Biz Bursadayız kayınvalidem Trabzonda ama yakınımda olmasını isterdim çünkü çok severim ii anlaşırız...Tayinci olduğumuz için burdan sonra inş. yakın olan bir ile gitmek istiyoruz...
ya kızlar kayınvaldenizle aranızda kaç saatlik mesafe var ...yada en az kaç saatlik mesafe olmalı bunu öğrenmek istiyorum ..karar aşamasındayım lütfen yardım edin tecrübeli hanımlar
ya kızlar kayınvaldenizle aranızda kaç saatlik mesafe var ...yada en az kaç saatlik mesafe olmalı bunu öğrenmek istiyorum ..karar aşamasındayım lütfen yardım edin tecrübeli hanımlar
işte tam da bu yuzden ıyısınızdır zaten yakın olunca o oyle olmuyor belanızı aamayın bence uzaklık her zaman ıyıdır sonsuuuuuuuz mesafe dıyen arkadası kutluyorum ve ona katılıyorum
aynı bina değil be kardeşim ...ölürüm aynı bina olsa 1 saatlik meafe nasıl sizce
ya kızlr bende sekiz senelik evliyim ..bizde tayinciyiz annemlerde kayınvaldemlerle aynı yerdeler, bıktım artık tek başıma biryere kadar uzak kalmakta diye düşünüyorum şuan ,bilmiyorum yinede armızda şuan 8 saatlik mesafe en azında 1 saat olsa iyi olmazmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?