb oluyor olabilirmi.
tavsiyede bulunabilcekemisiniz
:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?