Kafam çok karışık

Bizim aramız 10 dk.
İyi ki de öyle olmuş.
Aranız iyiyse kısa tutun yok birbirimize tahammülümüz yok diyorsanız biraz daha uzaklaşmakta fayda var.

Biz Bursadayız kayınvalidem Trabzonda ama yakınımda olmasını isterdim çünkü çok severim ii anlaşırız...Tayinci olduğumuz için burdan sonra inş. yakın olan bir ile gitmek istiyoruz...

işte tam da bu yuzden ıyısınızdır zaten yakın olunca o oyle olmuyor belanızı aamayın bence uzaklık her zaman ıyıdır sonsuuuuuuuz mesafe dıyen arkadası kutluyorum ve ona katılıyorum

Çok uzak olmak da iyi değil.Gelince kalırlar,gidince kalmanız gerekir.

Büyük şehirde 1 saat önemli değil,trafikte genellikle geçen bir zaman dilimi.

Ama küçük şehirden komşu şehre gidiyorsunuz sanırım.Şehir değiştirince yolculuk hissi oluyor ve yatılı ağırlanmak gündeme geliyor.

Çok sevinme diyeceğim ama hevesini kırmak da istemiyorum :)

biz istanbuldayız kayınvalidem elazığda bu ay gelcek 2 ay kalcakmış severim kendisini ama yakın olsak dahamı iyiydi ne:26:

hem kendi annenle hem kayınvalidenle

aynı bina, aynı sokak asla olmasın...

yürüme mesafesi 15 dakika olabilir. yada başka bir semte olabilir.

ileride çocuk olunca dengeler değişiyor.

şimdi uzak olsun diyorsun, o zaman yakın olsun istiyorsun.

ya kızlar kayınvaldenizle aranızda kaç saatlik mesafe var ...yada en az kaç saatlik mesafe olmalı bunu öğrenmek istiyorum ..karar aşamasındayım lütfen yardım edin tecrübeli hanımlar

Nasil bir soru anlamadim. Birden fazla kaynanan mi var ki birinden birini sececeksin ? :)) Mesafeyi kim belirleye bilirki ? ayrica ucus mesafesimi araba mi ? :))

böyle bizim şukadar mesafe olsun olmasın dememizle sana yardımcı olabilceğimizi sanmıyorum ,bu tamamen senin kaynananla o aileyle olan ilişkilerine bağlı birşey

benim kayınvalidem alt katımda annem bir sokak ilerimde bukadar yakınlar yani, ama bende severim onları eşimde benimkileri ve iyide anlaşırız sınırlarımı bilirler hepsi zırt pırt gelip gitmezler hatta hiç gelmezler bile diyebilirim, çalışan bayanım ben iştn gelirken yemeğim olmadığında ki genelde olmaz bi akşam onun kapısını çalarım bi akşam annemin geçinip gidiyoruz böyle

yani bence sen bu kararı verirken bizlerin mesafesini değilde kayınvalidenin kişiliğini huylarını aranızdaki iletişimi baz alır canım, inşallah doğru kararı verirsin

ya kızlar kayınvaldenizle aranızda kaç saatlik mesafe var ...yada en az kaç saatlik mesafe olmalı bunu öğrenmek istiyorum ..karar aşamasındayım lütfen yardım edin tecrübeli hanımlar

14 saatlik mesafedeyiz ama yakın olsaydak da değişen pek birşey olmazdı.o büyüklüğünü ben küçüklüğümü bildikten sonra sorun yok.

işte tam da bu yuzden ıyısınızdır zaten yakın olunca o oyle olmuyor belanızı aamayın bence uzaklık her zaman ıyıdır sonsuuuuuuuz mesafe dıyen arkadası kutluyorum ve ona katılıyorum

sizin düşünceniz bu şekilde olabilir...'' Belanızı aramayın'' tabirinize gelince sonuçta siz bir otorite olmadığınıza göre sizi dinlemek yada dikkate almak gibi bir durum söz konusu değil sanırım...Belli ki siz pek sevmiyorsunuz yada kayınvalideniz sizi sevmiyor...Lakin tüm kayınvalideler ve gelinler aynı tornadan çıkmadı ve kimse bir diğerininkine benzemez...

