kendi annene yakın ama eşinin annesine uzak olmak istiyorsun yani, böyle bir ayrım yapmak için geçerli sebeplerin vardır diye düşünüyorum yoksa ben eşitlikten yanayımdır aileler konusunda
allahım yaa neden birkaçı beni anlamamakta ısrar ediyor...evet kardeşim çok geçerli sebeplerim var..olmasada durup dururken konu açmazdım herhalde ..herşey günlük gülistanlıkken konu açılmıyor bir derdim var bölümüne
evet geçerli sebeplerim var olmasa nediye konu açayım ...sadece ayrıntılarıyla yazmak istemedim klasik herkesin yaşadığı sorunlar işte anlamanı umdum ne bileyim
ya kızlr bende sekiz senelik evliyim ..bizde tayinciyiz annemlerde kayınvaldemlerle aynı yerdeler, bıktım artık tek başıma biryere kadar uzak kalmakta diye düşünüyorum şuan ,bilmiyorum yinede armızda şuan 8 saatlik mesafe en azında 1 saat olsa iyi olmazmı kızlar
ya kızlar kayınvaldenizle aranızda kaç saatlik mesafe var ...yada en az kaç saatlik mesafe olmalı bunu öğrenmek istiyorum ..karar aşamasındayım lütfen yardım edin tecrübeli hanımlar
kaç yıllık evlisin
düsüncene saygı duyuyorum ama bana sorarsan bu çok benmerkezci bir düşünce biçimi. senin ayrı bı aılen var, yuvan var artık. ıkı tarafı da dengeli tutmalısın bence. onemlı olan mesafe değildir. boyle ufak hesaplara girip kendını yorma derım ben canım.
tamam o zaman madem geçerlı sebeplerın var ıyısını sen bılırsın. ne dıye danısıyorsun kı herkes senı anlamak zorunda değıl buarada, Eğer elestırıye uzak bırıysen kı bana oyle geldın kayınvalıdenden baya bı uzağa taşın derım:))) çünkü arada eleştırılebılırsın tatlı sertonlar büyük olcak o kadar...
sen yanlızlıktan ya çok agrasifleşmişsin. Yada sinirli bir yapın var biri anlamasın konuyu hemen atarlanıyorsunuz yanlış buinsanlar seni çözmeye çözüm yolu bulmaya çalışıyor
hay allahımyaa sen ne diyorsun yada ben nediyorum hiç bişey anlamadım yada sen hiçbirşey anlamadın şu yazdığını kendin tekrar okurmusun bir cnm.....ha birde seni anlamak zorunda değilim diyorsun, anlamıyorsan neden yazıyorsun cnm yazma git başka konuya hadi cnm...
Açtığın konuya yorum yapıp yardım etmek isteyen arkadaşlara anlamsız tepki veriyorsun.
Senin kayınvalidenin yapısını ,huyunu veya senle problemlerini bilmeden neyin yorumunu bekliyorsun.
Benim kayınvalidem mesela çok baskın bir karakterdir,oğlunada çok düşkündür,6 saat uzakta oturduğumuzda senede 2 defa gelir 2 ay kalırdı,şimdi aynı şehirdeyiz ve ben çalışıyorum,şuanki halim daha rahat.öyle habersiz de gelmez sağolsun.
Yani uzak olmak herzaman en doğru çözüm değil.
Aranızda 1 saat mesafe olur,buseferde canı sıkılırsa dolmuşa atlar gelir,akşam geri dönemeyeceği için herseferinde yatılı kalır.
Bilmem anlatabildimmi,arkadaşların neden soru sorduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?