Nacizane fikrinize saygı duyarım sadece...

aramızda 10 dk var ama 15 te bir falan görürüm hiçbişeyime karışmaz evime habersiz gelmez arada oğlumu bırakıyoruz bakması için sağolsun bakar bir ihtiyacım olsa ararım getirir anlaştıktan sonra sorun yok

aynı bina değil be kardeşim ...ölürüm aynı bina olsa 1 saatlik meafe nasıl sizce

Bence ıdeal,yasadığın yerın mesafesi önemlı ama önemlı olan sızın kayınvalıdenızle aranızdakı mesafe benım evımle onların evı arasında arabayla 10 dk lık mesafe var ama gelıp gıdemıyorlar cunku mesafe koydum araya bılmem anlatabıldımmı,sınırı cızecek olan sensın yanı

bende tayinciyim asla yakın olmak istemem uzak olması daha iyi bence
yakına giden arkadaşlarım oldu ama hiç memnun kalmadı tabi bu eşinin ailesine bağlı
bence fazla yakın iyi değil
bu arada 1000 kilometre uzaktayım hem annemle k.validemle kafam rahat:)))

Son düzenleme:
önemli olan kayınvaliden ve kayınpederinin kişiliği iyi niyetli, düşünceli insanlarsa ister aynı binada otur ister kilometrelerce uzakta otur farketmez. Sana zararları dokunmayacağı gibi içli dışlıda olursun.Biz farklı şehirde oturuyoruz ama eşimin ailesi sağolsun yaşadıkları yerden bize yetişiyorlar. Sadece kendilerini düşünen bize şimdiye kadar hiç bir hayırları olmamış ki beklentim de yok zaten ama her sene yeni problemle gelen kayınvalidemler var malesef. Eşim mükemmel bir insan çok seviyorum kendisini bir şekilde dengeyi kurmaya çalışıyor ama ailesi neden öyle anlamıyorum. Hastanede falan karıştı sanırım hiç benzemiyor ailesine.Ama dip dibe otursaydık eşimi çok sevmem de boşanmamızın önüne geçemeyebilirdi sanırım.Anlatamaycak kadar çok kötü anım var ailesiyle derdim var köşesinde 7-8 tane farklı konu içerikli topik düşünün. Yinede şu ana kadar hiç saygısızlık yapmadım ailesine bir şekilde anne babası diye her şeyi sineye çektim ama çoğu zaman üzülüyorum keşke benim kayınvalidemler de düşünceli duyarlı insanlar olsalardı bencilce bizi kullanmak yerine bize kol kanat gerselerdi.O zaman başımın tacı olurlardı. Ya benimde oğlum olacak bu şekilde olmak istemiyorum.

asıl önemli olan eşinin ailesinin karakteri.eğer iyi niyetli anlayışlı insanlarsa aynı şehirde bile otursan pek sorun yaşamazsın ama kötü niyetli insanlarsa uzaktan bile size yetişirlerben yinede aynı binada yada aynı mahallede gibi çok yakın oturulmasını doğru bulmuyorum bir şekilde sorun çıkabilir biraz mesafe her zaman için iyidir.1 saat demişsiniz bence ideal

Yürüyüş mesafesi ile 10 dk var aramızda.. Arkadaşlarında dediği gibi ideal mesafeyi kişiler tayin eder herkesin ideali farklı tabi..

Aynı şehirde farklı uzak semtlerde oturmak yeterli oluyor, iki tarafada.

Çok uzak yerlerdede yaşamak zor..

Gelip kalma mesafesini ayarlayamıyorsun o zaman. :)

Sizin sorunuza karşılık en az 45 dk. :)
....

Ne planlar yapmak zorunda kalıyor insanlar..

Ne var sanki huzur versen, huzur bulsan çok mu zor?

Kaç günlük dünyada düşülen hesaplara bak..

Şu ''kız alma'' muhabbeti kalksa herşey düzelecek..

Annem kaynanası ile aynı apartmanda yaşamıştır altlı üstlü, ama hiç şikayetçi olmamıştır. Rahmetli babaannem ile hiç bir sıkıntısı olmamıştır. Ne zaman birileri kaynanadan dert yansa ben valla altlı üstlüydüm hiç sorunum olmadı derdi..
Benim de kaynanam ile aramızda uçakla ve aradaki az bulunan seferlerle birlikle en az 8 saat var:) Km hesabı yapamıyorum şu an. Çok aşırı yakında olsun istemezdim ama bu kadar uzakta olması da iyi değil benim için.

Ancak öyle insanlar var ki kaynanalarının yüzlerini görmek istemez. Çin ya da Amerika'da olması bir nebze rahatlatır.

Size kalmış bir durum. GENELLEME YAPILAMAZ diye düşünüyorum.

Anlaştıktan sonra... ve anlaşamadıktan sonra... diyerek olaya bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…